Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953

  • @Kübra-Kırmacı merhaba Kübra hanım mail içeriğimde şu adreste kalmayı düşünüyoruz dedim. Kesin net bir ifade kullanmadım ancak muhtemelen o adreste konaklayacağız.Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum Ezgi hanımın söylediklerini kontrol etmekte fayda var.


  • @EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

    Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

  • ⭐⭐

    @EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.


  • @EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?


  • @blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

    Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

    Eğer en baştaki sayfadan mülakat yerinizi seçebiliyorsanız daha önce hiç submit etmemişsiniz demektir. Onu kontrol edin. Seçiliyorsa taşıdığınız ülkeyi seçin. Ama seçilmiyorsa KCC yanlışlıkla reopen yapmıştır. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek submit edin.

    Ben sizin en baştan submit etmeyi unuttuğunuzu düşünüyorum çünkü KCC açtığında yanlış hatırlamıyorsam Re-Opened yazıyordu, incomplete değil. Ayrıca bilgilerin yarısı değil, tamamı dolu olarak gelirdi. Mülakat yerini eşiniz ve çocuğunuz için taşıdığınız ülke seçerseniz yeniden mail atmanıza gerek yok aslında ama siz yine de emin olmak için sizin ve tüm aile üyeleriniz için mülakat yerinizin neresi olduğunu sorun.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.

    Tam olarak değil aslında. Siz Türkiye’den bu belgeyi alın. Eğer Hongkong’ta da yoksa oradan da bu belgeyi alın ve ikisini birden sunun. Ama orada varsa aşı olmanız gerekiyor ve Türkiye’den aldığınız belge o durumda işe yaramıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?

    Bir üstteki iletimde belge için cevap verdim. Eğer taşıdığınız ülkede aşı varsa evet, orada aşı olacaksınız. Çünkü aşı ile ilgili kural değişmedi. Şu an Unganların aşı konusundaki bu tutumunun sebebi, Türkiye’de aşıya erişim olmaması. Gittiğiniz ülkede durum farklı olabilir.

  • ⭐⭐⭐

    Bu ileti silindi!

  • @Kübra-Kırmacı Hayırlı olsun. Mülakat planlandı mı planlandıysa ayın kaçına?


  • @misha90 merhaba hayır henüz mülakat planlanmadi, sadece taşındı maili geldi, hala dosya Kccde görünüyor, current olmadığı için sanırım

  • ⭐⭐⭐

    @Kübra-Kırmacı Selamlar...İmzanızda dosya numaranız 2024 görünüyor.2025 yapar mısınız? Aksi halde çok farklı süreçlere air sorulara maruz kalabilir veya sorularınıza farklı cevaplar alabilirsiniz...Başarılı bir süreç dilerim.


  • @EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor :) Şaştım kaldım ya.


  • @blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor :) Şaştım kaldım ya.

    E-devlet önemli değil, zaten ikametgah ile ilgili bir belge de götürmüyorsunuz.
    Gerçekte olan neyse o adresleri yazmalısınız. Resmi kayıtlar değil, gerçek bilgiler her zaman daha önemli.


  • @ugurbocegi devlet memuru olmanızın AP'ye kalma ile bir alakası yok, olmaz da.
    zaten gri pasaporta göçmen vize basılmaz, mecburen bordo pasaport sunmak zorundasınız.


  • @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Sokak hayvanlarına her ay 15 kilo mama veriyorum sizce çağrılır mıyım? :) Gitsem bile hesabımın adresini değiştirip görevi başka arkadaşa teslim edip yine ödemeye devam edeceğim. Gidemezsem de canları sağ olsun mamaya devam :)

    yaptığınız sevapları hesabınıza işlenecek, ay sonu ekstrenizden bunun kontrolünü yapabilirsiniz.
    mülakata çağrılmanız için de sokak hayvanları ile ilgilenen tanrıyla görüşmelerimiz sürüyor, umarım olumlu sonuç alacağız.

    müşteri hizmetlerine ulaştığınız için teşekkürler.


  • @EzgiLera Ezgi hanım ben forumu doldururken e devlettekı adres kayıtlarına göre girdim :/ hepsi doğru adrestı sıkıntı yok ama sadece 2 sene çocugun okul kaydı için ben ve oğlum aynı ilçede başka adreste kayıtlıydık eşimin ikametgah kaydı mevcut ev adresimizde kalmıştı ben gc talihlisi olunca kaydımı eşimle olan adrese aldım şimdi siz böyle dıyınce bu sıkıntı olur mu 2 sene esınden farklı adreste mı yasadın gc çıkınca ikametgahını aynı yere almışsın dıye :/


  • Arkadaşlar merhaba bir noktadan emin olmak istedim, dosya taşıdıktan sonra aileye yeni katılan bir bebeğin DS 260'ını sonradan submit edebilir miyim ? Yoksa dosya taşıma maili atmadan mı eklemeliyim?


    1. sayfadan herkese selamlar baya bir yol katettik hep beraber .surec suan guzel ilerliyor bakalim ,herkese bol sans okumaya paylasmaya soru sormaya cevap vermeye devam :)

  • ufak bir analiz yaptigimda mülakat tarihinden 2 ay önce 2nl maili ulasmis hep. Sanirim bu hafta ya da haftaya mülakat alan herkese mail gelecek gibi


  • @rezanclz inşallah bizde bekliyoruz sabırla


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    514k Bakış
    U
    Dublin konsolosluğu mülakat tarihimden önce farklı bir tarihe döküman review randevusu maili iletti. İki mülakat olacak . Anladığım kadarıyla ispanya vb bazı ülkeler bu şekilde çalışıyor. İlk mülakatta eksik varsa tespit edilip asıl mülakata tam hazır gelinmesi hedefleniyor. Bazı konsolosluklar randevu veremezken Dublin’in iki randevu vermesi de kaderin cilvesi olsa gerek 😃
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum