DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@rnc ağız tadıyla 5 yıl yeter bana ben vatanımdan çok ayrı kalamam teşekkürler
-
@ATS16 çok teşekkür ediyorum yusuf ile görüşüyorum inşallah sizinlede abd de görüşürüz
-
@salih-atilla İnşallah abicim çok teşekkürler :folded_hands:
-
@salih-atilla
Abi süreci sen ve @caakmemo kardeşim ile yürütmekten onur duydum. Hatta 3 ün de sen ve mehmet gidince yanlız kaldık. Bi hüzün çöktü içime. O kadar ay beraber yürüdük. Şimdi kim bilir birdaha aynı masaya ne zaman oturacağız. Allah hepimizi utandırmasın yar ve yardımcımız olsun. Hepimizin bir yerlere geldiğini hayata sıfırdan başlayıp tutuğunu görmeyi çok istiyorum. Gün gelir gene aynı masada otururuz inşallah. Ben buna çok inanıyorum. Benim şuan ki mesleğimde bana ilham veren ve beni ilk elimden tutan kişiler ile aynı kaderi 26 yıl sonra tekrar bir araya geldik. @Erhan-2 abi gerçekten başından beri beni çeken birşey vardı, demek buymuş. Bu buluşmadan sonrada bizim bu işi başarabileceğimize olan inancım çoğaldı. Hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki varsınız. Hala mülakat bekleyen @misha90 , @ridetowild , @ibrahimhalılll kardeşlerim dualarım sizinle. Allah inşallah sizlerede mülakat sürecini gösterecek. -
@yusufalak İnşallah abi teşekkürler iyi dileklerin için :folded_hands:
-
@yusufalak kıymetli kardeşim ben forum ailesi diyorum bizler 8 kişi ortak kaygılar için bir araya geldik çok faydalı paylaşımlarda bulunduk yapılacak muhtemel hataların önüne geçtik başta forum yöneticileri diğer forum üyelerinin deneyimlerinden yararlandık forumun tamamına büyük forum ailesi diyorum ve sonunda mutlu sona ulaştık ama mülakat maili bekleyen kardeşlerim inşallah bugünlerde gelecek mülakat maili ile abd yolcusu olacak eksiksiz başaracağız dualarımız onlarla bir kaç ay içinde abd yeni hayata başlayacağız orada yeni kişiler tanıyacağız ama ben eminimki bu süreçle başlayan kardeşlik hep özel olacak gelecek ne getirir bilemem ama başarı getireceği muhakkak çünkü sabır endişeli bekleyiş ve hiç bir hata payı olmayan süreçten çıkarak vize aldık kıymetini bileceğiz kaldıki mücadele olarak bugüne kadar yaşadıklarımız başarının anahtarı olacak bizi hiç bir şey yıldıramaz aynı sofrada buluşmak sistemi oturttuktan sonra çok daha güzel olacak tamamınızdan yaşça büyüğüm babanız abiniz yaşındayım siz zaten burada o duyguyu verdiniz sizler istediğiniz sürece ben sizleri bırakmam kafamda büyük amerika turu var oregondan başlayan californiya sahil şeridinde gezerek balık tutmak hostondan başlayan newyorkta biten gezide zaten sizler de yol üzerinde olacaksınız senle mangalı yapacağız mehmet le kebapçıya gideceğiz erhan beylede derfield beach denize gireceğiz kısmetse hepinizi abd göreceğim her şey çok güzel olacak zaten teknoloji emrimizde görüntülu muhabbet yapacağız bu arada yusuf kardeş not düşeyim iowaya belki araba götüremeyeceğim ama @semavi türk kahvesi sözü vardı sadece onun için bile iowadan geleceğim beraber gideriz son sözüm vize geldi mülakat bitti ama kardeşliğimiz sonsuz kalacak herkese teşekkürler saygılar
-
Merhaba, mulakatı gerçekleşen arkadaslar, adli sicil kaydını e devletten mi aldınız ? Adliyeden mi ?
-
@Didem-G e devlet
-
@Didem-G
Edevlet yeterli olacaktır. Arsivli yabancı ülke tercümeli yada türkçe olabilir. Ama arsivli olmasına dikkat edin. -
@yusufalak merhaba e devletten direkt cıkıyor ama ' arsivli ' diye bir seçenek göremedim. yanlıs mı bakıyorum acaba ?
-
@Didem-G merhaba, bu secenekleri secip cikartabilirsiniz

-
@rezanclz yabancı ülke(tercumeli) secmedigim için bulamıyormusum.. tamamdır cok teşekkür ediyorum.
-
Merhaba herkese
Biraz tedirgin ve sorularla geldim deneyimli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var
Eşimle birlikte kısmetse Amerika yolculuğuna atılacağız bizde yeni mülakata giren arkadaşlar ortalama bankada ne kadar tutar göstermemiz uygun olacaktır. Düşündüğümüz şehirler Houston, Texas olacak yüksek ihtimalle ama ilk girişimiz NewYork yada Miami olacak sorun ederler mi acaba?Teşekküler,
-
@Mervc Güzel bir şekilde açıklarsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Eyalet seçimi gayet iyi ben de Texas Austin veya Florida düşünüyorum şahsen. Banka konusunda kişi başı 8 bin dolar yeterli olur diye tahmin ediyorum. Bol şans!
-
@Mervc merhaba, eyalete pek bakmiyorlar kisi basina 10.000$ düsecek sekilde para gösterebilirseniz sorun yasamazsiniz bir de gitmek istediginiz eyalette tanidiginizin olacagindan bahsederseniz daha iyi bir izlenim olur.
-
@Mervc bu okuduğunuz başlığın 1.sayfasındaki ilk post'da "Mulakat tarihi aciklandiktan sonra" başlığının altında mülakat öncesi alınacak banka hesap hareketlerindeki tutar için tavsiye edilen rakam yazıyor. Son karar ve takdir tabii ki konsolosun, siz maksimum düzeyde banka hesabınızda nakit birikimlerinizi göstermeye çalışın... Diğer forum kullanıcılarının ön görülerini değerlendirmek size kalmış ancak deneyimler doğrultusunda hali hazırda cevaplanmış sorunuz
-
@yusufalak Yusuf bey merhabalar, Kıbrıs’ta okul durumundan dolayı 9 ay yaşadım (bu süre içinde giriş çıkış da yapmıştım).Bunun için karekter belgesi gerekli mi?Ve belgeyi alabilmek için Kıbrıs’a mı gitmeliyim yoksa İstanbul konsolosluğuna gitmem de yeterli olur mu?
-
@KEMALAKKAYA merhaba.covid asisi hakkinda bilgi verir misiniz. ne zman olup gittiniz?ve antikor testi almamiz ise yarar mi ?
* -
Sorularınızı, DV2025 aşamaları başlığında sormanız daha doğru olacaktır.
Kıbrısta 12 ay dan kısa süre yaşdığınız için sizden bu belgeyi istmeyeceklerdir.
Aşağıdaki linkde açıklamışlar. Civil Documents
Ama illa alacağım riske girmem derseniz konsolosluk aracılıyla alabilirsiniz. Konsolosluk aracılıyla aldığınıda ilk başvuru sırasında size sarı veya pembe bir makbuz verilecek. Onu sakın atmayın belgeyi ibraz ederken o makbuzu da vereceksiniz. Yada bizzat kktc ye gidip kendiniz alabilirsiniz. Kendiniz alırsanız pul olmasına dikkat edin. Konun linki Yabancı Ülkelerden Polis Kaydı Almak
-
@yusufalak yaşadığın stress ve deneyimden sonra bu forumda kıbrıs uzmanı oldun ve kıbrıs konusunda sen haklı çıktın ben hala dersime çalışıyorum forumu deneyimleri devamlı okuyorum banada çok okumam söylenmişti görevimi yerine getiriyorum öğrenmenin yaşı yok:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum