Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Kaymak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera ben de tam olarak 4278 sayısının neyin artanı olduğunu soruyordum size. Ki bunun Ready sayısının 55.000 vize sayısından artan kişiler olduğunu düşündüğümü ama sadece emin olmak istediğimi sorumda net bir şekilde belirtmiştim. Verilen vizeler geri alınmayacak tabi ki. Cevabınız için çok teşekkür ederim ama latifeniz biraz yersiz olmuş.

Evet şimdi ben de tekrar okudum, biraz kaba bile algılanabilir ama o şekilde yazmak istemedim aslında. İşimin arasında hızlıca yazmıştım, dediğiniz gibi hoş olmamış pek. Düzenliyorum tekrar. Sizi gücendirmek değil amacım 🙂

Siz de bana bu kadar takılmayın, gülün geçin 🙂

• @Neslihan-Demir Selamlar, ben böyle bir mail üzerine 2 gün sonra orada bulundum ve ülkede olduğuma dair belgeler ektedir diyerek dönüş yaptım. 3 gün sonra dosyamı kabul ettiklerine dair dönüş aldım.
    Karar elbette sizin.

• @EzgiLera çok teşekkür ederim:)

• @MomisCan çok teşekkür ederim

• Herkese merhaba,
    Unganlara randevumuz var haftaya fakat hala onaylanmamış görünüyor. Ankara için bilet alacağız ama onayı beklememiz mi gerekli? Son dk mı onay veriyorlar emin olamadık ?

• ⭐⭐

@Mervc
    Normalde 1 iş günü sonra onay maili geliyor. Bize oyle oldu. 1 haftayı geçmiş ise bir mail atın isterseniz. Yada uygunluk var ise iptal edip yeniden alabilirsiniz.

• @Mervc bilgilerden herhangi birini yanlış girmiş olabilirsiniz. bende öyle olmuştu, onaylanmadan gittiğimde bilgilerimde hata olduğunu ve yeniden randevu alarak onaylanmadan gelmemem gerektiğini söylediler. uzaktan geldiğimizi belirtip rica ettik, girişimizi yaptılar.

• Teşekkürler bilgi için mailde ilettim ama dönüş olmadı bilgilerimizi kontrol edip yeni bir tarihe randevu aldım ama inşallah onaylanır. Telefonla da ulaşamadım çünkü tedirgin olduk.

@yusufalak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mervc
    Normalde 1 iş günü sonra onay maili geliyor. Bize oyle oldu. 1 haftayı geçmiş ise bir mail atın isterseniz. Yada uygunluk var ise iptal edip yeniden alabilirsiniz.

• Merhabalar 15-16 Temmuz gibi Tayland - Kuala Lumpur - Hong Kong seyahat planı yapan var mı?

• Merhabalar, daha önce giden arkadaşlarımız yardımcı olursa cok sevinirim. Kuala Lumpur, Tayland ve Hong Kong planım var. Giriş yaptığım ülkelerden bir kaç sonra sonra çıkış yapmam sorun olur mu? Sadece giriş yapıp kaşe basıldıktan sonra diğer ülkelere seyahat etmeyi planlıyorum.

• @GOKAY-0 evet ben planlıyorum.

• @GOKAY-0 18 Haziran Salı günü Hong Kong’taydım.
    En son 17 Haziran pazartesi günü orada olup mail atanların bir kısmını kabul etti. Geri kalan 20-30 kişiyi de (ben de dahil) reddetti.
    Uzun bir yolculuk. Programlamadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim.

• @turkishairlines Beraber gidebiliriz. Giriş yaptıktan sonra kalmanıza gerek yok sadece pasaporta giriş yaptığımıza dair kaşe basılacak o kaşeyi fotoğraflayıp ilgili elçiliğe ben fiziken buradayım bu da kanıtı deyip dosyamızın transferini isteyeceğiz.

• @MomisCan Yönlendirme için teşekkür ederim dikkate alacağım. Muhtemelen benim için de çok yorucu bir yolculuk olacak.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, ABD'ye şubat ayında giriş yapmama rağmen yeşil kartım hala verdiğim adrese ulaşmadı. konu ile ilgili case inquiryde bulundum. "USCIS has not received your IV packet, If you are in possession of your IV Packet, please mail the complete IV Packet to the following address:" şeklinde bir dönüş aldım. Şu anda türkiye'deyim. ABD'ye girerken paketin içindeki belgelerin bazıları benden alındı. şimdi ne yapmam gerekiyor? teşekkürler şimdiden.

• @turkishairlines Selam, Hong-Kong özelinde ben de yaşadığım tecrübeden kısaca bahsedeyim. Ben de 19 Haziran'da HK'ya gittim ve o günden sonra toplamda 3-4 tane e-posta gönderdim. Hala HK civarındayım deyip kapasitelerinin olup olmadığını sordum. Son e-postayı 8 Temmuz'da göndermiştim ve aynı gün her zamanki kapasitemiz dolu cevabını aldım. Bu benim yaşadığım tecrübe. Son karar tabi ki sizin. Bol şans diliyorum.

• Malezya terminalinde pasaport kontrolünden geçerken sağ tarafta bulunan otomatik turnikeleri değil sol taraftaki bankoları kullanıp, görevlinin vize sayfanıza basacağı 90 gün izin sağlayan vize mührünü pasaporta bastırdıktan sonra fotoğrafını çekmeyi unutmayın. Çünkü siz çıkarken aynı sayfaya çıkış mührü vurulacak. Sayfanın tamamını fotoğraflayın.
    Benim gönderdiğim e-posta bu şekildeydi. (Pasaportun biyometrik sayfasını da eklemiştim.)

Dear Sir/Madam,

I'm a DV2024 selectee from Türkiye.

May I kindly ask you to transfer my case from Ankara/Türkiye to Kuala Lumpur/Malaysia according to FAM protocol. I declare that I am physically in your country.

My 90 days immigration stamp, marriage certificate(kazandıktan sonra evlendiyseniz, soyadınız değiştiyse evlilik cüzdanınızın ilk sayfalarını ekleyin) and passport are attached.

I am fully ready and willing to provide any necessary documentation and information to make this transfer possible.

Thank you for your time and attention to this matter. I look forward to your response and hope for a positive outcome.

Sincerely yours,

SOYADI, ADI

Case Number: 2024EU0001xxxx
    Principal Applicant Name:
    SOYADI, ADI
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL

Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatih-Kaymak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@turkishairlines Selam, Hong-Kong özelinde ben de yaşadığım tecrübeden kısaca bahsedeyim. Ben de 19 Haziran'da HK'ya gittim ve o günden sonra toplamda 3-4 tane e-posta gönderdim. Hala HK civarındayım deyip kapasitelerinin olup olmadığını sordum. Son e-postayı 8 Temmuz'da göndermiştim ve aynı gün her zamanki kapasitemiz dolu cevabını aldım. Bu benim yaşadığım tecrübe. Son karar tabi ki sizin. Bol şans diliyorum.

Bir de bültenden sonra sormakta fayda var aslında. Cevabı bültenden sonra mı vermişlerdi?

• ⭐⭐⭐⭐

@tapsix, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, ABD'ye şubat ayında giriş yapmama rağmen yeşil kartım hala verdiğim adrese ulaşmadı. konu ile ilgili case inquiryde bulundum. "USCIS has not received your IV packet, If you are in possession of your IV Packet, please mail the complete IV Packet to the following address:" şeklinde bir dönüş aldım. Şu anda türkiye'deyim. ABD'ye girerken paketin içindeki belgelerin bazıları benden alındı. şimdi ne yapmam gerekiyor? teşekkürler şimdiden.

Size ilgili başlıkta cevap yazdım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |