Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@erenist biz taksi ile ulaşması kolay, sabah olası bir trafiğe takılmamak ve heyecan yaşamamak için Point Hotel Ankara'yı (Çukurambar'da) tercih etmiştik. Hafta içi kahvaltısı da 06:30'da başladığı için (çocuk ile kahvaltıdan sonra rahat olabilir) ve taksi ile 5 dakika mesafede olduğu için burası mantıklı gelmişti. Tüm elektronik eşyaları da otelde odada bırakmıştık mülakat sonrası hızlı erişebilmek ve emanetçiye bırakmak istemediğimizden. Bol şans

• @ozlemblck Dear Sir/Madam,

I kindly request to learn my interview location please.

Sincerely yours,

SOYADI, ADI

Case Number: 2024EU0001xxxx
    Principal Applicant Name:
    SOYADI, ADI
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL

Bu e-postayı kişisel bilgilerinize göre düzenleyip tekrar gönderiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kerem-Turgut, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

ingilterede 5 senelik turist vizem var, bu vizem ve pasaportumdaki stamp ile londra konsolosluguna mail attim ve soyle bir cevap aldim - sizce nasil donus yapmaliyim

“ Your request and documents have been reviewed and please be advised that we cannot accept a transfer request until you are scheduled for an interview at another post. Once your appointment has been scheduled, please forward the interview notice to us. ”

Başka bir yerden mülakat aldıysanız dosya transferinizi kabul edeceklerini söylemişler.

Current olduğunuz için KCC’den dosya talep edemeyeceklerini düşünüyor olabilirler. Başka bir yerden mülakat alamadığınız için orada mülakata girmek istediğinizi, dosyanızı KCC’den talep edebileceklerini tatlı bir dille yazarsanız ona göre taşımaya yeniden bakabilirler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese
    25/07 Unganlara randevumuz vardı ve uzun süre onaylanmadığı için mail attım bekledim ama neredeyse 1 hafta olacak ve onaylanmadı tekrardan bilgileri kontrol ettim ve doğru görünüyor ve mecburen randevuyu değiştirdim 31.07 olarak fakat hala onay gelmemiş mail atmama rağmen dönüş alamıyorum telefonla da ulaşamıyorum.
    İş yerlerimizden izinlerimizi aldık biletlerimizi aldık fakat ne yapacağız eşimle bilemedik. Bu şekilde sorun yaşayan ve çözüm bulan var mıdır? Yol gösterebilir misiniz?

Teşekküler,

Hangi günler ve saatlerdi hatırlamıyorum, sitelerinde yazıyordur, Unganlar belli zamanlarda telefona bakıyorlar sadece. O saatlerde arayarak ulaşmaya çalışın.

• @muratoglu maalesef bulamadım kcc ye mail atıp otomatik cevap görünce,bana otomatik cevap ile döndüklerini, yeni çıkan yasa gereği yardımcı olmalarını rica ettim. Halen de kuala lumpurdan dönüş bekliyorum. Bugün kcc ye dosyamın nerede olduğunu sordum ve ankara dediler.

• @ozlemblck bugün kccden otomatik yanıt aldıktan sonra dosyamın ankarada olduğunu söyledikleri bir mail aldım. Beklemenizde fayda görüyorum. Kuala Lumpur inşallah utandirmaz bizi.

• Selamlar ben kuala lumpurdan otomatik yanıt aldıktan sonra tekrar dosyam nerde şeklinde kısa bir mail attım ve "Your interview location is Kuala Lumpur and will be used by KCC for scheduling purposes" şeklinde bir yanıt geldi. Dosyam taşınmış şuan mülakat maili bekliyorum.

• @stigal teşekkür ederim gönderdim. Dosyayı taşmışlar 🙂

• @ozlemblck evet bana da otomaik mail gelmiş kontrol ettim şimdi

• Merhaba. KL’ye dosyasını taşıyan sanırım 40 kişi olduk. Belki daha fazla. Boş yerleri dahilinde kabul ediyorlardır değil mi, her talep edeni kabul etmiyorlardır?

• @Kubra-me Onu bilemeyiz. Gönderdikleri mailde mülakat alacağınızın garantisi yoktur diye bir ibare de var ama geçmiş senelerde hiç dosya kabul etmiyorken bir anda 47 dosya kabul etmiş bir Umman örneği var.
    O yüzden sabırla beklemekten başka seçenek yok önümüzde maalesef.
    Umarım hepimiz bugün, yarın mülakat mailimizi alırız da biraz rahatlarız.

• Herkese merhaba,

Forumdan geç haberim oldu, forum sayesinde dosyamı öğrenci olduğum Fransa'ya taşıyabildim. Dün mülakat e-maili geldi. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Mülakat e-mailinden sonra usvisa-info comdan kayıt yaptırmak gerekiyor mu? Umarım herkes en kısa zamanda mülakat e-mailini alır. Bugüne kadar tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler.

Dosya Numarası: 2024EU19XXX

• @Kubra-me 16 sında Kuala Lumpura mesaj attım bana red geldi.

• @Kubra-me 40 kişi olmuş mudur gerçekten?

• @Fatih-Kaymak 40’ı geçti

• @Kubra-me KL hangi ülke

• @10urdmn Kuala Lumpur, Malezya

• ⭐⭐⭐⭐

@MomisCan forumu takip eden ve dosyasını Kuala Lumpur (KLL), Bangkok (BNK) ve Hong Kong (HNK) taşıyanlar excel takip chart'da da mülakat yerlerini & tarihlerini güncellese, hem bu yıl hem de gelecek yıllara yardımcı olacaktır. Dosya taşıyanların bir an önce mülakat randevularına kavuşması dileğiyle...

• @MomisCan teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |