Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahmetyorulmaz, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

22 temmuzda güncelleme oldu ama boş
    bugun yarın gelir ensallah

• @dpdemir merhaba tebrik ediyorum sizi. merak ettim sizin ap'süreciniz bitti email'i geldiğinde sağlık raporunuz bitmiş miydi? email de sağlık raporu ile ilgili bilgi var mıydı. çünkü benim durumumda hala değişen bir şey yok ve sağlık raporum haziranda bitti.

• @mehmet80 Merhaba, tesekkurler. Evet, saglik raporumun suresi dolmustu ve gelen mailde yeni saglik raporu isteniyordu.

• Meehaba arkadaslar bizim ap bitti diye aradılar pasaportlar gonderin diye mulakat 05.04.2024 ap kalmistik
    lakin soyle bi sorun var bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim
    benim pasaportum mulakata girdigimde 8ay zamani kalmisti simdi 6ay suresi kaldi ve pasaportı aldılar pasaport degistirmek istedigimi bildirdigimde biz eskiye vizeyi vuracas siz yeni pasaportunuz ile eski pasaportu ayni anda tasidiginiz zaman sorun olmayacagini soylediler oyle bisey mumkunmu yada vizeyi yeni pasaporta tranfer yapmak mumkunmu eger mumkunse nasil isliyor surec trafer sureci bilen biri cevaplarsa sevinirim 🙏🙏🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gur-sha tebrikler.
    bu sıkça yaşanan bir durum. vizenizin olduğu pasaportla ve yeni tarihli pasaportla aynı anda seyahat ediyorsunuz.
    vizenizi, yeni pasaporta transfer etmek gibi bir süreç yok.
    içiniz rahat olsun, bü şekilde devam edebilirsiniz.

• @gucarslan Eyvallah dostum pasaport numaraları farklı olarak geliyor lakin sorun olmaz galiba

• Merhaba arkadaşlar.. 16 temmuz da idari işlem sürecimin bittiğine dair emailimi aldım çok şükür. Hemen ertesi gün için doktordan randevumu da alabildim. Bu gün itibari ile de vizem basılı pasaportum elime ulaştı. İnşallah bekleyen arkadaşlarım da bir an önce sonu görür. Yardımcı olan, destek olan herkese çok teşekkür ederim 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@hulyarslan önce @dpdemir ve sonra sizden güzel haber geldi. Gözünüz aydın, aileniz ile birlikte sağlıklı çok güzel bir gelecek diliyorum...

• @hulyarslan Çok sevindim Hülya Hanım. Gözünüz aydın. Bir an evvel ailenize kavuşmanız dileğiyle.

• @hulyarslan gözünüz aydın. sabırla beklemeye devam ediyoruz 🙂

• @mehmet80 çok çok teşekkür ederim 🙏

• @akincetin bitecek.. inanın bitince hepsi geçiyor 🙏

• @smyrna16 çok teşekkür ederim ☺️ sonunda bitti evlat hasretim. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara 🙏

• @hulyarslan Gözünüz aydın, yeni hayatınızda sevdiklerinizle mutlu günleriniz olsun.

• @hulyarslan hayırlı uğurlu olsun hülya hn, tebrik ederim.
    Darısı bizlere inşallah.

• @hulyarslan Gozun aydin Hulyacigim. Cok sukur bunu da atlattik. Cok guzel gunlerin olsun, hersey gonlunce olsun.

• @dpdemir çok çok teşekkür ederim ❤️ darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza 🙏

• @Fırat-ERKAL çok teşekkür ederim en kısa zamandan da sizlerden de güzel haberler almak dileğiyle 🙏

• @serkanylmz çok teşekkür ederim sizler içinde dua ediyorum 🙏🙏

• Arkadaslar merhabalar Ap lerde hızlanma var yakında insallah bekleyenlerin hepsi gelmeye baslar

Suanda Mulakat kacıncı case numaraya geldi nasıl ogrenebilirz bir sitesi varmı acaba bilen birisi cevaplarsa sevinirim ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |