Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar...
    Bana da mail saat 20de geldi
    Mülakat tarihimiz 4 eylül

• ⭐⭐⭐⭐

Yeni mülakat alanları tebrik ederim. Sağlık randevusu almayı ve Excel listesini güncellemeyi unutmayın!

• @metinbeci ben moldova ya gittim 24 Temmuz'da red aldım. Moldova vatandaşına baktıklarını ilettiler.

• Çok güzel haberler gelecek yıl için benim içinde motive kaynağı oldu 6 bin barajının aşılması umarım 7 8 bine ulaşır .

• ⭐⭐

ankara ilk defa şaşırttı mülakat maili alanları kutlarım gözün aydın @misha90 bizle geliyorsun tebrik ediyorum

• ⭐⭐

@Yaman-0 tebrik ediyorum inşallah çok kardeşimiz mülakat maili almıştır

• @asdwqq bende mülakat tarihi ve saati Ankara olarak gözüküyor. Umarım sizde de düzeltme olur ve birlikte mülakata gideriz. Sürecinizde bol şans dilerim.

• @Yaman-0 çok teşekkür ederim umarım süreci herkes sıkıntısız bir şekilde atlatır.

• @Burcueses dv24 talihlisi olduğunuzu gördüm dosya numaranız kaçtı? Birde siz red alma olayiniz mülakat esnasında mi oldu size bakamayiz gibi. Ve süreciniz ne durumda şuan?

• Mail alan arkadaşların gözü aydın umarım hayırlısı ile devamı gelir ve geçen senekine benzer bir durum yaşanmaz

• @copataxi nasıl yani vize biter ? Bence bu son dağıtımlar, vize sayısını hesaba kattılar . İnşallah öyledir

• @airman
    Merhaba, bu konuyu arabistanda yaşadığım için uzun uzun araştırmıştım. Arabistanda police records almak nerdeyse dünyanım en zor işi…

Bazı konsoloslukların sitesinde daha önce yaşadığınız tüm ülkelerden getirin diye özellikle belirtilmiş. Bazıları 6 aydan fazla demiş, bazıları da 12 aydan fazla demiş.
    Bazı konsoloslukların sitesinde ise daha önce yaşadığınız ülkelerin tümünden demesine rağmen, mülakat alanlara sorduğumda gönderdikleri mailde 12 aydan fazla yaşandıysa diye belirtilmiş.

Benim için kriter mülakat maili olacaktır. Size de tavsiyem mülakat mailinde isteniyorsa eğer, mümkünse mülakata kadar polonya’dan bu evrağı almanız.
    Şu anda mülakatta gelecek bir AP sizin green card şansınızı sıfıra düşürüyor.
    Bu evrağı almadan gitmeniz ise bence loto oynamakla aynı, tutabilir de tutmayabilir de. (Ya da ben garanticiyim bilemiyorum)

Polonyadan alamıyorsanız bile elinizde alamadığınıza dair resmi bir yazışma, bir mail, konsolosluk yazısı vs olsun derim. Geçmiş tecrübelerden böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

Şansınız bol olsun.

• @Tolga-Ozkan Bende biraz bekledikten sonra tekrar baktım ve güncellenmişti hocam 10 Eylül tarihine verilmiş randevu. Şu an tek temennimiz kota dolmadan vizeyi alabilmek 🙏🏼 Size de bol şans dilerim. Umarım bekleyen herkes en kısa sürede vizesine kavuşur

• Ankara bitti dememiş umarız 8 binleri geçer sayı

• @sevdemimi geçen sene 15k ya mülakat veren ankaranın mülakat günü insanları kapıdan çevirdiğini unutmayın. Bu sene sizin numaranıza gelmiş olsada seneyede gelirin garantisi yok

• @Emre-Kurtulmuş evet şans işi kota dolduğu an her yerde iş biter

• @airman bizim mülakat Polonya'daydi ,oğlum polis belgesi aldı Varsova'da . İnternete polis belgesi diye yazın alacağınız yerin adresi çıkar. Özel bir birimi varmış.

• @sevdemimi, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş evet şans işi kota dolduğu an her yerde iş biter

O yüzden kota dolmadan almak lazım numara düşükse :)

• @EzgiLera tavsiyenizi dinleyip Viyanaya taşıdım

• ankara son dagitimi yapmis galiba, umarim dv2023 teki gibi kapidan geri gönderme gibi bir facia yasanmaz mülakat alan herkes icin hayirlisi olsun….

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    786k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    464 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k