Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kerem-Turgut ret sebebi vermiyorlar. Kısa ve öz üzülerek kabul etmediklerini belirten standart bir yanıt geliyor.

• ⭐⭐

an itibarıyla ptt konsolosluk teslim etti takipteyiz

• @rektinpeace, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Kerem-Turgut ret sebebi vermiyorlar. Kısa ve öz üzülerek kabul etmediklerini belirten standart bir yanıt geliyor.

Zamanında KCC ile taşıyıp o şekilde bir süreç ilerletseydiniz cevapları ne olurdu acaba ?

• @gucarslan bey ben de AP deyim. Size özelden yazdım

• @bahadir02 Bahreyn'den bizde aynı maili aldık. E-vize cıkarttık pazartesi giriş yapacağız. Fam yasasıyla şansımızı deneyeceğiz. Sonuçlar hakkında ilerleyen günlerde foruma yazarım.

• @Havva-Aydın merhaba fam yasası ne demek

• @Havva-Aydın Selamlar, nasıl bir cevap aldınız acaba paylaşabilir misiniz?

• @Kerem-Turgut mail şu şekilde;
    Greetings,

Immigrant visa interviews are scheduled months in advance, we are not accepting IV-DV transfer requests during this period. Also, we are not accepting DV-IV transfer requests unless the applicant already has an approved residency permit visa in Bahrain and is currently in the country not on a visit visa.

Respectfully,

U.S. Embassy Manama 🐫

Immigrant Visa Unit

• @Havva-Aydın merhaba şansınız bol olsun fan yasası ne demek

• @cemal1153 Mayıs ayında yayınlanan yasaya göre fiziksel olarak konsolosluk bölgesinde bulunduğunuzu ve orada kalabileceğinizi gösterebilirseniz konsolosluk davanızı kabul edebilir. (FAM)
    Yanlış anlaşılmasın, mecbur değiller.
    Durum yine de konsolosluğun insiyatifinde.

• @Havva-Aydın Bol sans dilerim - sadece cumlenin sonunda visit visa ile kabul etmeyeceklerini soyluyorlar (ki turist vizesi anlamina geliyor) Ama umarim yolunda gider sizin icin

• @Fatih-Kaymak merhabalar evet internetimiz olmuyor çoğu zaman o nedenle cevap veremedim. 4 temmuz akşamı gönderdiğimiz maile 5 temmuz sabahı red geldi. Red mailinden bir kaç saat sonra tekrar mail attık ve iki dk sonra aynı red maili geldi. Kısaca gönderdiğiniz bilgiler sonucu işleminizi yapamayız gibi bir şey demişler. Anlayamadık neyi eksik yaptık. Malezya girişinde basılan vize ile aynı sayfada Tayland giriş çıkış vizesi vardı 4 temmuz için. Oradan aktarma yaparken giriş çıkıp yapıp mail gönderdik Tayland'a. Tayland da henüz dönüş yapmadı. Belki aynı gün Tayland vizesinin basılmış olmasını sıkıntı etmişlerdir bilemiyorum. Bu nedenle bu akşam tekrar mail atarken aktarmalı biletinizi de eklemeyi düşünüyoruz. Şu anda da Endonezya'dayiz. Bu akşam jakartaya mail atacağız. Umarım bir yer kabul eder epey çaresiz hissediyoruz maalesef. Geç dönüş için tekrardan kusura bakmayın.

• @Destursuz bu sene forumdan birisi current olmadan kcc ile taşıdı Belgrad’a . Biz de ona istinaden bu yolu denemeyi seçtik ancak konsolosluk kabul etmedi maalesef. Hem Karadağ’ın AB süreci halen devam ediyor o yüzden en kötü orada oturum alırız diye ilerledik. Gerçi oturumun da aylık 200€ maliyeti olacak bize ama B planı her zaman olmalı diye düşünüyoruz.

• @rektinpeace Karadağ dosyalarına Belgrad da bakılıyor ama Belgrad oturum istiyor üstelik Karadağ oturumu geçici süreli olduğu ve kolay alındığı için bunu biliyorlar ve kabul etmiyorlar. Dosyayı taşımadan önce en azından şu an oturum istediği bilinen ülkelere taşırken iki kez düşünün derim.

• @sumeyyenur Anlıyorum. Cevap için teşekkür ederim. Malezya'nın olumsuz cevap vermesine üzüldüm. Umarım kısa sürede olumlu bir cevap alırsınız. İyi yolculuklar.

• @Fatih-Kaymak teşekkür ediyorum umarım siz de olumlu bir cevap alırsınız

• ds 260 formunu açtırmak için nereye mail atacağız ?

• Arkadaşlar merhaba, eşim şuanda Malezya da iki tane geçiş sırası varmış birinde 5 dk da geçiliyormuş diğerinde 1 saat sıra bekleniyormuş(1 saatlik beklenilende mühür basılıyormuş) eşim şuanda uzun kuyruğa girdi doğru olan budur galiba demi?? gidip tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz

• @akaynak-3546 Malezya’ya gitmedim ama evet kesinlikle mühür bastırması gerekiyor. Otomatik geçiş yapmasın.

• @MomisCan teşekkür ederim cevabız için tam sizin cevabınızı yazdım eşime o da mühürün fotoğrafını attı:)) umarım güzel haberle döner ve bekleyen herkes o güzel haberi alsın

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |