Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953
  • ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese, gecenlerde hk da bulunan dr. Nicolson gecenlerde mail attim bugun donus yaptilar. Mailin gorselini asagiya ekliyorum.

image.jpeg

Tahmin ettiğimiz gibi, Türkiye’de yok ise orada aşı olmanızı istiyorlar çünkü henüz sağlık raporunda aşı şartı kalkmadı.

• @erttas Öncelikle tebrikler. Demekki 400 de potada :) KCC ye mülakat yerini sormanız yeterli.

• @Kübra-Kırmacı merhaba Kübra hanım mail içeriğimde şu adreste kalmayı düşünüyoruz dedim. Kesin net bir ifade kullanmadım ancak muhtemelen o adreste konaklayacağız.Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum Ezgi hanımın söylediklerini kontrol etmekte fayda var.

• @EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

• ⭐⭐

@EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.

• @EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?

• @blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Etmiştim ama bir yerde hata yaptım demek ki, formu açınca bilgilerin bazıları otomatik geliyor. Peki ben şimdi doldurduğumda otomatikman her şey hallolmuş olacak mı yoksa KCC'ye ekstra bir mail atmak zorunda mıyım tekrardan?

Çok teşekkür ederim. Sizler olmasanız her şey çok zor olurdu.

Eğer en baştaki sayfadan mülakat yerinizi seçebiliyorsanız daha önce hiç submit etmemişsiniz demektir. Onu kontrol edin. Seçiliyorsa taşıdığınız ülkeyi seçin. Ama seçilmiyorsa KCC yanlışlıkla reopen yapmıştır. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek submit edin.

Ben sizin en baştan submit etmeyi unuttuğunuzu düşünüyorum çünkü KCC açtığında yanlış hatırlamıyorsam Re-Opened yazıyordu, incomplete değil. Ayrıca bilgilerin yarısı değil, tamamı dolu olarak gelirdi. Mülakat yerini eşiniz ve çocuğunuz için taşıdığınız ülke seçerseniz yeniden mail atmanıza gerek yok aslında ama siz yine de emin olmak için sizin ve tüm aile üyeleriniz için mülakat yerinizin neresi olduğunu sorun.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera buradan su anlami cikartabiliriz anladigim kadariyla. Hastane veya doktorlardan asi olmadigi icin vurumadik gibi bir yazi isimize yaramayacak, her turlu orada olacagiz gibi.

Tam olarak değil aslında. Siz Türkiye’den bu belgeyi alın. Eğer Hongkong’ta da yoksa oradan da bu belgeyi alın ve ikisini birden sunun. Ama orada varsa aşı olmanız gerekiyor ve Türkiye’den aldığınız belge o durumda işe yaramıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera eğer Türkiye de covid aşısı kalmadıysa dosya taşıdığımız ülke de mi vurunacağız covid aşımızı? Bir de burada aşı kalmadığına dair belge alacak mıyız ?

Bir üstteki iletimde belge için cevap verdim. Eğer taşıdığınız ülkede aşı varsa evet, orada aşı olacaksınız. Çünkü aşı ile ilgili kural değişmedi. Şu an Unganların aşı konusundaki bu tutumunun sebebi, Türkiye’de aşıya erişim olmaması. Gittiğiniz ülkede durum farklı olabilir.

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Kübra-Kırmacı Hayırlı olsun. Mülakat planlandı mı planlandıysa ayın kaçına?

• @misha90 merhaba hayır henüz mülakat planlanmadi, sadece taşındı maili geldi, hala dosya Kccde görünüyor, current olmadığı için sanırım

• ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Selamlar...İmzanızda dosya numaranız 2024 görünüyor.2025 yapar mısınız? Aksi halde çok farklı süreçlere air sorulara maruz kalabilir veya sorularınıza farklı cevaplar alabilirsiniz...Başarılı bir süreç dilerim.

• @EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor :) Şaştım kaldım ya.

• @blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Sizi çok yordum ama bir sorum daha var. Adres yerlerini check ediyordum da devlette yazanla gerçekte olan bir değil. Mülakatta devletten yaşadığımız adreslerle alakalı çıktıyı isterler mi? Evetse, başvuru formuyla devleti check edip sorun çıkartırlar mı? Edevlette doğumdan itibaren yaşadığım yeri 2007 gösteriyor :) Şaştım kaldım ya.

E-devlet önemli değil, zaten ikametgah ile ilgili bir belge de götürmüyorsunuz.
    Gerçekte olan neyse o adresleri yazmalısınız. Resmi kayıtlar değil, gerçek bilgiler her zaman daha önemli.

• @ugurbocegi devlet memuru olmanızın AP'ye kalma ile bir alakası yok, olmaz da.
    zaten gri pasaporta göçmen vize basılmaz, mecburen bordo pasaport sunmak zorundasınız.

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Sokak hayvanlarına her ay 15 kilo mama veriyorum sizce çağrılır mıyım? :) Gitsem bile hesabımın adresini değiştirip görevi başka arkadaşa teslim edip yine ödemeye devam edeceğim. Gidemezsem de canları sağ olsun mamaya devam :)

yaptığınız sevapları hesabınıza işlenecek, ay sonu ekstrenizden bunun kontrolünü yapabilirsiniz.
    mülakata çağrılmanız için de sokak hayvanları ile ilgilenen tanrıyla görüşmelerimiz sürüyor, umarım olumlu sonuç alacağız.

müşteri hizmetlerine ulaştığınız için teşekkürler.

• @EzgiLera Ezgi hanım ben forumu doldururken e devlettekı adres kayıtlarına göre girdim :/ hepsi doğru adrestı sıkıntı yok ama sadece 2 sene çocugun okul kaydı için ben ve oğlum aynı ilçede başka adreste kayıtlıydık eşimin ikametgah kaydı mevcut ev adresimizde kalmıştı ben gc talihlisi olunca kaydımı eşimle olan adrese aldım şimdi siz böyle dıyınce bu sıkıntı olur mu 2 sene esınden farklı adreste mı yasadın gc çıkınca ikametgahını aynı yere almışsın dıye :/

• Arkadaşlar merhaba bir noktadan emin olmak istedim, dosya taşıdıktan sonra aileye yeni katılan bir bebeğin DS 260'ını sonradan submit edebilir miyim ? Yoksa dosya taşıma maili atmadan mı eklemeliyim?

1. sayfadan herkese selamlar baya bir yol katettik hep beraber .surec suan guzel ilerliyor bakalim ,herkese bol sans okumaya paylasmaya soru sormaya cevap vermeye devam :)

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    677k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k