DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@izmirstates konsolosluk NVC'den vize numarası tahisi edememiz olabilir, bir de araya 4 temmuz tatili girdi.
konsolosluktan herhangi bir mail adınız mı peki? -
@betulxk talebinizi bir kere daha iletin mail ile.
neye göre, nasıl çalıştıklarını biz de tam bilemiyoruz çünkü. -
@izmirstates benzer durumu ben de yaşadım ready-ap-ready-ap oldu 3 temmuzdan cuma gününe kadar.şu an baktığımda da issued olmuş. Umarım en kısa zamanda sizin de issued olur.
-
@gucarslan İlettim. Teşekkür ederim. Sevgiler.
-
@gucarslan yok hocam mail vs gelmedi. Benim mail atmama gerek var mı acaba ? Bir haftaya ulaşır demişlerdi ama bir hafta olacak neredeyse hala ready
-
@erb enteresan bir durum gerçekten anlamak mümkün değil. Bugün mü issued oldunuz peki?
-
@izmirstates mail atıp sorabilirsiniz.
-
@izmirstates size özel bir durum değil, neden şaşırıyorsunuz ki bu kadar.
her sene yüzlerce kişi aynı durumda bekliyor.. bazen 1 gün bazen 3 ay.. sabırla bekleyeceksiniz.
mülakat almış olmak en büyük sorun, kalan kısmı kafanıza takmayın. -
@gucarslan Merhaba tekrardan. İkinci mailden sonra dosyamın taşındığına dair mail aldım. Güncellemek istedim:) Tekrardan teşekkür ederim.
-
Merhaba, an itibariyle ben de Kuala Lumpur'dan transferi onayladıklarını bildiren e-postayı aldım. Mülakat veremeyecekleri dosyayı transfer etmeyeceklerini ümit ederek mülakat maili almayı bekliyor olacağım. Hepimize bol şans diliyorum.
-
@betulxk hayirli olsun, adiniza cok sevindim 🙏🏼
-
@Fatih-Kaymak sonunda ! Hayirli olsun hocam, umarim mulakat maillerini de aliriz ✌🏽
-
@Biks Teşekkür ederim. Ben de sizin adınıza çok sevindim. Umuyorum herkes bizim gibi bu sonuca ulaşır.
-
@Biks Çok teşekkürler. Umarım tez vakitte mülakatı da alırız.
-
@Fatih-Kaymak hayırlı olsun fatih bey çok sevindim gerçekten darısı biz bekleyenlerin başına AMİN:))
-
@akaynak-3546 Çok teşekkür ederim. Umarım hepinizden iyi haberleri alacağız.
-
Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Ben DS formunda Mülakat yerini Frankfurt seçmeme rağmen 2 ay mülakat maili almayınca sorguladığım ve yanlışlıkla Ankara verildiğini gördüm.Artık Varşovada yaşıyorum ve malesef mülakat maili almadığım için Varsova’ya da aldıramıyorum. Şu an yanlışkla Ankara verilmiş.
Tercürebeli kişilerden varsa bilgisi olan tam nasıl bir yol izlemem gerek
-
@berlin Dosyanızı taşımak için mülakat maili almış olmanız gerekmiyor. Oturumunuz varsa bulunduğunuz yerdeki konsolosluğa orada olduğunuzu ve oturumunuz olduğunu bildirip dosyayı transfer etmelerini talep edin.
-
@Fatih-Kaymak Sizin adınıza çok sevindim hocam zaten dosyanızı taşıtacağınıza inanıyordum bu kadar emek verdiniz umarım en kısa sürede mülakatınızı da alırsınız.
-
@yck06 Çok teşekkür ederim. Biz de çok sevindik. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum