Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 green kart kazandiysaniz 30eylulden sonra yaniyor diye biliyoruz yalnismi biliyoz

• ⭐⭐⭐⭐

@gur-sha

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorunuz ile ilgili cevabım ise evet doğru biliyorsunuz, DV2024 kazananları için son gün 30 Eylül 2024 mesai bitimine kadar

• @gur-sha evet doğru bana gelen mailde 30 eylül son gün yazıyor .sonra kesinlikle greencard vizesi verilmeyecekmis

• arkadaşlar herkese merhaba .benim ap'ye kalmam 6 ay'i geçti . sizde durumlar nasıl. sağlık raporumun zamanı geçti ve hala sonuçlanmadı ve geri dönüş yapılmadı. sizde durumlar nasıl herhangi bir değim var mı ? attığınız maillere cevap veriyorlar mı veya aradığınız açan var mı telefonu?

• Benimde üç ayı yeni geçti ne maillere dönüş var ne başka birsey hala bekliyoruz ne zamana kadar bekleriz muamma @mehmet80

• @MyLife-0 sizin green kartmi vize turu

• green card @gur-sha

• eşim vatandaş oğlum vatandaş hicbir adli olayim yok cok şükür neden bu kadar uzadi anlamadım @MyLife-0

• @MyLife-0 temmuz sonlari agustos baslari gelir bence sizinde bizimkiside

• bugunlerde guncelleme yada mail alan oldumu acaba

• Merhabalar,
    Arkadaşımın 7 mayısta J1 vizesi için görüşmesi vardı. Kendisi hem iran vatandaşı hem TC vatandaşı. Yeşil pasaporta sahip. Görevli askerlikten muaf olduğuna dair noter onaylı tercümeli belgesini istemiş ve bu belgeyi mail atacağı adres yazılı olan sarı kağıdı verip idari sürecin yapılacağını bildirmiş. 10 mayısta gerekli belgeyi ilgili adrese mail olarak göndermiş. Şimdiye kadar tarih güncellemesi bile olmamış. Bu durumda arayacağı veya mail atıp durumunu soracağı bir mecra var mıdır acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Siz ne dersiniz acaba @gucarslan bey?

• @alibey, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

Merhabalar,
    Arkadaşımın 7 mayısta J1 vizesi için görüşmesi vardı. Kendisi hem iran vatandaşı hem TC vatandaşı. Yeşil pasaporta sahip. Görevli askerlikten muaf olduğuna dair noter onaylı tercümeli belgesini istemiş ve bu belgeyi mail atacağı adres yazılı olan sarı kağıdı verip idari sürecin yapılacağını bildirmiş. 10 mayısta gerekli belgeyi ilgili adrese mail olarak göndermiş. Şimdiye kadar tarih güncellemesi bile olmamış. Bu durumda arayacağı veya mail atıp durumunu soracağı bir mecra var mıdır acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

iran vatandas ise sıkıntı

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @alibey bizimkinde bugun guncelleme oldu bakalim hayırlısı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alibey mülakata girdiği konsolosluğa mail atıp sorabilir.

• Herkese Merhaba,
    14 aydir suren AP surecim bugun gocmen vizemin basili oldugu pasaportumu teslim almamizla sonlandi. Cok sukur. Kabus gibi gecen, hic bitmeyecekmis gibi gelen, yoran, yipratan, karanlik, uzun bir yoldan isiga kavusmus gibi hissediyorum. Hayatimin bu en zorlayici level’ini da atlattim. Son olsun insallah. Allah kimseyi bu basligin altina dusurmesin, diliyorum. Darisi en kisa zamanda sizlere olsun.

Ceac Guncelleme Detaylari :
    Ilk dort ay, haftada veya 15 gunde bir guncelleme
    Sorgu maillerime cevap alabildim.
    Sonra guncellemeler ve cevap mailleri durdu
    Sadece congressman ofisinin sorgu maillerine cevap verildi ama cogu zaman onda bile guncelleme olmadi.
    Ilk beklenmeyen guncellemeyi 8 Mayis’ta aldim. Ardindan 20,21 Mayis’ta yine beklenmeyen yani maillesme olmadan guncellemeler geldi.
    Devaminda yine bir duraksama oldu veeee
    1 Temmuz’da beklenmeyen bir guncellemenin ardindan, 2 Temmuz’da yine bir guncelleme ve 2-3 saat arkasindan da o cok bekledigim, surecimin tamamlandigina dair maili nihayet aldim.

Vizemde “Clearance Received on 1 July 2024” ibaresi var. Yani 1 Temmuz’da aklandigimin bilgisi Buyukelcilige gelmis.

Bu benim ikinci AP’ye kalisim. Bilinen bir sebebi yok. Name check oldugunu dusunuyorum. Ilki 2016’da 1,5 ay surmustu. Bu kez neredeyse 14 ay.
    Simdi aileme kavusma vakti. Darisi sizlere…

Forumun kurucularina, yasatilmasi icin katkida bulunanlara, sordugum sorulari (panikle bazen sacma bile olsa) cevapsiz birakmayan Sn. @gucarslan bir kez daha sonsuz tesekkurler.
    Ben de tecrubem ve bilgim dahilinde katkida bulunmaya devam edecegim. Saglikla kalin.

• Hayırlı olsun cok sevindim hocam darısı başımiza insaAlah @dpdemir

• ⭐⭐⭐⭐

@dpdemir gözünüz aydın, hayırlı olsun. Aileniz ile mutluluklar, sizin adınıza çok sevindim. Her gönderdiğiniz iletiyi okurken yaşadığınız sıkıntıları hissetmeye çalışıyordum...

• @ATS16 Cok tesekkur ederim. Sagolun 🙏🏻

• @MyLife-0 Cok tesekkurler. Hepinize dualarimi gonderiyorum. Sizleri en iyi ben anlarim. En kisa zamanda darisi size olsun.

• @dpdemir Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |