Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 tam tersi başka yerdeyken, Ankaraya taşıyıp aldılar. DV sürecinde imkansız diye bir şey yok çabalamak diye bir şey var 🙂

• Merhabalar,

Bir konuda fikrinize danışmak isterim. CN22xxx'lerde olduğu için alternatif yollar aramaya başladım. 6 Yıllık daha Kanada turist vizem mevcut. KCC turist vizesiyle dosya taşıma yapabilir mi? Bu konuyla ilgili bir yazı bulamadım. Desteğinizi rica ederim.

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi Bu geçen yıl değil DV2023 talihli listesi..O zaman Ankara DV2024 e göre nispeten daha iyi ancak yetersiz bir performans sergilemiş..

Evet zaten bende 2023 olarak sormuştum,henüz 2024 sonlanmadığı için bu değerle dirmeyi orada yapamıyorum.evet daha iyi bir performans sergilemiş ancak bu iki kişinin üstünde onlarca insan olmasına rağmen mülakat almışlar acaba @deebee nin dediği gibi yurtdışında yaşayıp ankaraya dosya taşıyanlar mı bu kişiler.eğer öyleyse neden bunu yapsınlar ki 🙂

• ⭐⭐⭐

@deebee Buradan çıkarılacak sonuç..Ankara nın ikameti Türkiye de olana faydası yok...O zaman işte strateji...Karadağ da şirket kurup dosyayı önce Belgrad a sonra Ankara'ya taşı..İkamet Karadağ görünce hemen yaparlar işini 😉😂😂😂

@deebee Buradan çıkarılacak sonuç..Ankara nın ikameti Türkiye de olana faydası yok...O zaman işte strateji...Karadağ da şirket kurup dosyayı önce Belgrad a sonra Ankara'ya taşı..İkamet Karadağ görünce hemen yaparlar işini 😉😂😂😂

Evet işte ulaşmaya çalıştığım şey bu,sizce ikameti Türkiye'de olup doğum yeri Almanya olana faydası var mıdır ?😅

İçerdeki dinamikleri ne yazık ki bilemiyoruz, telegram kanalı yöneticiliği yaptığım 2022 ve 2023 yılları çok değişik yenilikler getirdi, 2024 getirmeye devam ediyor, hatta 2025 bile yenilikle başladı.

Siz 2000 cn ile mülakat beklerken Ankara bi anda 12000 cn’de AF dosyası mülakatı verebilir. Bunun sebebi KCC’den AF kotasında mülakat talep etmesidir veya siz 6000 ile mülakat beklerken Hollanda’dan 26000 CN’li birisi dosya transferi talep eder, transferi kabul eder.

Söylemeyi unutmuşum, geçtiğimiz yıllarda söylediğiniz yöntemi uygulayıp mülakat alan oldu fakat sonraki denemeler hep başarısızlıkla sonuçlandı. Ankara transfer taleplerine cevap dahi vermedi. Her DV dosyası kendi içinde ayrı değerlendiriliyor.

• Arkadaşlar bir soru var aklımda bilgisi olan var mı;

Schengen vizesine başvuru yapacağım tahmini mülakat tarihine göre ve ilk başvurum olacağı için biliyorum ki ilk başvurularda belirtilen tarihde sadece vize veriyorlarmış. Dolasıyla benim tahmin ettiğim tarihte vizeyi alırsam ve mülakat daha erkene yada geçe olursa vizeyi değiştirme şansım olabilir mi plan değişikliği oldu diye?

• @evrentnrkl Vize tarih değişikliği diye bir şey yok. yeniden vize başvurusu yapmanız lazım.

• @deebee Valla her türlü işin içinden iş çıkıyor maalesef. Ben HK'ye mail atıp şansımı denedim bakalım. Adreste verdim. Ama anladığım kadarıyla KCC taşısa dahi konsolosluk randevuya giderken benden oturum isterse bizim hayaller suya düşüyor. Doğru mu anladım 🙂

• @mrt01 kcc den tasimami yapmistiniz,eger tasidiysaniz tahminen ne zaman tasidiniz .

• ⭐⭐

@blueboy21 selamlar, evet oturum sorma ihtimalleri her zaman mevcut. Dv2024 te kanada dan vizesini alan emirhan beyin deneyimini okumanizi oneririm.kendisi kcc araciligiyla kanadaya tasidi ve bir oturum sorulmadi. Umarim kcc ile tasiyan kimseye oturum vs sorulmaz. Herkes kazasiz belasiz vizesine kavusur.

• @Cansu-mer evet kcc üzerinden yaptık taşımayı. Haziran ayının başında yapmıştık 10-12 civarı

• Umman EU dosyalarına bakıyor mu acaba? Önce ki seneler oldukça popülermiş ama şuan hiç konuşulmuyor.

• Bu ileti silindi!

• @blueboy21 sorabilirler ama daha önce sormadıkları için sormayacaklarını tahmin ediyoruz. Söylediğim gibi bir önceki sene yaptıklarını bir sonraki sene için yapmayabiliyorlar.

• @rezanclz Son 3 yıla bakıldığında Muscat ( Omman ) hariç konsolosluklar kabul etmeye devam etmiş. sadece Muscat 2023 yılında EU dosyalarını kabul etmiş. HK- KL - BK - Viana umarım bu sene de sorunsuz şekilde dosyalarımız kabul eder mülakat ve vizelerimizi verir.

• ⭐⭐⭐

@deebee Muhakkak işleyişlerine tam hakim değiliz ve sürekli değişkenlik gösteriyor..Yaptığımız aksiyonlar hep önceki senelerin tecrübelerine istinaden...Kesin bir yolu olsaydı zaten şuan forumdaki yaklaşık 460 case aynı şeyi yapıyor olurdu..😉

• @fahriakc umarim viyana bu sene ters köse yapmaz bizim gibi yesilpasaport ya da schengen e sahip insanlar icin en iyi konsolosluk. bültene uymalarindan yani sira e devletten alinan belgelerde ceviri apostil istememeleri cok büyük avantaj.

• @rezanclz Sizin randevu planı oluşmuş. 1-2 haftaya mail de gelir. sizinle tecrübe edeceğiz. ama benim içime doğan bu sene de kabul edeceği. umarım aksi durum olmaz.

• Yeşil kart forumu keşfettiğim ilk haftadan itibaren her gün en az 2 saat forumdayım ve bilgisayarda bir ekranda sürekli açık duruyor. kitap okur gibi okuyorum :=) Benim gibi yapan çok mu acaba 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |