Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@boxliner09 Merhaba. Öncelikle bu başlığı baştan sona okuyun, diğer talihliler gibi profilinizden imzanızı düzenleyin ve excele kaydınızı tamamlayın lütfen.

• @boxliner09 sürecinizi imzaniza tasiyiniz, 14bin ile ankaradan mülakat alma olasiliginiz cok düsük dosyanizi tasiyin yeni yönetmelik ile kcc direkt dosya tasima yapiyor daha fazla bilgi icin bu basliktaki iletileri okuyabilirsiniz bol sans.

• Merhaba arkadaşlar herkese greencard sürecinde başarılar diliyorum. Dosyamı Hong Kong a taşıdım fakat yeterli seviyede ingilizcemiz yok. Bu sorunu nasıl asabilirim beraberimizde tercüman götürsek kabul ederler mi?

• @kelebek
    Hayırlı olsun, neden ummana taşıdınız orada mı yaşıyorsunuz acaba?
    Bu senenin umman deneyimlerini okudunuz mu?

• biden adayliktan cekilmis umarim trump dv2020 ve 2021deki verdigi karar gibi bir seyler yapip hepimizi magdur etmez

• ⭐⭐⭐

Haftalar öncesinde canlı yayın sonrası başlamıştı çekilme söylentileri...Yardımcısı Kamala Harris i öne sürecekler gibi duruyor... Tahminim eski başkan Obama Kamala Harris destekçisi olacaktır...Hemen adam kazandı demeyelim..😉

• Merhaba arkadaşlar. DS-260 formumu Mayıs ayında gönderdim.
    Şu anda taşınma durumum söz konusu oldu. Adresi tekrar güncellemem gerekir mi?
    Yoksa görüşmeye gittiğimde değiştireiblir miyim ? Bunun için dosya nasıl açtırılır? Bana bu konularda bilgi verebilir misiniz?

• Herkese merhabalar kazanan herkesi tebrik ederim bir sorum olacakti Almanya doğumluyum 12 yaşına kadar Almanya da yaşadım sonra Türkiye döndük türk batandaşıyım. Almanya için vatandaşlık yok oturum kartı izni yok. dv2025 e ilk başvuru da doğum yeri Almanya olarak girdim ds260 formunda almanya olarak girdim. Bilgileri doğru girdim fakat FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY DS260 ilk sayfa sağ üst köşede Turkey yazıyor Almanya yazması gerekmiyor mu bu konuda yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden

• @mbaydar merhaba, size daha dogru yanitlar verebilmemiz icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyin ve bu basligin ilk 3 iletisini dikkatle inceleyin.

Anne veya babaniz Turkiye dogumlu mu peki?

• @Mustafa-Furkan-Şahan merhaba, size dogru cevap verebilmemiz icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyin ve bu basligin ilk 3 iletisini dikkatle inceleyin.

• @Ben-Batur merhaba, size dogru cevap verebilmemiz icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyin ve bu basligin ilk 3 iletisini dikkatle inceleyin.

• @cemal1153 önümüzdeki süreçte ingilizcenizi geliştirebilirsiniz bence yeterli seviyede hem Amerika için de dil öğrenmeniz gerekecek zaten
    Zaten mülakatta çok üst düzey İngilizce gerekmediğini anlıyorum deneyimleri okuyunca

• @deebee merhaba, evet ikiside tr doğumlu ve türk vatandaşlar

• @deebee Merhaba,

Çok teşekkürler, imzamı güncelledim. Bu konu hakkında bilginiz var mı acaba?

• Arkadaşlar selam;

Hali hazırda yeşil pasaport yada shengen vizem yok daha önce hiç y.dışına'da çıkış yapmadım. Dosyamı viyanaya taşıma gibi bir karar değişikliği yaptım hong kong'dan sonra genel mali sebepten. Dosya taşıma talebimi ve dosya bilgilerimi Avusturya shengene başvururken evrak olarak öne sürsem sizce alma olasılığım artar mı? Neticede mülakat için orda olmam gerektiğini anlatan bilgilerle.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl geçen yıllarda bunu yapanlar schengen vizesi alamadı, bilginize.

• @gucarslan Bir arkadaşım vize danışmanlığı yapıyordu. Ufak bir sohbetimiz oldu kendisiyle, konuyu anlattım. O da bana yakın bir ülkeden Schengen al, sonra Avusturya'ya başvur demişti. Çünkü pasaportunda hiç vize olmadığı için sorun yaratıyor, dedi. Bir de forumda bir arkadaşın deneyimini okudum. DV23 kazananlarından, o da benim gibi ilk başvurusundaymış. İlkinde red almış, ikinci başvurusunda onay almış sanırım.

• Herkese merhabalar kazanan herkesi tebrik ederim bir sorum olacakti Almanya doğumluyum 12 yaşına kadar Almanya da yaşadım sonra Türkiye döndük türk vatandaşıyım. Almanya için vatandaşlık yok oturum kartı izni yok. dv2025 e ilk başvuru da doğum yeri Almanya olarak girdim ds260 formunda almanya olarak girdim. Bilgileri doğru girdim fakat FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY DS260 ilk sayfa sağ üst köşede Turkey yazıyor Almanya yazması gerekmiyor mu bu konuda yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl kusura bakmayın ama; "Bir arkadaşım vize danışmanlığı yapıyordu" şeklinde yorumlara fikir beyan etmiyorum.
    sürecinizde bol şans..

• @evrentnrkl
    Önceki tecrübelerden okuduğum kadarıyla bir kaç kişi şengen alamadığı için mülakata katılamadı.

Mülakata kadar en azından bir iki avrupa ülkesi (şengen) ziyareti yaparsanız bir nebze kolaylaşabilir mülakat tarihindeki vize başvurunuz, ama green cardın şengene bir etkisi olmuyor yine önceki okuduğum deneyimlere göre.
    Ben de vize problemimi halledemediğim için şengen bölgesine taşımaya cesaret edemiyorum.

Bu arada şengeni alabilmek için yapılacak masraflarla (öncesinde 1-2 ülke ziyareti vs) hongkong masrafı aynı olacaktır diye düşünüyorum.
    Tabiki sizin kararınız en önemlisi. Şimdiden hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 15751
  • 16399
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |