Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@sinan63, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds 260 formunu gönderdim kendim için eşim için ve oğlum için şimdi ne yapmalıyım onlardan cevap mı bekleyeceğim

Birkaç saat önce size ne yapmanız gerektiğini söylemiştim. Kendinizi excele ekleyin ve sürecinizi imzanıza taşıyın. Yoksa kimse size bir cevap veremez.

• @EzgiLera Ezgi Hanım selamlar, acaba DV2025 için takribi ne zaman ilk mülakatlar dağıtılmaya başlanır, bilginiz var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Ezgi Hanım selamlar, acaba DV2025 için takribi ne zaman ilk mülakatlar dağıtılmaya başlanır, bilginiz var mı acaba?

Önümüzdeki hafta mülakat dağıtılabilir. Ama kesinlik yok. Bu dağıtım Eylüle de sarkabilir.

• @EzgiLera Çok teşekkürler. Yine bu durum da konsolosluğun keyfine göre anladığım kadarıyla 🙂

• @EzgiLera eşim de yazmış ben de yazmışım aynı anda kusura bakmayın

• @Ben-Batur
    merhaba, dosyanızı nereye taşıdınız acaba? excel'de ankara gözüküyor, ancak mülakat bekliyorsanız taşımış olmalısınız diye düşünüyorum.

• Ben bu sene Ankara'dan güzel bir performans bekliyorum. Bir internet sitesinde bulduğum verilere göre yine aynı seviyelere düştükten sonra artış yaşanmış. bknz:

image.png

Bunlara ilave olarak; olası bir aksilik durumuda bende dosya taşımayı hedefliyorum. Bir arkadaşım orada yaşadığı için soruyorum, Tunus'a taşıma yapılabilir mi ? Daha önce böyle bir duyum alan veya tecrübesi olan var mı ?

Teşekkürler.

• @EzgiLera NL2 maillerini takip edildiği bir siteden bahsetmişti sitenin tam adı nedir?

• @Flight101 üstad ben ds 260 doldurdugumda iki kişilik aileydik, Haziran'da bebeğimiz oldu. Şimdi formu açıp eklemem mi lazım yoksa mülakat mi bekliyim bende. Yada eklemek için son süre nedir

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl kullanıcının dosyasını taşıdığı konsolosluk ile ilgili bende kendisine bu başlıkta sordum, excel'de güncellemesini istedim ancak bilgi vermekten imtina ediyor @Ben-Batur ama forumdaki deneyimleri ve bilgileri sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyor...

@gucarslan bahsi geçen bu durum forumun işleyişi ve ruhuna uygun mu? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera NL2 maillerini takip edildiği bir siteden bahsetmişti sitenin tam adı nedir?

Google’a DVcharts yazarsanız bulursunuz. Ayrıca www.savediversityvisa.org adresinden de oraya yönlendirme var.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 üstad ben ds 260 doldurdugumda iki kişilik aileydik, Haziran'da bebeğimiz oldu. Şimdi formu açıp eklemem mi lazım yoksa mülakat mi bekliyim bende. Yada eklemek için son süre nedir

Eklemek için son süre diye bir şey yok. Mülakattan önce vize talep ettiğiniz herkes için DS260 formu olması gerekiyor.

Çocuğunuz için şu an Add Applicant seçeneğinden bir DS260 formu oluşturabilir ve doldurabilirsiniz. Mülakat aldıktan sonra da kendi formlarınızda değişiklik yaparak çocuğunuzun bilgilerini girmelisiniz.

• @EzgiLera teşekkürler

• COVİD 19 CORONA
    Sevgili arkadaşlar bildiginiz üzere birçok ülkede suanda korona aşısı kaldırılmış durumda ve 2023 ve 2024 yılları arasında yaklaşık 12 ülke gezdim bunlar balkan ülkeleri ve asya ülkeleri tayland Endonezya Malezya ve Singapur gibi. hiçbir havaalanında veya ülkede covid ile ilgili ne bir soru soruldu ne aşı kartı soruldu. demem o ki konsolosluğun sayfasındada en son güncelleme 2022 yılında yapılmış ve şuanda türkiyede de birçok hastahanede de covid aşısı bulundurmuyorlar. yaşanan mahkeme olaylarınıda kamuoyu biliyor ve bu duruma nazaran ben hiç aşı yaptırmamış ama çekilişte hak sahibi biri olarak yazıyorum. açıkcası aşı olmak istemiyorum hele bu kadar okuduğumuz ve gördüğümüz haberlerden sonra hiç istemiyorum. bu konu hakkında KCLL e mail attım henüz yeni atıyorum aşı konusunda umarım değişikliğe giderler. veya 2024 kazananı olup aşı yaptırmayan kimse varmı acaba diye merak ediyorum. bu konu hakkında ne yapabilirim önerisi olanlar var mıdır ?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl kullanıcının dosyasını taşıdığı konsolosluk ile ilgili bende kendisine bu başlıkta sordum, excel'de güncellemesini istedim ancak bilgi vermekten imtina ediyor @Ben-Batur ama forumdaki deneyimleri ve bilgileri sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyor...

@gucarslan bahsi geçen bu durum forumun işleyişi ve ruhuna uygun mu? Teşekkürler

Bu nasıl bi tavır? 2 mesaj yukarıda @cttl sormuş 2 saat önce onun üzerine böyle bi ithamda bulunuyosunuz. Bu konuşma şekliyle zaten saygımı hak etmediğinizi düşünüyorum. Forumun geri kalanında saygı sevgi çerçevesinden dışarı çıkan nadir insanlardansınız tebrikler.

Daha önce bir mesajımda bi avukatla çalıştığımı ve süreci onun yönettiğini belirtmiştim bu yüzden adminler avukat ile yönettiğim süreç hakkında forumda bir şey yazmamamı tembihlemişti.

Her mesajınızı istisnasız yakalamış olmamı beklemeniz ayrı bi olay zaten. Keşke siz de benden beklediğiniz üzere her mesajımı istisnasız yakalamış olsaydınız böyle bi konuşmaya girmiş olmazdınız. İyi günler.

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur
    merhaba, dosyanızı nereye taşıdınız acaba? excel'de ankara gözüküyor, ancak mülakat bekliyorsanız taşımış olmalısınız diye düşünüyorum.

Merhaba, daha önce benzer bi durumda dosyamı bi avukatın yürüttüğünü söylemiştim o yüzden adminler bu konu hakkında (sanırım avukat reklamı olmasın ya da güvensizlik oluşturacak durumlar yaşanmasın diye) konuşmamamı rica etmişti. Dosya taşıma sürecindesiniz anladığım kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olurum tabii ki.

• @EzgiLera Diğer yıllara göre bu sene 6000 sayısıyla hızlı başlandı. Bir sonraki bültende EU bölgesi için yine 6000 sayısı değişmemiş olarak açıklanabilir mi? Yani böylesi şeyler önceden yaşandı mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur danışman veya avukat reklamı yapmakla dosyanızı taşıdığınız ülkenin adını söylemek farklı şeyler. Asya ülkesine taşıdım yerine X ülkesine taşıdım diyebilirsiniz mesela bunu demenizde bir sorun yok. Forumda avukat ve danışmanlara karşı hoş yaklaşılmamasının nedeni buradan topladıkları bedava bilgiyi sizlere ücretle sunmaları

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur

Merhaba, daha önce benzer bi durumda dosyamı bi avukatın yürüttüğünü söylemiştim o yüzden adminler bu konu hakkında (sanırım avukat reklamı olmasın ya da güvensizlik oluşturacak durumlar yaşanmasın diye) konuşmamamı rica etmişti. Dosya taşıma sürecindesiniz anladığım kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olurum tabii ki.

Nereye taşıdığınızı söylemenizde ve sonrasında mülakat tecrübenizi paylaşmanızda bir sakınca yok.
    Size söylenen ne tam olarak bilmiyorum ama “Eğer danışmanla/avukatla çalışıyorsanız bırakın süreci onlar yürütsün, siz düşünmeyin, siz takip ediyorsanız neden dışarıdan hizmet alıyorsunuz?” minvalinde bir şeydir diye tahmin ediyorum. Zaten mülakat tecrübelerini paylaşan ve dışarıdan danışmanlık alan kişilerin genelde boşa para verdikleri için pişman olduklarını, tüm süreci kendilerinin takip ettiğini yazarlar. Size de bu minvalde bir şey söylenmiştir.

Sanıyorum ki siz Hongkonga taşıttınız?

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur

Nereye taşıdığınızı söylemenizde ve sonrasında mülakat tecrübenizi paylaşmanızda bir sakınca yok.
    Size söylenen ne tam olarak bilmiyorum ama “Eğer danışmanla/avukatla çalışıyorsanız bırakın süreci onlar yürütsün, siz düşünmeyin, siz takip ediyorsanız neden dışarıdan hizmet alıyorsunuz?” minvalinde bir şeydir diye tahmin ediyorum. Zaten mülakat tecrübelerini paylaşan ve dışarıdan danışmanlık alan kişilerin genelde boşa para verdikleri için pişman olduklarını, tüm süreci kendilerinin takip ettiğini yazarlar. Size de bu minvalde bir şey söylenmiştir.

Sanıyorum ki siz Hongkonga taşıttınız?

Az önce @cttl ile de konuştuk bu konuyu, dosyayı Umman'a taşıdım ama DV23'te 61 EU dosyasına mülakat veren Muskat 24'te hiç EU dosyası bakmamış. Buradan yine başka bi yere taşımayı düşünmeye başladım bile haklısınız 🙂

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |