Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MomisCan Selamlar bize de 13 Ağustos olarak geldi Bangkok'tan. Kuala Lumpur da en kısa zamanda dağıtım yapar umarım.

• @MomisCan Tebrik ederim, çok kısa bir süre var. Bir an evvel sağlık muayenesi için randevunuzu almayı deneyin.

Ancak tavsiyem hemen enfeksiyon hastalıklarına da randevu alıp kan verin ki hangi aşıları olmanız gerektiğini antikor testi ile anlamış olun. Tdp, influenza ve covid gibi kan sonucunda çıkmayan aşıları da bir an evvel alıp yapın.

Ek olarak, varsa geçirdiğiniz bir ameliyat yahut kalıtsal bir hastalık, hastaneden imzalı evrakları alıp tercüme edin. Biz bu hususta oldukça zorlandık.

• @MomisCan sizin adiniza hem sevindim hem endise ettim 😐 umarim butun belgelerinizi hizlica tamamlayip mulakati sorunsuz gecersiniz 🙏🏼

• Benim bir kaç sorum olacaktı Malezya da mülakata girmiş olan arkadaşlara yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Malezya Hastane soruları;

1)Hastane bizden Türkiye den herhangi bir belge talep ediyor mu?

2)Korona aşılarımızı olduk bunlar için antikor testi yaptırıpta gitmemiz gerekiyor mu?

Mülakat için sorular;

1)Hangi evrakları istiyorlar?
    2)Bütün evraklar apostil ve yeminli tercüman olsa yeterli mi?
    3)E-devlet çıktıları kabul ediliyor mu?
    4)Mülakata tercüman ile girebiliyor muyuz ve sizce olumsuz bir hava oluşturur mu tercümanla gitmemiz?

• Merhaba arkadaşlar , Ankara son dağıtımı yaptı mı ? Tam anlamadım eğer yaptıysa bundan sonra Ankara’dan mail beklemeye gerek kalmadı galiba? Lütfen bir bilgisi olan paylaşsın.

• @MomisCan tebrik ederim, hem çok güzel bir haber hem de çok şaşırtıcı. Bol şans diliyorum.

• @MomisCan Tebrik ederim. En hızlı şekilde ve sıkıntısız vizenizi almanız dileğiyle.

• @MomisCan tebrik ederim ve bol şans diliyorum. Bizde 13 ağustosta mülakat tarihi almışız Bangkok'tan. Dilerim herkes mülakat tarihi alır 🙏

• Arkadaşlar merhaba , Kuala Lumpur 3 Eylül tarihine vize mülakat randevu mailimiz geldi. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına 🙂

• @Fire-Family hayırlı olsun, mail henüz mü ulaştı size? KL'dan başka mail alan oldu mu acaba?

• @Fatih-Kaymak merhaba , evet , bugün sürekli kontrol ettim , mail az önce geldi 🙂

• @Fire-Family ben de sürekli kontrol ediyorum, kalbim sıkışıyor. Henüz bize gelmedi mail.

• Merhaba Kuala Lumpur'dan 3 Eylül tarihine mülakat maili aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.

• @Havva-Aydın hayırlı olsun. Mail saat tam kaçta geldi acaba? Sırayla mı gönderiyor onu anlamaya çalışıyorum. @Fire-Family e de mail gelmiş ve numaralarınız çok yakın.

• 18bin ile rez aldım bekliyorum kuala lumpur’dan 😂😂😂

• @fyrnaa +1

• @Fatih-Kaymak bize gelmedi reis. Bitti serüven

• @Fatih-Kaymak Mail saat 20:13de gelmiş.

• @Havva-Aydın, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fatih-Kaymak Mail saat 20:13de gelmiş.

Fatih bey bize de mail saat 20:13 te geldi

• @Fire-Family anlıyorum, teşekkür ederim. İkinize de aynı saatde gelmiş. Şu an mail alan iki kişi sizsiniz ve başka mail alan yok sanırım. Maili aldığınız saatden bu yana bir saatden fazla zaman geçti. Başka mail atmayacakları konusunda endişelenmeye başladım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |