DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@MomisCan tebrik ederim, hem çok güzel bir haber hem de çok şaşırtıcı. Bol şans diliyorum.
-
@MomisCan Tebrik ederim. En hızlı şekilde ve sıkıntısız vizenizi almanız dileğiyle.
-
@MomisCan tebrik ederim ve bol şans diliyorum. Bizde 13 ağustosta mülakat tarihi almışız Bangkok'tan. Dilerim herkes mülakat tarihi alır 🙏
-
Arkadaşlar merhaba , Kuala Lumpur 3 Eylül tarihine vize mülakat randevu mailimiz geldi. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına :)
-
@Fire-Family hayırlı olsun, mail henüz mü ulaştı size? KL'dan başka mail alan oldu mu acaba?
-
@Fatih-Kaymak merhaba , evet , bugün sürekli kontrol ettim , mail az önce geldi :)
-
@Fire-Family ben de sürekli kontrol ediyorum, kalbim sıkışıyor. Henüz bize gelmedi mail.
-
Merhaba Kuala Lumpur'dan 3 Eylül tarihine mülakat maili aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
-
@Havva-Aydın hayırlı olsun. Mail saat tam kaçta geldi acaba? Sırayla mı gönderiyor onu anlamaya çalışıyorum. @Fire-Family e de mail gelmiş ve numaralarınız çok yakın.
-
18bin ile rez aldım bekliyorum kuala lumpur’dan 😂😂😂
-
@fyrnaa +1
-
@Fatih-Kaymak bize gelmedi reis. Bitti serüven
-
@Fatih-Kaymak Mail saat 20:13de gelmiş.
-
@Havva-Aydın, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fatih-Kaymak Mail saat 20:13de gelmiş.
Fatih bey bize de mail saat 20:13 te geldi
-
@Fire-Family anlıyorum, teşekkür ederim. İkinize de aynı saatde gelmiş. Şu an mail alan iki kişi sizsiniz ve başka mail alan yok sanırım. Maili aldığınız saatden bu yana bir saatden fazla zaman geçti. Başka mail atmayacakları konusunda endişelenmeye başladım.
-
Hayır son günü kadar bekliyoruz sıramız 28 bin ama 50bin açılıyor ve randevu gelmiyor. Yazık ya gerçekten. Randevu vermeyecekseniz eğer dosya taşımayın dalga mı geçiyorsunuz
-
@Uzuzi bu şekilde bir kabul olayı yok geçen senede hong Kong için bu şekilde Viyana da mülakat alan gidemeyenler diye bir yaygara çıktı fakat kim mail attıysa sırayla kabul etti durum öyle değil herkes başvura bilir kim başvurmak isterse mail atıp başvursun
-
@Havva-Aydın hayırlı olsun inşallah vizenizi alırsınız
-
@mehmetizmirli arkadaşın bahsetmek istediği durum galiba bazı konsolosluklar “eğer planlanmış bir mülakatınız varsa taşıyabiliriz” olarak cevap atıyor bu konsolosluklar kccde olan dosyaya mülakat planlaması yapmak istemezken başka bir konsolosluktan mülakat alan dosyayı kabul edebiliyorlar garip bir şekilde
-
Selamlar herkese, haftaya Bangkok ve Kuala Lumpur a gidip mail atmak istiyorum ama sizce çok geç mi oldu artık
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum