Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @salih-atilla hayırlı olsun abi, 10 güne bizim kaderimizin de ne olacağı belli olacak 🙂

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@salih-atilla tebrikler, pasaportlar elinize ulaştıktan sonra yazacağınızı düşündüğüm o uzun ve bir çok duygunun yer alacağına inandığım mülakat deneyimini okumayı bekliyorum.

• @sevdemimi umarım dv25 döneminde 8700lere sıra gelir, dosya taşımakla uğraşmak istemiyorum vaktimde kısıtlı. 😞

• @10urdmn gelirse güzel olur gelmezse Hong Kong Barbados Avrupa daha aklınıza neresi gelirse son 3 ay mail atıp randevu istenebilir

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sevdemimi umarım dv25 döneminde 8700lere sıra gelir, dosya taşımakla uğraşmak istemiyorum vaktimde kısıtlı. 😞

Vakit kısıtlıysa şimdiden dosya taşıyıp sonrasında vakit kaybetmeyin. Sıra gelse bile current olduğunuzda mülakat alamayacaksınız muhtemelen Ankaradan. Aralıkta current olmuş ve hala mülakat alamamış kişiler var 2024te. Normalde vizelerini almış, aylardır Amerika’da yaşıyor olması gerekiyordu bu kişilerin.

• ⭐⭐

@ATS16 benim size sözüm var en az sizinki kadar güzel bir yazı olması elimden geleni yapacağım

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@10urdmn gelirse güzel olur gelmezse Hong Kong Barbados Avrupa daha aklınıza neresi gelirse son 3 ay mail atıp randevu istenebilir

Son aylara bırakmamak en ideali. Hele ki şu anki durumda. Konsoloslukların elinde yeterince dosya olacağı için fazladan taşıma yapmaya pek yanaşmayacaklar muhtemelen son aylarda. Özellikle CN yüksek olanlar çoktan dosyalarını bu ülkelere taşıdılar bile. Neden son ayları beklesinler ki?

• @10urdmn merhaba, isinizi sansa birakmanin bir anlami yok seyahat engeliniz yoksa direkt tasiyin tasimak icin gecmis yillarda iyi performans sergileyen ve giris cikisinizda sorun yasamayacaginiz ülkelerin konsolosluklarini forumdaki diger insanlarin mülakat deneyimlerini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz olumsuz sonuclansa bile en azindan denedim dersiniz ki ankara dv2025 te (hic sanmiyorum) iyi bir performans sergilerse dosyanizi geri ankaraya kolayca tasiyabilirsiniz sürecinizde bol sans.

• @sevdemimi Barbados'tan dün gelen cevap 2025 için dosyamı taşırsam randevu alabilir miyim? Herhangi bir koşulunuz var mıdır diye sormuştum.

Good Day,

Thank you for your email.

Foreign Services Posts are required to accept and process immigrant visa applications for aliens who are residents or former residents of their consular district. Applications from other countries may be accepted discretionarily if the workload permits. Please be informed that the Embassy Bridgetown has extremely limited resources, and we are unable to accept transfer requests at the moment.

We regret that Embassy Bridgetown is unable to be of assistance in this case.

Regards,

• @sevdemimi Peki CN nin 8700'e gelip gelmeyeceğini dönem başlayınca ilk aydan anlayabilir miyiz veya nasıl anlarız ?

• @rezanclz teşekkür ederim o zaman ben dönem başlayınca taşımaya başlayayım.

• @10urdmn Anlayamazsın ocak ayı civarında belli olur. Benim yorumum gelmeyeceği yönünde şimdiden detaylı neler yapılabilir bir yol haritası çizilebilir. Başka ülkelerden oturum izni vs almak gibi.

• @misha90 size mülakat gelmedi mi agustos ve eylül için son dağıtım temmuz 15 sonrası mı yapılıyor

• @10urdmn ocak şubat gibi binli sayılar gelirse ay ay takip edeceğiz son ay kala insanların dosyalarını hindistana taşıdıklarını okudum mülakat alsınlar diye.yani isterlerse mülakat verirler bir yerlerde

• @10urdmn ocak ve subat ayinda dagitilan mülakatlardan kestirmek mümkün ama kesin olarak performansi ölcülemez ocak ve subatta gayet iyi ilerlerken bir anda performansi çakılabiliyor.

• @10urdmn dönemin baslamasindan kastiniz numaranizin current olmasini beklemek ise tasima isleminiz cok zorlasacak haberiniz olsun, current olmadan kcc ile kolayca tasiyabilirsiniz.

• @rezanclz siz nere taşıdınız

• @sevdemimi Bir dahaki hafta belli olur son dağıtım artık bizim için.

• @rezanclz yok, dv 25 dönemini kastetmiştim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |