Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba, an itibariyle ben de Kuala Lumpur'dan transferi onayladıklarını bildiren e-postayı aldım. Mülakat veremeyecekleri dosyayı transfer etmeyeceklerini ümit ederek mülakat maili almayı bekliyor olacağım. Hepimize bol şans diliyorum.

• @betulxk hayirli olsun, adiniza cok sevindim 🙏🏼

• @Fatih-Kaymak sonunda ! Hayirli olsun hocam, umarim mulakat maillerini de aliriz ✌🏽

• @Biks Teşekkür ederim. Ben de sizin adınıza çok sevindim. Umuyorum herkes bizim gibi bu sonuca ulaşır.

• @Biks Çok teşekkürler. Umarım tez vakitte mülakatı da alırız.

• @Fatih-Kaymak hayırlı olsun fatih bey çok sevindim gerçekten darısı biz bekleyenlerin başına AMİN:))

• @akaynak-3546 Çok teşekkür ederim. Umarım hepinizden iyi haberleri alacağız.

• Herkese merhaba,
    Foruma yeni üye oldum. Ben DS formunda Mülakat yerini Frankfurt seçmeme rağmen 2 ay mülakat maili almayınca sorguladığım ve yanlışlıkla Ankara verildiğini gördüm.

Artık Varşovada yaşıyorum ve malesef mülakat maili almadığım için Varsova’ya da aldıramıyorum. Şu an yanlışkla Ankara verilmiş.

Tercürebeli kişilerden varsa bilgisi olan tam nasıl bir yol izlemem gerek

• @berlin Dosyanızı taşımak için mülakat maili almış olmanız gerekmiyor. Oturumunuz varsa bulunduğunuz yerdeki konsolosluğa orada olduğunuzu ve oturumunuz olduğunu bildirip dosyayı transfer etmelerini talep edin.

• @Fatih-Kaymak Sizin adınıza çok sevindim hocam zaten dosyanızı taşıtacağınıza inanıyordum bu kadar emek verdiniz umarım en kısa sürede mülakatınızı da alırsınız.

• @yck06 Çok teşekkür ederim. Biz de çok sevindik. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız.

• @betulxk merhaba bende kuala lumpurdan dönüş yapıyorum şuan ben elektronik form doldurmadım ülkeye girişte öyle bir şey istemediler pasaport sırasında damga için bekledim sonrasında da [email protected] adresine mail attım beklemedeyim

• @Fatih-Kaymak tebrik ederim Fatih bey bende sizin gibi eşimle önce hong konga sonra malezyada şansımızı denemeye çalıştık uzun ve yorucu bir süreç emeklerinizin karşılığını almak çok sevindirici. Siz malezya için [email protected] adresine mi bildirimde bulundunuz ?

• @Fatih-Kaymak şu an Bahreyn yolundayız oradan Kuala Lumpur a gelmeyi planlıyoruz eşimle bilet alacağız ama bir form doldurmak gerekli mi ?ne yapmamız lazım ?şimdiden teşekkürler

• @anyela Çok teşekkür ederim. Evet, [email protected] adresine e-posta gönderdim. Umarım siz de kısa sürede iyi haberler alacaksınız. İyi yolculuklar.

• Arkadaşlar mülakata giderken Ds260 formunun konfirmasyon ekranı çıktısı isteniyormuş sanırım. Ama eşim yanlışlıkla ona attığım maili silmiş aynı ekrana nasıl ulaşabilirim. Dv.state veya ceac.state gibi sitelerden ilerlemeye çalıştım ama her sayfa yaklaşık 5-10dk da açılıyor inanılmaz bir yavaşlık var

• @erenist Silinenler kutusundan da mi silmis?yada siz gonderilenler kutusunda goremiyormusunuz ?DS 260 size U.S. DoS - CEAC Confirmation (ANK dan gelmis olmali email olarak onayli belge ).Email kutulariniza iyice bir bakin. Esiniz silse bile sizde duruyor olmali.Yada hesabinizdan yine CEAC ten ulasabilirsiniz panik olmayin o hala orada hesabinizda.

• @sumeyyenur merhaba singapuru denediniz mi görüşme yapılıyor mu mücadelenizi takip ediyor kolaylıklar dilerim

• ⭐⭐⭐⭐

@berlin aslında dosya taşımak için mülakat almanıza gerek yok ancak bazı konsolosluklar dosya transferi işini kabul etmediklerini böyle bir kendilerince kibar dilde gerçekleştiriyorlar. Konsolosluğa tekrar mail atmayı deneyin oturum belgelerinizle birlikte kibar bir şekilde Ankaranın şu anda size mülakat planlaması yapmadığını onları beklemek istemediğinizi bunun için yeterli zaman olmadığını vs kibar dille belirterek şansınızı yeniden deneyin derim

• @NewyorkNewyork Ona attığım derken yanlış olmuş ona gelen mail diyecektim. Panik yapma sebebim ilk başlarda 1-2 dk lık beklemelerle açılan sayfalar şu an 30 dk geçti hala açılmıyor bi problem var sanırım ceac sitesinde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |