Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @orhanozbekk şuanda sıra numaramızın önemi olmadan KCC yada dosya taşıma için konsolosluklara mail atabilirmiyiz. Yada sıra numaramızın current olmasından sonra mı mail trafiğimiz başlıyor. Şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak

1-dosya taşıma maili gönderirken kendi bilgilerim yeterli mi yoksa eşim içinde bilgi eklememe gerek varmı?

2- ds260 formuna girdiğim bilgileri kontrol edebileceğim sayfa var mı varsa nereden ulaşabilirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@iskorpitx

1-asıl talihlinin bilgilerini yazmanız yeterli.
    2-DS260 formunu doldurduğunuz sayfadan formunuza girdiğiniz bilgileri inceleyebilirsiniz. Bahsi geçen sayfaya girmek formu açmak anlamına gelmez, istediğiniz gibi sayfalarda gezinebilirsiniz.

• @ATS16 çok teşekkür ediyorum. Detaylı ve hızlı bilgilendirmeniz için

• Arkadaşlar 4194 sayısı dv2025 Türkiye talihli sayısı mı yoksa talihlilerin aile fertleriyle birlikte oluşan toplam sayısı mı?

• Bu ileti silindi!

• @10urdmn Daha önce Taylandda 10 gün bulundum kapıda vize ile giriş var ama ilk girişte 15 gündü uzatmak istersen göçmen vizelerine danışarak 30 güne kadar uzatabiliyorsun.

• @metinbeci anladım abi

• ⭐⭐⭐

@gdv25 Asıl talihli ve vize mülakatına hak kazanan aile fertleri sayısı..

• @Nalcabasmaz sizin CN düşük matematik yapmaya gerek yok mulakat alma ihtimaliniz bize göre çok daha fazla gündemi ve Ankara'yı sıkı takip edin

• @MERVE-SARI beklemeden mail atın

• @MERVE-SARI şuanda sıra numaranızın bir önemi olmadan KCC ile dosya taşıma yapabilirsiniz.dosya numaranız current olduktan sonra KCC ile dosya taşıma yapamazsınız o andan itibaren mail yolu ile taşıma yapabilirsiniz.

• @Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz Size mülakat gelme ihtimali cok yüksek CN niz düşük

2025 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?gid=0#gid=0

2024

Tablolardan da görüleceği üzere, basit bir mantık ile ilk current olan sayılar kesin mülakat alıyor diyebilir miyiz ? 😃

Diyemeyiz, yürüttüğünüz mantık yanlış. 2024 talihlilerinden sıra numarası 7000lerde olan kişiye Eylül-2024'e randevu verildi bu sene. Temmuza kadar bu mülakatlar 5000'lerdeydi.

Şimdi ise ilk bültende ilk 6000 cut off oldu. Ankara daha kötü bir performans sergilerse 2025'te ankaradan 6000'lere mülakat gelmeme ihtimali olabilir. Yani ilk bültenle cut-off olmuş birisi mülakat alamayabilir, bu ihtimal dahilinde.

Mesela şimdi siz 2500lerdesiniz, ankarayı beklediğiniz için muhtemelen şubat martta mülakata girebileceksiniz büyük ihtimalle (ankara performansını artırmaya çabalamazsa).
    Ama mesela 4000 küsürlerde olan bir kişi dosyasını transfer ettiği içinkasımda aralıkta mülakat alacak taşıdığı ülkeden.

Yani işin özü, her şey ankaraya bağlı. Ama 4-5-6binlerde olup dosya taşımayanlar için uzun ve stresli bir dönem başladı diyebiliriz.

• @MERVE-SARI current olmadan once KCC ile, current olduktan sonra tasimaya karar verdiginiz konsolosluk ile iletisime gecmeniz gerekiyor. Current olduktan sonra konsoloslugun kabul edip etmeme yetisi onlara ait.

• @orhanozbekk KCC ve konsolosluga iki tarafad ayazmak sureci olumsuz etkiler mi peki yada kcc neye gore bizim dosyamizi tasiyor en uygun yer olacak sekilde onlarmi ayarliyor yani

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@nvrgbck

1. Mail içeriğine ad, soyad, cn, doğum tarihi bilgilerinizi yazıp viyanada bulunacağınızı orada mülakata girmek istediğinizi yazın
    2. Ankaraya geri taşıma talebinde bulunabilirsiniz ama dosyanızı hemen geri alırlar mı alsalarda listede gerilere düşer misiniz bilinmez

Hocam yanıt için teşekkür ederim. 1. soru tamam, ama 2. sorum da muallakta kaldım. Acaba forumda dosyasını başka ülkeye taşıyışıpta tekrar Ankara'ya geri taşıyan var mıdır ? Forumda çok gezdim ama bulamadım. Numaram 8bin sonlarında, 2024 yılına göre sıra gelmez gibi görünüyor ama 2025 için kimse bilemez. Bu nedenle şimdiden dosyamı taşıyarak, Ankara'nın gidişatı iyi olursa da geri taşımaktı niyetim.

• Merhaba, bir kültürel değişim programı dolayısıyla iki pasaportum var birisi gri pasaport diğeri bordo pasaport, dosyamı taşıyacağım ülkeye gri pasaportla girip bordo pasaporta vizeyi bastırmamda bir sakınca olur mu? Bu sefer o ülkedeki ABD konsolosluğu "bu adam buraya pasaportunda vize olmadan nasıl girdi" diye düşünebilir mi? Görüşme esnasında hem gri pasaport hem bordo pasaportu birlikte sunsam bu sefer devlet görevlisi zannedilip AP'ye bırakılır mıyım? Kısaca bu yolu izlememi tavsiye eder misiniz yoksa Schengen almak için mi uğraşmalıyım? @gucarslan

• @MERVE-SARI nereye taşımak istediğinizi KCC’ye atacağınız mailinizde iletmeniz gerek. Sizin yerinize uygun yer belirlemeyecektir.
    Konsolosluğa yazma istediğiniz taşımayı kolaylaştırmak için mi başka bir nedenden mi?

• @cttl uzun lafın kısası CN numarası düşük bile olsa örneğin 1000-2000 vs ve erkenden Amerika da ki hayatına başlayacak sosyo ekonomik durumun varsa Ankara yı beklemeden gitmek için dosya transferi yapmak mantıklıdır. Biz 3 kişilik aileyiz. Numaramız 4000 lerde. Büyük ihtimalle Ankara'dan mülakat alacağız. Örneğin Viyana'dan Ocak ta mülakat alabilecekken belki de Ankara dan Mayıs ta mülakat alacağız. Arada ki 5 ay bizim için önemli değil. O yüzden taşımıyoruz. Sosyo ekonomik ve psikolojik anlamda göç etmeyi hazmetmeye çalışıyoruz. Tek başıma olsam ve TR den hemen gitmek isterdim ve dosyamı taşırdım.

• @ugurbocegi devlet memuru olunca Apye kalma durumunu nerden biliyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |