[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Sevgili forum üyeleri bugün itibari ile mülakat mailleri gelmeye başladı. Eşim ile benim mülakatım 7 Mart olarak belirlenmiş. Diğer bekleyenlere bol şanslar:)
-
@sfati tebrikler
-
Çok heyecanlı bir süreçmiş.. randevu tarihimiz belli oldu.. darısı tüm bekleyen dostlara :)
-
@kivooo tebrikler
-
4 Mart olarak mülakat tarihimiz biraz önce geldi.
-
Çok değerli yeşilkart forum ailesi CN:12*** mülakat tarihim 12 mart saat 09:00 mülakat tarihi belli olan forum üyelerini tebrik eder. Diğer bekleyen tüm talihlilerinde bir an önce mülakat maillerini almaları dileğiyle.
-
Merhaba arkadaslar, oncelikle randevu tarihi alan herkesi tebrik ederim. 8 mart olarakta benimde belli oldu. Bekliyen herkesede bol bol sabir dilerim. Umarim er yada gec herkes hayallerine kavusur.
-
Bizim de mülakat tarihimiz 7 mart saat 09:00 olarak belirlenmiş.
-
Herkese hayırlı olsun. Arkadaşlar tarihlerinizi dosyaya işlemeyi unutmayın.
-
@blaxseed , @Gkhn-CLKKN , @katre , @bug , @kivooo , @mustafa-yahşi , @sfati
Güzel haberler üst üste geliyor. Gözünüz aydın.. Sizler adına çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Mulakat deneyimlerini aktarmayı unutmayın lütfen..
Hepinize kucak dolusu Tebrikler.. :))) -
Benim randevu tarihim 1 mart saat 07:45. herkese başarılar dilerim!
-
@rüzgar Tesekkurler :)
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri.Öncelikle görüşme tarihini alan tüm arkadaşlarım için hayırlı olsun.Almayı bekleyen herkese de nasip olsun.Ben de 7 Mart için aldım tarihimi 😊
-
@halil-şekeroğlu sizleri görünce imreniyorum.yolunuz bahtınız açık olsun arkadaşlar.
-
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar....
@blaxseed , @Gkhn-CLKKN , @katre , @bug , @kivooo , @mustafa-yahşi , @sfati -
@afroturkish Teşekkürler
-
@rüzgar Teşekkürler
-
@afroturkish Tesekkurler. Darisi basiniza.
-
@rüzgar çok teşekkür ediyorum. Güzel dikenlerin için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum