Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sayal isterlerse tüm dosyaları current yapsınlar bizi ilgilendiren bir durum yok ki. ( Dosyasını taşıyamayan ankaradan mülakat bekleyen bizler için 😕 )

• @EzgiLera bu rakamı nasıl okumalı sizce? 30 binden 50 bine gelmesi, Asya’ya dosya taşıyanları etkileyebilir mi

• @anyela, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fire-Family kl pasaport kontrolünde iki tane var birisi elektonik diğeri fiziki mühürlü biraz sırası oluyo ama bekleyin ve ordan fiziki damga alın

Çok teşekkürler

• @Cumutey sayi olarak toplu bir mulakat olur umarim. , elimden bir sey gelmiyor ki. gece gunduz hep bunu diliyorum ...

• ⭐⭐⭐⭐

@Cumutey, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Sayal isterlerse tüm dosyaları current yapsınlar bizi ilgilendiren bir durum yok ki.

Sizi ilgilendirmiyor olabilir ama 30 bin üstü olup dosyasını transfer etmiş bir çok insanı ilgilendiriyor. Mesela 34XXX olup dosyasını taşımış bir kişi açıklanacak bu bülteni dört gözle bekliyordu ve sanırım çok sevinmişlerdir. Umarım bu son dağıtımdan yüzleri güler🙏

• @Serapp Hanım, tabii ki, yazdığım ileti yanlış anlaşılmasın. Dosyasını taşıyabilen veya yurtdışında ikamet edip direkt olarak mülakat bekleyen herkes için çok güzel bir haber. ekstra 1 kişi bile mülakat alsa mutlu oluyoruz, umarım isteyen herkes için süreç olumu geçer

• @fyrnaa çok teşekkür ediyorum darısı mulakatlarimiza

• ⭐⭐⭐⭐

@bengokhancelik, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera bu rakamı nasıl okumalı sizce? 30 binden 50 bine gelmesi, Asya’ya dosya taşıyanları etkileyebilir mi

Dosyanız 30-50bin aralığında ise etkilenirsiniz. Diğer türlü size bir faydası zararı yok.

Ama sayıyı 50bin yapıp da current yapmamaları çok ilginç olmuş. Zaten o sayılarda pek kimse yok ki. Boşluklar çok fazla.

Asya’da durum nasıl bilmiyorum ama current olamamış birkaç talihlinin yerine 2024 EU bölgesinden kazananlardan birkaç kişiye mülakat verecekler gibi duruyor.

Bir önceki mesajımda dediğim gibi, onların bültenden daha önceden haberi oluyor.

• Bu ileti silindi!

• @berlin oturum kartınızla birlikte KCC‘den gelen maili de ekine ekleyerek, cutt-off durumda konsolosluğun taşıma işlemi yapması gerektiğini, KCC’nin taşıma yapamadığını belirtir mail atmaya devam edin.

Dosya bilgilerinizi vs ekleyin.

Dear Sir/Madam,

I have been advised to contact the KCC to have my case file transferred to your consulate. However, the transfer from the KCC has not been completed because my case number is currently in cut-off status. The transfer process for cases in cut-off status is managed by the consulate.

In light of my current cut-off status, I would greatly appreciate it if you could facilitate the transfer of my case file to your consulate.

Thank you for your assistance.

Sincerely,

• @Fire-Family rica ederim bol şanslar

• @Fatih-Kaymak sizce 20.000 e gelirmı umut varmi

• @sansolye değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. İlettiğiniz şekilde atacağım. Ayrıca ailem alman Vatandaşı Frankfurt’a da deniyorum

• Hiç cut-off durumdayken KCC’ye dosya transferi için mail atıp olumlu sonuç alan oldu mu daha önce ?
    Önceki yıllardan böyle bir tecrübe yaşayan, başkasından hatırlayan
    DS260 formunda Frankfurt seçmeme rağmen Ankara atanmış, buna itiraz için hem konsolosluğa hem KCC ye yazıyorum.
    KCC için umutlanmalı mıyım ?
    Şimdiden yanıtlayanlara Teşekkür ediyorum

• @Yiğit-Konur merhaba ap ne demek inşallah vizeniz onaylanır

• @Esra-Siren, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fyrnaa merhabalar teşekkür ederim.

Dear Consular Officer,
    Main Applicant Date of Birth : XX/XX/XXXX
    Case Number : 2024EU000XXXXX
    Preference Category: DV DIVERSITY - ANK/TURKEY
    My name is ………... I won the green card lottery (DV2024) from Turkey via the Europeen region..
    Attached to this message you can find my passport details proving that I am in Kuala Lumpur
    I will stay in Kuala Lumpur during the process.
    Therefore, I would like to request that my visa file be accepted by the Kuala Lumpur Consulate. Can you transfer my file in accordance with the newly issued 9 FAM 504.4-8(C)/A ?
    I undertake to undertake all necessary responsibilities.
    I kindly request that you take the necessary steps for the acceptance of my file and get back to me.
    Best Regards,

ek olarak pasaport, kimlik ,biometrik foto taranmıs halini ve pasaport mührünün görselini ekledim

Esra hn merhaba,
    Şuan Bangkok da bulunuyorum ve maili [email protected] adresine gönderdim.
    Siz de bu adrese mi göndermiştiniz acaba?
    Çok teşekkürler.

• @Fire-Family evet doğru o adrese göndemeniz gerekiyo

• @anyela, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fire-Family evet doğru o adrese göndemeniz gerekiyo

Çok teşekkürler 😀

• Herkese merhabalar görenler vardır önceden mail listesini oluşturduğum bi exel paylaşmıştım şimdi benim mail attıklarım ve yanıtlarını not aldığım exeli de paylaşıyorum belki işine yarayan olur eksikler olabilir hatalarda olabilir. herkese mülakat gelir inşallah dua ediyorum.

• @anyela Konu kısmı için özellikle bir şey yazmamız gerekiyor mu acaba? Visa navigatorun yönlendirmesiyle ulaşamıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 450
  • 73
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |