Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Havva-Aydın Bol sans dilerim - sadece cumlenin sonunda visit visa ile kabul etmeyeceklerini soyluyorlar (ki turist vizesi anlamina geliyor) Ama umarim yolunda gider sizin icin

• @Fatih-Kaymak merhabalar evet internetimiz olmuyor çoğu zaman o nedenle cevap veremedim. 4 temmuz akşamı gönderdiğimiz maile 5 temmuz sabahı red geldi. Red mailinden bir kaç saat sonra tekrar mail attık ve iki dk sonra aynı red maili geldi. Kısaca gönderdiğiniz bilgiler sonucu işleminizi yapamayız gibi bir şey demişler. Anlayamadık neyi eksik yaptık. Malezya girişinde basılan vize ile aynı sayfada Tayland giriş çıkış vizesi vardı 4 temmuz için. Oradan aktarma yaparken giriş çıkıp yapıp mail gönderdik Tayland'a. Tayland da henüz dönüş yapmadı. Belki aynı gün Tayland vizesinin basılmış olmasını sıkıntı etmişlerdir bilemiyorum. Bu nedenle bu akşam tekrar mail atarken aktarmalı biletinizi de eklemeyi düşünüyoruz. Şu anda da Endonezya'dayiz. Bu akşam jakartaya mail atacağız. Umarım bir yer kabul eder epey çaresiz hissediyoruz maalesef. Geç dönüş için tekrardan kusura bakmayın.

• @Destursuz bu sene forumdan birisi current olmadan kcc ile taşıdı Belgrad’a . Biz de ona istinaden bu yolu denemeyi seçtik ancak konsolosluk kabul etmedi maalesef. Hem Karadağ’ın AB süreci halen devam ediyor o yüzden en kötü orada oturum alırız diye ilerledik. Gerçi oturumun da aylık 200€ maliyeti olacak bize ama B planı her zaman olmalı diye düşünüyoruz.

• @rektinpeace Karadağ dosyalarına Belgrad da bakılıyor ama Belgrad oturum istiyor üstelik Karadağ oturumu geçici süreli olduğu ve kolay alındığı için bunu biliyorlar ve kabul etmiyorlar. Dosyayı taşımadan önce en azından şu an oturum istediği bilinen ülkelere taşırken iki kez düşünün derim.

• @sumeyyenur Anlıyorum. Cevap için teşekkür ederim. Malezya'nın olumsuz cevap vermesine üzüldüm. Umarım kısa sürede olumlu bir cevap alırsınız. İyi yolculuklar.

• @Fatih-Kaymak teşekkür ediyorum umarım siz de olumlu bir cevap alırsınız

• ds 260 formunu açtırmak için nereye mail atacağız ?

• Arkadaşlar merhaba, eşim şuanda Malezya da iki tane geçiş sırası varmış birinde 5 dk da geçiliyormuş diğerinde 1 saat sıra bekleniyormuş(1 saatlik beklenilende mühür basılıyormuş) eşim şuanda uzun kuyruğa girdi doğru olan budur galiba demi?? gidip tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz

• @akaynak-3546 Malezya’ya gitmedim ama evet kesinlikle mühür bastırması gerekiyor. Otomatik geçiş yapmasın.

• @MomisCan teşekkür ederim cevabız için tam sizin cevabınızı yazdım eşime o da mühürün fotoğrafını attı:)) umarım güzel haberle döner ve bekleyen herkes o güzel haberi alsın

• Arkadaşlar merhaba. Bir soru sormak istiyorum sizlere. Unganlar'ın sitesinde yanımızda getirilecekler kısmında "Düzenli kullandığınız ilaçlarınızı veya isim ve doz bilgilerini.", "Psikiyatrik hastalığınız varsa, psikiyatrik tedavi için ilaç kullanıyorsanız, sakinleştirici veya rahatlatıcı ilaç kullanıyorsanız tedavi planınız." gibi şeyler yazıyor. Benim böyle durumlarım yok. Aynı şekilde gözlük kullanıyorsanız yanınızda gözlüklerinizi getirin gibi ibareler var. Bunların olmadığına dair bir belge götürmemiz gerekiyor mu? Mesela aile hekiminden "Gözlük kullanmıyor." tarzında imzalı belgeler gibi. Yoksa bu durumlara sahip olmadığım için herhangi bir şey götürmeme gerek yok mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

• @akaynak-3546, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MomisCan teşekkür ederim cevabız için tam sizin cevabınızı yazdım eşime o da mühürün fotoğrafını attı:)) umarım güzel haberle döner ve bekleyen herkes o güzel haberi alsın

Umarım olumlu cevap alırsınız.İnsanlarımızın bu durumlara düşmesi çok üzücü gerçekten.Yabancı arkadaşlarıma vize görüşmesi için verilen bu çabaları anlattığım zaman ağızları açık kalıyor şaşırıyorlar.

• @cemcem sorularınıza yanıt alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımayı unutmayın

• @İsmet-Kılınç götürmenize gerek yok. Sitede zaten hangi şartlar altında neleri talep ettiklerini yazmışlar sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi

• @İsmet-Kılınç merhaba hiçbir şey götürmenize gerek yok. Muayene esnasında profesör size bazı sorular soruyor. Bunlarda o sorular içinde yer alıyor. Tüm işlemler çok kısa sürüyor zaten.

• @Destursuz Teşekkür ederim, umarım hepimiz alırız. gerçekten bu durumlara düşmek çok yıpratıcı ve de üzücü:((

• @Esra-Siren esra hanım merhaba. taşımanız hayırlı olsun. ben de salı günü uçuyorum. attığınız mail örneğini paylaşabilir misiniz? hata yapmaktan çok korkuyorum. yardımınız beni çok mutlu eder

• arkadaşlar salı günü tayland, sonra da malezya’ya uçacağım.

deneyimli arkadaşların önerebileceği neler var? forumu okudum tabii ama artık hata yapma lüksümüz yok. naçizane tavsiyelerinizi, mail taslaklarınızı, hatırlatma maili atılıp atılmaması gerektiğini vs. yazabilir misiniz 🙏🏼

herkesin bahtı açık olsun

• @cemcem kcc aracılığıyla artırabilirsiniz ama kesinlikle formun actorılmsını tavsiye etmiyorlar

• Merhaba. Ben 21 Haziran'da Kuala Lumpur'a gidip damgayla beraber mail göndermiştim. 8 gün kadar bekleyip hatırlatma maili atmıştım hatta başka bir mail adresinden de mail atmıştım. En sonunda 3 Temmuz'da ikinci yolladığım mail adresine Pasaportumun ve vizenin fotoğrafını istedikleri bir mail gönderdiler. Aynı gün yolladım. Aynı gün mail atan başka bir arkadaş bugün saat 8:00 gibi onay maili aldığını belirtti. Genelde bu mailleri toplu yolladıklarına şahit olduğum için biraz endişelendim. Öte yandan ülkeye girerken doldurduğum elektronik formda 1 günlük kalış planladığımı göstermiştim ama mail gelmemesinin sebebi bu olabilir mi? KL bu formu da benden istemedi ama bugün taşıma maili alan arkadaş o formu da gönderdiğini belirtmişti. Yani 5 gün içinde dosyası taşınan insanlar oldu benim 16 gün olmuş.:( Herkes elektronik formu doldurdu mu ya da KL'ye mail attı mı mesela? Neye göre davrandıklarını çözemiyorum. Yapmam gereken bir şey var mı sizce? Beklemeli miyim? @gucarslan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k