Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @pınarcan Sağolun, en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelir umarım 🙏🏼🌸

• @mustafa_27 merhabalar, biz pasaportları damgalatmistik. Attığımız mailede eklemiştik. Bize attiklari maile etkisi olmuş olabilir.

• @akaynak-3546 Tebrik ederim. Çok sevindim. Evet bana da aynı e-posta geldi.

''Dear Applicant ,

Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC).  KCC is scheduling cases according to case numbers, as required by law, subject to resource constraints, and country conditions. If an appointment can be scheduled for your case, you will receive a notification by email to check the Entrant Status Check site.  At this time, U.S. Embassy Kuala Lumpur has limited availability for DV appointments. There is no guarantee that the reassignment will result in your case being scheduled for an interview. ''

• @sumeyyenur Tebrik ederim. Adınıza çok sevindim. Bence evet birinden birini seçip diğerine de durumu anlatan bir e-posta ile transfer etmemelerini rica edin. En azından sizin yerinize başka bir talihli geçebilir.

• @Fatih-Kaymak çok teşekkür ediyorum ben de sizleri tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda mülakat maillerimizi de alırız. Kuala Lumpura mail atıp dosyamızı Tayland'a transfer ettiğimizi ileteceğim.

• @Exrimen Merhaba, ben formu doldurmuştum ama kontrol esnasında sormadılar. Siz işinizi garantiye alarak doldurmak isterseniz formun linki burada;

• Merhaba. Dosya transferi yapabilen herkesi gönülden tebrik ediyorum. KL’ye 30haziranda mail atmıştık mühürle beraber. Dün ise pasaportun fotoğraflı sayfasını ve vizeyi istediler
    bugün çoğu kişiye mail gitmiş bize gelmedi. Ne yapmak gerekir sizce? Endişeleniyoruz ister istemez.

• @Kubra-me Merhaba, @betulxk 'nın son iletilerini okumanızı tavsiye ederim. O da sizin gibi bir süreç yaşamıştı (son iletilerinde göreceksiniz) ve sonunda olumlu e-posta aldı.

• @Fatih-Kaymak çok şükür diyelim o zaman inşallah mülakat maili de gelir en kısa zamanda hepimize:))

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar Avusturya'ya dosyamızı taşıdıktan sonra Slovenya’dan eşimle ben vize için başvurduk fakat ne yazık ki red aldık. Randevu tarihimizi değiştirmelerini rica edip 23 temmuza randevu tekrar oluşturduk. Bu süreçte bi vize danışmanıyla anlaştık adam bizi baya kandırdı ve dolandırdı. Geçen hafta oluyor bu yaşananlar. Geçen mucizevi bir şekilde bir kişilik vfs Avusturya’dan randevu bulduk ve ben hazır olan evraklarımla gittik dün onayımı aldım. Talihli benim ve ben tek başıma gireceğim vize randevusuna eşime vize randevusu asla bulamıyoruz. eşimin olmaması bir sorun teşkil eder mi ya da yapabileceğim neler var. Bizimkiyle aynı süreci yaşayan var mıdır?

• @Selio merhaba, ben de gitmeyi düşünüyorum. Artık son çare

• @Kubra-me Valla siz mülakat alırsanız kendim almış kadar sevineceğim. Burada current olmadan Kcc üzerinden dosyasını taşıtan birçok kişiye mülakat maili geldi ama size gelmedi nedense. KL'den dönüş olması çok iyi bir gelişme. Muscat size hiç dönüş yapmadı değil mi? Kcc üzerinden Muscat'a dosyasını taşıtmayı düşünen arkadaşlar dikkatli olsun.

• Her türlü olumsuz maili aldım ,gittiğim ülkeden elim boş döndüm.Adamlar bu case numberla gitte ülken versin demedi bi yüzüme onu derlerse ne kadar da haklılar malesef.

• @Fatih-Kaymak çok teşekkür ediyorum ve sizi de tebrik ederim 🙂 umarım hepimiz için her şey çok guzel sonuçlanır 🙏

• @gouryella teşekkür ederim. Muscat dönüş yapmıyor. Oradan ümidi kestik. Umarım KL’de bi faciaya dönüşmez. Bugün çoğu kişiye mail gelmiş, bize gelmedi. Bu şanssızlığımız nedir ben de bilmiyorum.

• Aklıma şöyle bir şey takıldı yorumunuz ne olur?KL’ye attığım pasaport mührü ya da biyometrik kısımdan bir güvenlik soruşturmasına vs mi giriyor ve ben ona mı takıldım sizce? Yani bu kişi ülkeye gerçekten girdi mi çıktı mı gibi bir kontrol oluyor ve benim bu mu uzun sürdü sizce? Aklıma bin tane şey geliyor. @gucarslan

• @Fatih-Kaymak Evet hocam da sanırsam sonradan kim atıyorsa ona taşınıyor diye biliyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kubra-me kullandıkları sistemi bilme şansımız yok ne yazık ki .

• @sumeyyenur sümeyye hanım adınıza çok sevindim iki olumsuz dönüş almıştınız en çok sizin sürecinizi merak ediyordum 🙏🏼🙏🏼

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 19441
  • 92
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |