Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz
    Hayır değil, gönderiyi yazan kişi verilen hizmetin içeriğini ya doğru anlamamış ya da kendisi tam olarak anlatamamış. Forumda da randevu tarihini öne alma hizmeti veren bir danışmanlık şirketi mevcut, @Rushvisasnow ancak bu hizmet göçmen olmayan vize türlerini kapsamaktadır.

• @Eagle2015 böyle bir şey mümkün değil kanmayın lütfen

• @Eagle2015 merhaba,

Hiç kimse (Büyükelçi de dahil), hiçbir şirket mülakatınızı öne çekemez, kimseye böyle bir şey için $1 bile kaptırmayın.

Dosya numaranız hiçbir şey yapmasanız bile Ankara’dan mülakat alabilme ihtimali olan bir numara. Bu başlığı birinci iletiden itibaren, özellikle ilk 3 iletiyi dikkatle okursanız, süreç sizin için daha anlamlı olur. Bol şanslar!

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi kazandığınızı öğrendiğiniz esnada ekranda karşınıza çıkan mektubun altında CN yazan bölümde "Foreign State Chargeability" ve "Post" kısımlarında ne yazıyor?

Foreign State Chargeability:GERMANY

• ⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi doğru girmişsiniz, @EzgiLera’nın söylediği gibi herhangi bir artısı eksisi yok hem sürecinizde hem de dosyanızı Ankara’dan başka bir konsolosluğa taşıma esnasında (sahip olduğunuz CN ile dosyanızı taşıyacağınızı düşünüyorum). Bol şans 🍀

• @onuru tebrikler

• @RuhunGemisi öncelikle dv2024 kazananı olarak şunu belirtmek istiyorum benim case numaram baya baya yüksek ve halen mülakat bekliyorum şayet arkadaşlarımın dediği doğruysa mülakata çağrılma ihtimalim var ama ne yazık ki 45 gün kaldı 😞 şimdi gel gelelim asıl konumuza ( almanya doğumluyum bu arada )şayet ben mülakat alırsam arkadaşlarımın dediği doğrudur ve kesinlikle dosya taşıma yapmayın çünkü bu süreçte hem eu kotası hem ülke kotası devreye giriyor. almanya dan maksimum kazanan 480 kişi filandır ve greencard doğum yerinizi baz alır diyorlar ve ekleme yapayım bunu diyen arkadaşlarım benim yakın arkadaşlarım hepsinin case number yüksekti ama binlerce kişinin önüne geçip mülakat aldılar bilginize ...artı eksisi yoksa bizzat ben deneyimleyeceğim ve size gerekli bilgileri veririm

• @onuru Yolunuz, bahtınız açık olsun 🍀

• @onuru yolun açık olsun Onur abi

• @ATS16 @RuhunGemisi
    Selamlar, bu durumun size artısı olacağı kadar olmuş zaten, size çekilişi kazandırmış 🙂
    Başvuran sayısı az olduğu için Avrupa doğumlu başvuranların çekilişi kazanma şansı diğer ülkelerin katılımcılarına göre daha yüksektir.

• ⭐⭐

@eciskoec cok tesekkurler, umarim kazasiz belasiz herkes vizesine kavusur.

• ⭐⭐

@10urdmn cok tesekkurler dostum, umarim sende en kisa surede vizeni alirsin kazasiz belasiz.

• @cttl
    Selamlar, bu durumda siz var olmadığınız, hiçbir ilginiz olmayan bir adresi bildirmiş oluyorsunuz, mülakatınız planlandığında nasıl bir yol izleyeceksiniz? Adresinizi güncelleyerek mi ilerleyeceksiniz yoksa adresini kullandığınız otele mi yerleşeceksiniz? Bu durumun bir belirsizlik oluşturduğunu unutmamak gerekir. Kontrol edemeyeceğiniz durumlar sebebiyle istemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz mevcut. Mümkünse çoğunluğun yaptığı gibi email trafiği ile adres vermeden dosya transfer işlemini gerçekleştirmek daha güvenli, buna rağmen KCC adres sunmadan transfer işlemini gerçekleştirmek istemezse o zaman rastgele bir otel adresi yerine guvenilir bir adres bulup bildirmekte fayda var. Şimdiden bol şanslar dilerim.

• @onuru Hayırlı olsun,çok sevindim🤩.Ankara'mı mülakat yeri?

• ⭐⭐

@Senem-Yukselen cok tesekkurler, malesef ankara degil. hk da girecegim mulakata eger kismetse.

• @onuru umarım herkes vizesini onaylatır.

• @onuru

Hayırlı olsun, çok güzel haber. O zaman sıralaması size yakın kişilerin de sorgulama yapması halinde belki mülakat tarihleri öğrenilebilir.
    Sakıncası yoksa ne yazmışlar paylaşabilir misiniz?

Bizim sıralama çok yüksek ama ben heyecan yaptım diyebilirim şimdiden:) Umarım sorunsuzca geçer ve herkes alır.

• @ugursway
    Aynen, aslında kalabileceğim bütçede bir otel seçmiştim. Israrla aynı cevabı iletmişlerdi. Adresle yollayınca pat diye taşıdılar.
    Kesinlikle söylediklerinizi dikkate alıyorum ve dikkate alınması gerektiğini de düşünüyorum, çok teşekkürler.

• @deebee evet mantıklı. Mart ayına kadar toplam 5 tane vize basmış bir konsolosluk. Mart sonrası hareket var. 4000 lerde EU numarasıyla Viyana ya taşıyan arkadaşların Ekim-Kasım vs mülakat alabileceklerini hayal etmeleri bana garip geldi sadece. Zamanla göreceğiz.

• ⭐⭐

@cttl cok tesekkurler. gelen maili asagida paylasiyorum.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Hong Kong on October 2, 2024. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 642
  • 2688
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |