Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @metinbeci Örnek:Üsküp,Abu Dabi

• @evr42 pek sanmiyorum, cünkü bircok kisi yine benim ve diger kisilerin attigi mail gibi kisa ve öz yazdi yine de otomatik cevap aldi

• @metinbeci yakın zamanda şirket kuracağım. Yaklaşık 4-5 ay orada ikamet etmeyi düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış akrabalarım orada ve bu konuda bana yol gösterecekler. Üsküp’e taşımayı düşünüyorsanız şirket kurma vs gibi detaylar için size ve düşünen diğer forum üyelerine de daha detaylı bilgi paylaşabilirim. Tabi değerli forum liderlerininde dediği gibi hiç birşeyin garantisi yok. Aksilikler yaşanabilir veya mülakat alamayabiliriz. Ben sonuna kadar zorlayacağım. Tercih sizin.

• @metinbeci iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Herkes gibi bende burada bu gayreti gösteren tüm arkadaşlarımızın GC almasını gönülden diliyorum. Gazamız mübarek olsun 🙏🏼

• KCC aracılığı ile dosyamı Hong Konga taşıyacağım. Dosya taşıma maili taslağı atabilir misiniz ?

• DS-260 formu gönderildikten sonra herhangi başka bir işlem yapmama gerek var mı?

• @yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

KCC aracılığı ile dosyamı Hong Konga taşıyacağım. Dosya taşıma maili taslağı atabilir misiniz ?

Dear Officer

I will be residing in (Şehir,Ülke) soon. Therefore, I request that my file be transferred to the US Consulate in (Şehir) accordance with 9 FAM 504.4-8(C)/A. (From Ankara Consulate to (Şehir) Consulate)

My address will be: (Airbnb'den kirayabilceğiniz bi yerin fiziksel adresi, mülakat aldıktan sonra değiştirebilirsiniz)

Case Number: 2025EUxxxxxx
    Applicant Name: (Büyük harflarle soyadınız) , (Adınız)
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Date of Birth: (Doğum tarihiniz)

Thanks
    (Adınız Soyadınız)

• Selamün Aleyküm cümleten.
    DV2025 numaram 10.0xx mülakat alma şansım nedir acaba?
    Birde şuan işyeri sahibiyim ama şirket açmadım. İşyeri bana ait tapum var ama aktif olmadığım için şirket açmadım. Gerekli mi yoksa tapu yeterli olurmu mülakatta veya sorulurmu şirket evrakı vs? Amerika’daki avukata göre gerek yokmuş ama emin olamadım.
    Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

• @Ben-Batur Teşekkür ederim

• @Serapp Sayenizde çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@sinan63, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

DS-260 formu gönderildikten sonra herhangi başka bir işlem yapmama gerek var mı?

Sürecinizi imzanıza taşımak ve excele kendinizi eklemek.

• @Baran-Soylu çok teşekkür ederim,Mail geldikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz evlendıkten sonra kcc ye mi yoksa konsolosluga mi bildiriyoruz eşimi ds260 formuna ekleme yapmak icin..

• @EzgiLera ezgi hanım mesela ben dosyamı afrikada bi ülkeye taşıycam orda dosya numarası 15.000 açıklandı ama eu 6.000 yinede kcc ye mi mail atmam gerekiyo yoksa o afrika ülkesindeki konsolosluğa mı ? tşk.

• @kelebek bende dosyami ummana tasimayi dusunuyorum ve ayni sorular bende de mevcut. Bilgisi olan kisilerin aydinlatmasini rica ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Baran-Soylu çok teşekkür ederim,Mail geldikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz evlendıkten sonra kcc ye mi yoksa konsolosluga mi bildiriyoruz eşimi ds260 formuna ekleme yapmak icin..

Mail derken mülakat maili dediğinizi düşünüyorum, mülakat aldıktan sonra konsolosluğa yazarak eşiniz için bir DS260 formu oluşturup doldurabilir ve kendi formunuzu da açtırarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Evlilik tarihinize mülakat tarihine göre mi karar vereceksiniz yoksa hali hazırda bir tarih var mı?

• Ds 260 formunu gönderdim kendim için eşim için ve oğlum için şimdi ne yapmalıyım onlardan cevap mı bekleyeceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@veyso34 önemli olan sizin numaranızın aktif olup olmaması. Sizin numaranız eu bölgesinde aktif olmadığı sürece kcc ile iletişime geçeceksiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@veyso34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera ezgi hanım mesela ben dosyamı afrikada bi ülkeye taşıycam orda dosya numarası 15.000 açıklandı ama eu 6.000 yinede kcc ye mi mail atmam gerekiyo yoksa o afrika ülkesindeki konsolosluğa mı ? tşk.

Case number, doğum ülkesine göre verilen bir şey. Sizin doğduğunuz ülkeye göre verilen case numberınız EU ile başlıyor ve mülakat alacağınız bölgeyi değiştirseniz de case numberınız değişmiyor. Siz EU için olan bülteni takip edeceksiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aydın-Şardağ, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamün Aleyküm cümleten.
    DV2025 numaram 10.0xx mülakat alma şansım nedir acaba?
    Birde şuan işyeri sahibiyim ama şirket açmadım. İşyeri bana ait tapum var ama aktif olmadığım için şirket açmadım. Gerekli mi yoksa tapu yeterli olurmu mülakatta veya sorulurmu şirket evrakı vs? Amerika’daki avukata göre gerek yokmuş ama emin olamadım.
    Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

Bir avukatla çalışıyorsanız bu konuları ona danışınız. Ama avukatla çalışmıyor ve forumdan destek alarak kendi sürecinizi yürütecekseniz forumun da sizden isteklerini göz ardı etmeyin.

Sorularınıza cevap almak için sürecinizi imzanıza ekleyin. Bu başlığın ilk iletilerini dikkatlice okuyun. İlk iletide göreceğiniz excel listesine kendinizi ekleyin. Sonrasında hala kafanıza takılan bir şey olursa forum size yardımcı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmetgul2536, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kelebek bende dosyami ummana tasimayi dusunuyorum ve ayni sorular bende de mevcut. Bilgisi olan kisilerin aydinlatmasini rica ediyorum.

Her senenin dinamikleri farklı. Ankara da bundan birkaç yıl öncesinde her sene binlerce DV mülakatı yapan bir konsolosluktu. Konsoloslukların durumu her sene, her an değişebilir. Bir bakarsınız pandemi olur tüm konsolosluklar etkilenir, bir bakarsınız savaş çıkar, bir bakarsınız 2 ülke birbiriyle gövde gösterisi yapıp siyasi çatışma yaşar, elçilerini geri çağırırlar. Ya da bize sebebini bile açıklamaya gerek duymadan çalışıyormuş gibi görünüp aslında sadece sistemde tıkanıklık yaparlar Ankara gibi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |