Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Case number ım 000019XX. Sanırım bu case number ile Current oldum. Ama herhangi bir mail almadım. Mülakat durumumu nasıl kontrol edebilirim.

• Merhabalar tekrardan, KCC ye attığım mail sonucu mülakat tarihimi öğrenmiştim ve sanırım Ankara'da mülakata ilk girecek kişi benim, unganlardan randevu almak için 2NL mi beklemem gerekir yoksa şimdiden almalı mıyım randevu?

• @Baran-Soylu inşallah tarih de aynıdır bekle bizi ankaraa

• @gloria tebrikler umarım sürecin çok kolay ilerler.

• @cttl Dediğiniz gibi daha yolun başındayız, umarım sorun olmadan dosya taşınır ve görüşme de olumlu geçer. Umarım dosyam taşındı olarak buraya yazabilirim 🙂

• @rezanclz basit bir mail yazdım aslında

Dear Officer,

I hope you are well.

We have an interview for immigration visa at the American Embassy on October 8, 2024. We try to arrange medical examination appointments at the best time. Could you help us with this?

Name - Surname:
    Case Number:

• @onuru hayır henüz 2nl mailini aldık. sağlık randevusu zaten maille alınıp değiştirilebiriyor herhanhgi bir ödeme yapılmadığı için ben şimdiden aldım. aksilik çıkarsa değiştirilebilir. Ama uçak biletleri ve kalacak yer için bende 2NL mailini bekliyorum.

• ⭐⭐

@mrt01 tamamdir tesekkurler.

• @blueboy21 aslında oturum şart kalktı ama konsoloslukların nasıl aksiyon alacaklarını henüz bilmiyoruz. Vize görüşmeniz esnasında tüm yetki konsolosta, adresle taşımışsınız diyip oturum isteyip vizenizi vermeyebilir. Geçmiş yıllarda sırf oturum alıp dosya taşıdı diye ısrarla mülakat vermeyen veya mülakat verip AP’de bırakan konsolosluklar oldu. En kötüsü de AP’de bırakmaları çünkü mülakat vermezlerse hala dosya taşıma şansınız oluyor, AP’ye kalırsanız yapacak hiçbir şeyiniz yok, onların tamamlamasını bekleyeceksiniz.

• Merhabalar arkadaşlar CN aktif durumda fakat mail hususunda bugün paylaşılanlardan sonra dosya taşımayı düşünüyorum. Daha hiç yurt dışına çıkmadım. Shengen ve yeşil pasaport da yok. Bu durum en mantıklı nasıl hareket edebilirim? Ne kadar bi giderim olur. Bu benim tek şansım kaçırmak istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz

• @lesnarhomie @EzgiLera söylediği gibi HK oturum sormuyor ama bu seneye kadar HK’ye taşıyanlar KCC aracılığıyla değil, HK’ya mail atıp dosyasını taşıdı, Viyana da aynı şekilde. Yani zaten bu postlar dosya taşıyanların oturumlarının olmadığını biliyordu, bu sene ise KCC’den postların haberi olmadan taşındı. İlk mülakatlardan sonra hangi postların süreci nasıl karşıladığını göreceğiz.

• @Baran-Soylu istiyorsanız alabilirsiniz, sistem mülakat tarihinizden en fazla 1 ay öncesine kadar mülakat vermeye uygun olacak ama tarih değiştirerek ayarlayabilirsiniz. Unutmayın ki ABD’ye giriş tarihiniz vize tarihinizden itibaren 6 ay değil, sağlık muayenenizden itibaren 6 ay olacak. Erken randevu almak giriş tarihinizi de öne çekecek.

• @deebee o kadar yerinde bir bilgi ki bu… cidden teşekkür ederim

• @rezanclz 2022 yılında oturumsuz dosya taşıyan ilk elçilik olan Bosna ile açılış yapmış, Barbados ile ise yılın kapanışını yapmıştık. Arada Hindistan da vardı mesela. Bunları artık görmemenizin sebebi sonraki yıllar kabul etmememiş olmaları.

Bu yüzden hangi sene, hangi konsolosluk kabul edecek bilmemiz mümkün değil.

• Screenshot_20240816_135411_Sheets.jpg

Merhabalar şöyle bir şey dikkatimi çekti Dv2023 de.Cn'ı bu kadar yüksek olup direkt Ankara'dan nasıl mülakat almış sizce bu 2 kişi geçen yıl? Bir bilgi ipucu vs olsun diye soruyorum fikri veya bir teorisi olan cevaplarsa sevinirim.

Edit:ordaki kişiler dosya taşımış.ancak excel dosyasında farklı sekmelerde farklı bilgiler var benim ekran görüntüsü attığım bölüm yanlış.

• ⭐⭐⭐

@RuhunGemisi Bu geçen yıl değil DV2023 talihli listesi..O zaman Ankara DV2024 e göre nispeten daha iyi ancak yetersiz bir performans sergilemiş..

• @RuhunGemisi Fikir veya teori değil, bilgi olarak paylaşıyorum. Dosya transferi yaparak aldılar mülakatlarını.

• @RuhunGemisi
    Düzeltme: Ds260 formu doldurma sırasına göre mülakat verilen yılı soruyorsunuz zannetmiştim. 2022'de de öyle bir durum olmuştu.

• ⭐⭐⭐

@deebee Ankara dışına taşıyıp aldılar ancak excelde Ankara ibaresini silmesiler diye anlıyorum. Doğru mu?..Tersi imkansız sanki 😉

• @Flight101 Evet, öyle yorumladım bende. Bu arada yazılan her şeyi okudum ama yazamadım. Tüm mülakat alan arkadaşlara hayırlısı olsun darısı bizim başımıza artık :))

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |