Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Caner-Urker Malesef çok üzücü olmuş. İnşallah Filipinlerdeki mailleşmelerinizden güzel haber alırsınız.

• @fahriakc Yavaş yavaş umudu kesmeye başladım artık çabalıyorum ama zihnen yorgun hissediyorum.

• @Caner-Urker Son güne kadar pes etme daha zamanınız var. Daha önce forumda paylaşılan vizesiz konsolosluklar excel listesi bende kayıtlı isterseniz paylaşırım.

• @gucarslan şu forumun değerini anlamamak.. gerçekten yazık yani.. Burası olmasaydı herhalde onu ne yapacağım bunu ne yapacağım diye kendi kendimi yerdim. Şu an her aklıma takılan soru arama butonunda. Harikasınız gerçekten tüm emeği olan arkadaşlara sonsuz saygılar..

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc dosyasını hali hazırda Viyana'ya taşımız durumda @caner-urker, sorunu schengen vizesi alamamak.

@caner-urker bir yaz tatili programı yaparak, otel konaklama rezervasyonu - uçak bileti vb. sağlam bir seyahat programı yaparak Yunanistan'ı denemek ister misiniz? Forum yöneticileri belki bu mesajı doğru karşılamayacak zira bu başlık schengen vizesi ile ilgili olmadığını biliyorum ancak aklıma geldiği için ve sıkıntınızı paylaşmak için yazmak istedim. Şansınız bol olsun, değerlendirmek size kalmış...

• @Didem-G Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Anlık etkileşimi olan çok iyi bir rehber oldu bu forum. Her gün en az 2 saatimi burada geçirmeye başladım. Kuranların eline sağlık.

• @ATS16 Sürekli schengen için evrak istemek benim ve eşimin işyerinde artık sorun oluşturmaya başladı. Tekrar denemeyi düşünmüyorum çünkü iş sahibinden gideceksen git artık hissi alıyorum buda kötü hissettiriyor.

• Bu ileti silindi!

• @Caner-Urker Mülakatınız olduğu için Filipin konsolosluğu umarım kabul eder. Süreç bitene kadar ara ara mail atmayı bırakmayın derim. Bol şans..

• @Caner-Urker @322furkann arkadaşın mülakat deneyimini okudunuz mu durumunuz aynı Viyana dan mülakatı olup gidememiş ve Filipinler den vizesini almış Filipinler tam da bu şekildeki dosyaları kabul ediyor anladığım kadarıyla

• Merhabalar herkese ben şuan viyanadayım ve yarın mülakatım var. Benim vizem hızlıca sonuçlanırken eşimin schengen i bir türlü gelmedi hala bekliyoruz. Benim de 13 Ağustos vize bitişli ama 8 gün kalışlı günüm bu sebeple aslında pazartesi bitiyor. Bu süreçte konsolosluğa bir kaç gün erteleme için konsolosluğa mail attık ama 13 ağustosa verebileceklerini söylediler. Eşimin olmaması sıkıntı olacak mı? Erteleme beni ne kadar riske sokar? Biraz dara düştük ne yazık ki

• Bu ileti silindi!

• @anyela tebrikler, mulakat maili almissiniz ! Kazandiginizi ogrendiginiz sayfanin en altinda mulakat yeri ve tarihinin yaziyor olmasi lazim, kontrol ediniz.

• @anyela
    Tebrikler, mülakat maili almışsınız birkaç saat içerisinde o sayfanın alt kısmında mülakat detaylarını göreceksiniz, bol şanslar.

• @anyela ilk kazandığınızı öğrendiğiniz sayfanın en altında mülakat tarihiniz ve saati yazıcak fakat mail geldikten bi kaç saat sonra güncellenebilir tekrar kontrol ederseniz. tebrikler bu arada

• @Caner-Urker merhaba, eger hazir alinmis bir mulakatiniz varsa web sitelerindeki online formu doldurarak ilerleyin diyor. Imzanizdan anladigim, mulakat almis ancak gidememissiniz. Hizlica sitelerindeki online formu doldurup, istenen ek dokumanlari da iletmenizi tavsiye ederim. 2024 yili icin cok az sayida vize kaldi, zaman kaybetmemek gerek.

• @yldrmflz merhaba, asil talihli siz iseniz mulakata girip vizenizi alabilirsiniz. Durumu aciklayip esiniz icin ileri bir tarihe randevu alabilirsiniz, hatta asil talihli sizseniz, siz vizenizi aldiktan sonra esiniz Ankaradan da alabilirdi normal sartlarda ancak Ankaranin son performansi bunun bile mumkun olamayacagini dusunduruyor.

2024 mali yili icin oldukca az sayida vize kaldigini biliyoruz, vize mulakati almis olmak vize almak icin garanti degil ne yazik ki, ertelemeden mulakata girmenizi tavsiye ederim.

• Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce mülakat mailim geldi. İnanmayacaksınız ama 1 Ağustos 9:30 Bangkok.
    Sevinçle birlikte fecii bir telaşa girdik.
    Bir an önce herkesle paylaşmak istedim. Detayları yazacağım 🍀

• @MomisCan hayırlı uğurlu olsun umarım AP siz vizenizi alırsınız ,mülakatta bol şans 🙂

• @MomisCan tebrik ederim, çok sevindim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |