Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @ATS16 cok tesekkür ederim🙏🏻🙏🏻


  • @kkaya tebrikler, dosyanizin in transit gorunmesi normal, bazen birkac gun surebiliyor.


  • @deebee çok teşekkür ederim, 13 haziran'da maili aldım fakat henüz sistemde ready statüsünü göremeyince biraz tereddüt ettim, durum normalse problem yok, teşekkür ederim.


  • @rezanclz şu anda viyanadayım hafta sonu döneceğim o zaman yazmayı düşünüyorum. Sizin mülakat tarihiniz ne zaman?


  • @obsesiflord
    Dosya actirilacak bir durum oldugunu dusunmuyorum sizi geriye atabilir bu durum.siz gittiginiz zaman evraklari verirken guncel pasaportunuzu verirseniz vizeyi ona basarlar.


  • @kkaya mülakatınızı nereden aldınız ?


  • @ferhatdemirhan ankara'dan aldım.


  • @kkaya hayırlı olsun aynı duyguları bizde yaşarız inşallah


  • @sonokege ben 2025 talihlisiyim kcc araciligi ile tasidim dosyami, bir de deneyiminizde hangi otelde/hostelde konakladiginizdan ve ödediginiz ücretten bahsederseniz cok iyi olur.


  • Merhaba, gecen hafta eylul ayina uygunluk oldugu soylenerek dosyamin tasindigina dair Hong Kong’tan onay maili aldim. Kesin olarak kimse bilemez ama tahminen ne zaman mulakat maili alirim ? Bunun yaninda ceac’tan ve ds 260 formundan kontrol ettigimde dosyam NVC’de ve Turkey olarak gozukuyor. Bunlar bir sorun olusturur mu ?


  • @obsesiflord Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımalısınız.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @erczmm, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, gecen hafta eylul ayina uygunluk oldugu soylenerek dosyamin tasindigina dair Hong Kong’tan onay maili aldim. Kesin olarak kimse bilemez ama tahminen ne zaman mulakat maili alirim ? Bunun yaninda ceac’tan ve ds 260 formundan kontrol ettigimde dosyam NVC’de ve Turkey olarak gozukuyor. Bunlar bir sorun olusturur mu ?

    Eylül ayına uygunluk olduğu söylenen başka bir talihliye Ağustosa mülakat vermişlerdi, size verip vermediklerine emin misiniz? Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya girip aşağıya bir bakın.

    Eylül ayına mülakat vereceklerse muhtemelen bir sonraki dağıtımda mülakat alırsınız. Onu da son bülten açıklandıktan sonra yaparlar.

    Mülakat aldığınızda ve dosyanız ready’ye döndüğünde o kısımlar değişecektir. Ama emin olmak için KCC ye mail atıp dosyanızın nerede olduğunu sorabilirsiniz.


  • Merhabalar;
    Mülakatta istenen son 6 aylık banka hesap dökümü ve imza sirküleri için noter ve apostil onayı yaptırmaya gerek varmıdır?


  • @gacal merhabalar, banka yetkililerinin imzası ve imza sirkülerleri dışında birşeye ihtiyacınız yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @daphne @gacal Belgrad’da girecekmiş mülakata imzasında yazdığı üzere, mülakat esnasında herhangi bir aksilik yaşamamanız adına Belgrad konsolosluk ile iletişime geçerek teyit etmenizde fayda var bence


  • @ATS16 doğru haklısınız ben atlamışım onu istekleri farklı olabilir.


  • Merhaba bugün pasaportlarimiz elimize geçti. Ama 5 yaşındaki oğlumun pasaportunun ilk sayfaya önce cancelled withhout prejudice basılmış daha sonrada arka sayfasına visa basılmış. ABD ye girerken ilk sayfa sorun teşkil edermi?


  • @erczmm merhaba geçen hafta hangi gün mail atmıştınız acaba


  • Pazartesi @Esra-Siren


  • @daphne teşekkür ederim.İmza sirkülerini banka şubesi türkçe verebildi.İngilizce temin edemediler.Sanırım imza sirküsü için tercüme yaptırmam gerekli


Benzer Başlıklar

  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

    Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum