Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

• @gorkemsarkan Tekrar Tebrikler . Uzmeden germeden gecen sahane bir surecti gercekten . Darisi tum AOS cularin basina . Yeni hayatinizda bu sansiniz katlanarak devam etsin :)

• @Figen ❤️🙏🏻

• @gorkemsarkan yanıt için çok teşekkürler.. Tekrar dan hayırlısı olsun...

• @Figen Figen hanım, sizin de ellerinize ve emeklerinize sağlık...

• @Redbeard Cok tesekkurler . Darisi tum bekleyenlerin basina olsun .

• @gorkemsarkan
    Meşhur olacak yakında bu ofis. Diğer arkadaşımız da burdan halletmişti.
    Demekki çalışanları hızlı, işinde özenli.

• Merhabalar, Boston field office’ den Aos yapan arkadaşlar varmıdır ? Süreçleri nasıl gidiyor sormak istedim

• Merhaba arkadaşlar eşim ile aos yapmayı düşünüyoruz fakat eşim açık öğretim lisesi mezunu ve diplomasını bulamadık. Maalesef AOF mezunu olduğu için diplomayı tekrar çıkaramıyoruzda bunun yerine devlet Diploma Kayıp Belgesi veriyor ve Edevlet üzerinde barkodlu diploma örneği alabiliyoruz. Elimde ki bu iki diploma belgesini kabul ederler mi? AOS yapmak masraflı bir iş maalesef 3 aylık konaklama neredeyse bir araba parasına geliyor. Bu durumda aos yapılmalı mı? farklı bir konsolosluğa dosya mı taşımalıyım?

Bu konuda bir görüşünüz veya fikriniz var mıdır?

• Bir guzel haber ve mulakatsiz GC Onayi da bugun Clifton , VA dan aldik . Talihli Arkadasin kendisi bu Platformda yok fakat ben Filed Office bilgisi acisindan faydasi olur diye paylasmak istedim . Surec bekledigimizden uzun surdu . Toplamda neredeyse 6 ay gibi . 7 Subat Parmak izi , 25 Haziran mulakatsiz Onay . Darisi tum bekleyenlerin basina . Sevgiler ..

• @Map, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Merhabalar, Boston field office’ den Aos yapan arkadaşlar varmıdır ? Süreçleri nasıl gidiyor sormak istedim

ben boston ofisten başlattın işlemlerimi. 2 mayısta ellerine ulaştı dosyam, mayısın 29'unda parmak izi verdim. 25 güne yaklaştım sanırım parmak izinin üzerine. beklemedeyim. siz de mi boston'dan işlem yaptınız?

• ⭐⭐

@Figen, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Bir guzel haber ve mulakatsiz GC Onayi da bugun Clifton , VA dan aldik . Talihli Arkadasin kendisi bu Platformda yok fakat ben Filed Office bilgisi acisindan faydasi olur diye paylasmak istedim . Surec bekledigimizden uzun surdu . Toplamda neredeyse 6 ay gibi . 7 Subat Parmak izi , 25 Haziran mulakatsiz Onay . Darisi tum bekleyenlerin basina . Sevgiler ..

Figen Hanim ben kayinvalidem icin family based green card’a basvurdum. Aos yaptim. Ocak basinda tum belgeleri gonderdim. Subat 8’de biometric randevusu vardi. Martta da ufak bi belge hatasi oldu. Notice’i aldiktan hemen sonra yanlis kismi duzeltip geri yolladim. 1 hafta icerisinde Received notice aldiktan sonra sistemde 2 aydir 5 months kaldi gozukuyor. Degismiyor. Biometricten itibaren 5 ay gecti henuz bir guncelleme yok. Kotu bir field office’e mi denk geldim acaba? Dosyamiz Missouri office de isleniyor.

• @Sini-sini evet ben de Boston dan işlem yürütuyorum.Hepimiz için güzel haberlere inşallah

• İyi günler, K-1 vizesi ile gelip evlendikten sonra aos başvurusunda ı-864 sponsorluk formunu doldurmalı mıyız ? Sadece ı-485 yeterli mi ? Zaten hali hazırda nişanlılık vizesinde eşimiz bize sponsor olduğu için bu vize türünde istiyorlar mı bilgisi olan var mı ? teşekkürler.

• @Easychamp aof burasuna gidip parasini oduyorsunuz 2 hafta icerisinde diplomaniz elinizde.👍

@Sini-sini evet ben de Boston dan işlem yürütuyorum.Hepimiz için güzel haberlere inşallah

umarım öyle olur. beklemekten ve belirsizlikten sıkıldık artık.

• Herkese merhabalar!
    Sıkıntılı ve stresli bir bekleyiş sonrası eşimin dosyası hariç bugün ben ve çocuklarım approved oldu.Eşimin hesabı halen parmak izi verildi olarak gözüküyor.Bu durum ile ilgili ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

• @jtcarlos Hocam açık öğretim fakültesi ve açık öğretim lisesi farklı bir birinden. Karıştırıyor olabilir misiniz?

Herkese merhabalar!
    Sıkıntılı ve stresli bir bekleyiş sonrası eşimin dosyası hariç bugün ben ve çocuklarım approved oldu.Eşimin hesabı halen parmak izi verildi olarak gözüküyor.Bu durum ile ilgili ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Hayırlı olsun, bol şans yeni hayatınızda. Bence eşinizin dosyası da birkaç gün içinde onaylanacaktır. Bu şekilde sürecin işlediği çok örnek gördük daha evvel

• Bu sabah bir guzel haber ve mulakatsiz GC Onayi da North Bergen , NJ den aldik . @murat55351 Oncelikle Tebrikler , hayat hep boyle duysun sesiniz ve hemen cevap versin . Hersey kolaylikla aksin yeni hayatinizda . Hizir Eli degmis bir Dosya oldu . 20 Mayis Dosya gonderdik , 7 Haziran Parmak izi verdik , 27 Haziran bugun Mulakatsiz Onay aldik . Toplamda 40 gun bile degil . Darisi tum bekleyenlerin basina . Sevgiler ..

• @goodluck Parmak izi ustunden 90 gun gectikten sonra USCIS ile Info Pass acmanizi ve bagli bulundugunuz Senator ve/veya Congressman den yardim talebinde bulunmanizi oneririm . Field Office iyimi kotumu yorumu yapmak pek saglikli olmaz , siz elinizden geleni yapmaya baslamaniz gerek . Kaldi surada 3 ay .

Benzer Başlıklar

• 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • 10 yıl vize yasağı ile abd vizesi almak(waiver)

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    JoeyJ
    @crazycells Abi selamlar. 10 veya 5 yıl giriş yasağı olan bir kişinin green card lotosunu kazanma durumunda seçenekleri neler olabilir? Waiver'lar hakkında bir konu açmamışsın veya ben göremedim de. Ben de buradan sana sorayım dedim. Benim anladığıma göre I-601 göçmenlik için yapılan waiver, I-212 de nonimmigrant. (yanlışsam lütfen düzeltin). Araştırdığıma göre I-601'in 'processing time' 31-34 ay arası, yani DV lottery için fiscal year'ı geçiyor ama I-212'nin sonuçlanması 6 ile 12 ay arası diye biliyorum. Düşünceniz nedir? Kişi I-601'e başvurmak zorunda ise green card'ı kazanma şansı yanıyor mu?
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k