DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
@ATS16 doğru haklısınız ben atlamışım onu istekleri farklı olabilir.
-
Merhaba bugün pasaportlarimiz elimize geçti. Ama 5 yaşındaki oğlumun pasaportunun ilk sayfaya önce cancelled withhout prejudice basılmış daha sonrada arka sayfasına visa basılmış. ABD ye girerken ilk sayfa sorun teşkil edermi?
-
@erczmm merhaba geçen hafta hangi gün mail atmıştınız acaba
-
Pazartesi @Esra-Siren
-
@daphne teşekkür ederim.İmza sirkülerini banka şubesi türkçe verebildi.İngilizce temin edemediler.Sanırım imza sirküsü için tercüme yaptırmam gerekli
-
@ATS16 teşekkür ederim
-
@kkaya benim 3 hafta sürdü ve strese girmiştim ama 2 haftadan sonra mail attım. Onlar hemen cevap verdiler ve transfer gerçekleşti. Hatırlatmakta fayda var bence.
-
Herkese selam. DS260 formunda occupation kısmında hala devam eden başka bir üniversitem olduğu için Student yazıp diğer mesleklere de aktif olarak yaptığım işi yazmıştım. Geçen sene formu ilk doldururken aktif öğrenciydim. Fakat bu dönem üniversitede kayıt yaptırmadım. Pasif öğrenci olarak gözüküyorum. Bu durum mülakat esnasında sorun yaratır mı? DS formunda yer aldığı için transkript veya öğrenci belgesi götürmeyi düşünüyorum. Fakat oradaki pasif ibaresi kafamı karıştırıyor. Öncesinde aldığım diplomam ve lise diplomam var. Biliyorum en az lise mezunu olmak yeterli fakat ben Belgrad'da gireceğim mülakata. Tutumları nasıl olur bilemiyorum. DS formunu evlilik sebebi ile mülakat aldıktan sonra açtırmıştım fakat bu kısmı atlamışım. Nasıl hareket etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler.
-
@dkanar merhaba, sorun yasayacaginizi dusunmuyorum, lise diplomaniz ve aciklamaniz yeterli olacaktir. Sizin de soylediginiz gibi lise diplomasi gerekli sarti sagliyor. Icinize sinmiyorsa durumu aciklayan bir mail ile, formu actirmali miyim diye sorabilirsiniz.
Biz baska bir konu icin sordugumuzda, bunun icin actirmaniza gerek yok demislerdi. Basarilar!
-
@gulnurcb benim daha onceki 10 yillik vizeme de bu sekilde basildi, onceki vizleer iptal ediliyor
-
@jtcarlos önce red basılıp sonra kabul basılmış ama zarf göndermişler. Kafam çok karıştı.
-
@deebee Çok teşekkür ederim.
-
@ATS16 Merhabalar ankarada mülakata gireceğim fakat apostil gereken belge var mı yoksa hepsi e devletden almak yeterli mi
-
@gulnurcb muhtemelen hatali birsey yaptilar sonrasinda yeniden bastilar. Iptal edilene bakin muhtemelen bir sey yanlis orada
-
@Irmak-Deli Ankara’da girecekseniz mülakata, bu sorunuzun cevabı forumda defalarca verildi. DV2024 mülakat deneyimleri başlığında bulabilirsiniz cevabını
-
merhaba arkadaşlar, bu gece malezyadan dosya taşıma talebimize olumlu dönüş geldi.
dosyamızı kcc den talep ettiklerini söylediler. umarım mülakat tarihi de alırız. maile herhangi bir dönüş yapmam gerekir mi?

-
@Irmak-Deli merhaba Ankara da gireceğiniz için gerek yok apostile yine de tüm evraklari doğru hazırlamak adına deneyimleri okursanız süreci daha rahat atlatırsınız. Bol şans
-
@Esra-Siren Esra hanım merhabalar çok güzel bir haber almışsınız tebrik ederim. malezya oturum vs herhangi bir şey istedi mi sizden? önceki yazılarınızı okudum göremedim ondan sormak istedim
-
@Esra-Siren Esra Hanım selamlar hangi mail adresine iletmiştiniz talebinizi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum