DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@Hanhun tebrikler tekrardan yolunuz açık olsun 🙏✋
-
Selamlar Arkadaşlar. Viyanada mülakata gittiğinizde kaldığınız uygun otelleri veya evleri bizimle paylaşabilir misiniz? Ekim ayında mülakatımız var onun için planlama yapmaya çalışıyoruz.
-
https://yesilkartforum.com/forum/assets/uploads/files/1709286503667-xcode.pdf
Bu yukarıdaki link'te bulunan DV2023 Viyana deneyimlerde ve diğer DV2024 deneyimlerinde bahsi fazlasıyla geçen U4 metrosu hattı üzerinde bulunan airbnb ve booking.com'dan kendi bütçenize göre bulacağınız alternatiflere kendinizin bakması daha sağlıklı olacaktır zira her talihlinin bütçesi ve beğeni algısı farklı bence. Bol şans
-
@Hanhun tebrikler,vizeniz hayırlı olsun. Dosyasını taşıyıp ekstra emek ile vizeyi alanlara gıpta ile bakıyorum gerçekten. Başaramayacağınız şey yok. Bundan sonraki süreçte de bol şans dilerim.
-
@ATS16 teşekkürler
-
@Hanhun tebrikler bize güzel bir örnek oldunuz deneyiminiz bizim için çok önemliydi
-
@Hanhun Vizeniz hayırlı olsun :)
-
@Hanhun Merhaba, detaylı bilgilendirme için teşekkürler, içimize su serptiniz ve tebrikler!
HK'ya ne zaman mail atmaya başladınız ve onlar ne zaman talebinizi kabul ettiler? -
@salih-atilla Teşekkür ederim. Sizler için de harika bir hayat olur umarım :)
-
@mehmetizmirli Tecrübelerinizi paylaştığınız ve her soruya sabırla cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. :)
-
@Didem-G İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Hepimiz bir bilinmeze doğru aynı cesaretle gidiyoruz. Hepimiz için çok huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum. :)
-
@semihkomuscu Rica ederim. Numaranın hiç bir önemi yok. Süreci takip edip gerekli özeni ve sabrı gösterirseniz seneye sizi Amerika’da kahve içmeye davet edebilirim. :)
-
@misha90 Çok teşekkür ederim :)
-
@ATS16 çok teşekkür ederim. Hem yazdıklarınız için hem de süreç boyunca yanımda olduğunuz için.
En kısa zamanda görüşmek üzere 🙏🏼🌸 -
@DenizMaths Çok teşekkür ederim 🙏🏼
-
@sinaanyilmaz Sinan 🥹
Çok teşekkür ederim.
Her şey için 🙏🏼🌸 -
@leylaa Mart ayı gibi mailleri atmaya başladım. Haziran ayında davet maili aldım.
-
@bengokhancelik Canım Gökhan, gönüller bir. En kısa zamanda o kahveler içilecek 🙏🏼
Bangkok team ❤️ -
@SEYMENOGLU Çok teşekkür ederim. Umarım bu zorlu tecrübelere ihtiyacınız kalmaz ve güzel bir mali yıl geçirirsiniz 🙏🏼
-
@mehmetizmirli çok teşekkür ederim 🌸
Hong Kong deneyiminizle siz de hepimize ilham oldunuz, sağolun 🙏🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum