DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Çok doğru bir nokta hocam. Kcc üzerinden başka ülkeye taşıma yapmış üyelerin deneyimlerini burada paylaşmaları önemli o yüzden. Mesela current olmadan önce Kcc üzerinden Muscat'a taşıyan bir arkadaşa mülakat maili gelmedi. Kanada'ya ve Fransa'ya taşıyanlara geldi. Böyle ne kadar çok veri olursa elimizde, ülke seçimi yaparken o kadar faydası olur.
-
@gouryella anlattığım noktayı kaçırıyorsunuz sanki..
olay mülakat alabilmekten ziyade vize alabilmek bu noktada. AP'ye kalacak bir dosyanın mülakat alıp almamasının bir önemi yok, hele de dosya temmuz'da AP'ya kaldıysa. -
@gucarslan Tabii mülakattaki deneyim daha önemli bir nokta. Ama onun öncesinde mülakat bile alamama durumu da var sanki ülkeye göre. Her ne kadar Kcc üzerinden taşınmış olsa da.
-
@Dada7 merhaba. Current olmadan KCC ile yapabilirsiniz. Current olduktan sonra KCC işlem yapmıyor.
-
@gucarslan benim de tam olarak viyanaya tasima sebebim buydu cünkü okudugum deneyimlere baktigimda en güler yüzlü ve yardimsever calisanlar viyana konsoloslugundaydi. Diger konsolosluklara tasiyan talihlilerin deneyimlerinde viyana haricinde hemen hemen hic ”cok ilgiliydiler cok güler yüzlüydüler“ yorumunu yaptiklarini görmemistim.
-
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar arkadaşlar,
Dosya numaram 17k civarında dolasıyla vize istemediğinden kaynaklı dosyamı Hong Kong taşıma niyetindeyim ama bunu current olmadan önce mi yapsam mantıklı yoksa şimdiden mi? Ek olarak konuşma düzeyinde bir dil bilgim yok(Çince-İngilizce) nasıl yapacağız?Eğer gerçekten Amerika’da yaşamak istiyorsanız ve bu yüzden dosyanızı da taşıyacaksanız tercüman kabul eden konsoloslukları tercih edin. Ve mülakatınıza kadar da İngilizce öğrenin. Gelince de ihtiyacınız olacak.
Peki ben şu an için Hong Kong mail atsam mülakata tercüman ile gelip gelemeyeceğimi sorsam cevap verirler mi?
Onlara mail atmanıza gerek yok. Konsolosluğun sitesinde yazar. Siteye yazdıkları şeyler için boşuna mail atmayın bence.
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera teşekkür ederim nasıl bulacam ds-260 formunu açmayın diyorlar
Açtırmayın formu. Formu açtırmak için kcc ile iletişime geçmeniz lazım. Ama formu doldurduğunuz sayfaya girebilirsiniz, formunuzu görüntüleyebilirsiniz, değişiklik yapamazsınız zaten formu açtırmadan.
-
@EzgiLera teşekkür ederim o halde kendimize onay sayfasını mail atabilirmiyiz
-
Selamlar....
Tüm post ların aylık DV sayılarını tek tabloda paylaşmak istiyorum. DV2024 ve öncesinde dosya transferleri konusunda yardımcı olan post ları renklendirdim. Ankara'nın devamlı ilk 20 de olması ancak bize tam anlamıyla yardımcı olamaması çok acı...
Umarım işinize yarar...Mutlu akşamlar.

-
@MMT Anladım teşekkürler
-
Selamlar. Makedonya Üsküp’e dosya taşımayı düşünen veya daha önce taşımış arkadaşlar varmı? Oturum vs. İsteniyor mu? Forumda aradığımda 2023’de bir kişi deneyimini paylaşmış harici bir bilgiye ulaşamadım.
-
@gucarslan uyarı için teşekkürler. Biz Bükreş'e taşırken istatistiklerinde reddedilmiş bir dosya görmediğimizden AP'ye ise 2-3 dosya bırakmış olmalarına güvendik. Umarım bu performansları devam eder bizimle beraber :)
-
@marius merhaba. Konsolosluk istatisliklerine nasıl bakabiliyoruz?
-
-
@marius teşekkürler
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera teşekkür ederim o halde kendimize onay sayfasını mail atabilirmiyiz
Evet atabilirsiniz.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba arkadaşlar dosyamı kcc aracılığıyla taşımak için nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
-
Sıram 11xxx dosyamı 11 haziranda doldurdum. ankarada sıra alma ihtimalim nedir tesekurler
-
@EzgiLera benım sıra 21 bın kusuratlarda sıra tahmını ne zaman gelır acaba
-
@EzgiLera kcc den dosyamı Hong Kong a taşımasını rica edecem nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum