Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese Merhaba.
    Dosyamı KL a taşıyanlardanım. Fakat tekrar dağıtım yapılır mı yapılmaz mı emin olamıyorum.

Tekrardan dosya taşıma işlemi yapılabiliyor mu?
    Aktif schengen vizem var ve avrupa ülkerine mail atıp sansımı denemeli miyim sizce?

• @ozguraras forumdan ayrı bir grup açmak yasak bunu @gucarslan defalarca söylemişti, sizin de oluşturulmuş bir gruba katılmanızı tavsiye etmem grup içindeki yanlış bir bilgi paylaşılmasından dolayı sürecinizin sekteye uğrama ihtimali de var sorunuzu forumdan sorun buradaki herkes bıkmadan size cevap veriyor, mülakatta bol şans AP'siz vizenize kavuşmak dileğiyle.

• @smhshntrk Dosyanızın durumunu bu web sitesinden kontrol ediyorsunuz, doğru mu?

https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

• @Fatih-Kaymak evet bu site.

• @EzgiLera 22 yaşıma girmeme 1 ay kaldı demiş, 11 ay geçmiş, @buse-şahin sanki hesaplanması gerekiyor.

• @Tansu-Byter hayır maalesef

• @erenist Hangi eksper :)

• Herkese merhaba, öncelikle dosya taşıma ve mülakat almayı bekleyen herkse bol bol sabır ve şans diliyorum. Ayrıca değerli tecrübe/ bilgilerini paylaşan herkese ve bu platforma emeği geçen tüm adminlere teşekkürler.
    Numaramız çokda yüksek olmamasına rağmen forumdan edindiğim bilgiler ışığında Mart ayından beri vize isteyen-istemeyen bir çok ülkeye defalarca mail attım hiç birinden olumlu yanıt alamadım. Sonunda dosyamız Viyanaya taşındı ve 22 Ağustos tarihine randevumuz planlandı:)
    Şimdi önümüzde @lumos 'unda belirttiği gibi bölüm sonu canavarı shengen var. Shengen için hiçbir ülkeden randevu bulamıyoruz, bu konuda bilgilerini paylaşmak isteyen olursa çok seviniriz.

• @guroltr eger sengen alamazsaniz filipinlere tasima talep edin .oyle yapip vize Alan 4 kisinin videosunu izlemistim

• @Movistar74 sigorta experi hocam hasar kayıtlarına bakıyorduk koca koca sigorta şirketleri bizim sitelerden aldığımız ekran görüntülerine göre piyasa fiyatı belirleyip ödeme yapıyordu araç sahibine

• @erenist Ben de yıllarca eksper ofisinde çalıştım. O yüzden sordum hangi eksper diye

• @EzgiLera ne zaman kaç numarada?

• @Movistar74 Aynı işi yapmışız o zaman hocam benim çok sürmedi ama pılisliğe girmeden önce 1,5 sene kadar çalıştım anadolu yakasında

• @rezanclz Anladım , tavsiye için teşekkür ederim. Daha evvel olan mülakat deneyimlerinden birinde görmüştüm aynı gün mülakat alan ve grup kurup iletişimde olan süreci tamamlayan kişiler vardı. Ona istinaden böyle bir gruplaşma var sandım, benim hatam , uyarıları gözden kaçırmışım affola.

• ⭐⭐⭐⭐

@deebee, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera 22 yaşıma girmeme 1 ay kaldı demiş, 11 ay geçmiş, @buse-şahin sanki hesaplanması gerekiyor.

21i bitirmesine diye anladım öyle yazınca ben. 22yi doldurmuyor, 21i dolduruyor diye o şekilde yazdım. Ama 21i doldurmasının üstünden 11 ay geçtiyse evet hesaplanması lazım.

• @guroltr Merhaba, e-postayı ne zaman atmıştınız, Viyana ne zaman kabul etti ve ne zaman mülakat gönderdi? Tarihlerini paylaşabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera ne zaman kaç numarada?

Son birkaç sayfadaki yazılanlara bakarsanız hangi konsoloslukların kaç kişiye mülakat verdiklerini görebilirsiniz.

KL 7binlerde birkaç kişi.
    Ankara 6bini bile görmedi, birkaç kişi.

• @EzgiLera Orada bir yanlış anlaşılma oldu galiba.
    Ankara’nın dağıtım yapıp yapmadığı teyid edilmek istenmiş.
    Yine de evet, Ankara dağıtım yaptı. Ama maalesef ilerleme sağlamadı. Geçen ay 59xx de kalmıştı ve bu ay yaptığı dağıtımda sadece arada atladığı bazı numaralara mail gönderdi.
    Aralarında 57xx olan bir talihliye dahi randevu maili göndermedi.

• @MomisCan teşekkür ederim anladım, benim anladığım kadarıyla Ankara böyle kapatacak? Ama diğer ülkelere baktığımda genellikle açıklananla mülakat alan arasında çok uçuk değil , sadece Türkiye de böyle sorun? Ve sadece 55000 yakalamak EU belgesinden ağırlıklı Türkiye’den mülakat dağıtmaları gerekiyor ? Buda son 2 ayda 55 aşmamak kaydıyla daha dağıta bilirler gibi geliyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Orada bir yanlış anlaşılma oldu galiba.
    Ankara’nın dağıtım yapıp yapmadığı teyid edilmek istenmiş.
    Yine de evet, Ankara dağıtım yaptı. Ama maalesef ilerleme sağlamadı. Geçen ay 59xx de kalmıştı ve bu ay yaptığı dağıtımda sadece arada atladığı bazı numaralara mail gönderdi.
    Aralarında 57xx olan bir talihliye dahi randevu maili göndermedi.

Evet. Ben KL için cevap vermişim. Düzeltiyorum. Uyarı için teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k