Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

• @gorkemsarkan yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.Tebrik ederim,darısı tüm bekleyenlere inşallah ☺️

• @Figen Ben ve eşim için durum ''Case is ready to be scheduled for an interview'' olarak güncellendi. 17 yaşındaki oğlum için ise sistemde bir değişiklik olmadı. Oğlum için sistemde ayrıca bir mülakat tanımlanmayacak ancak mülakata yanımızda götüreceğiz diye yorumladım. geçen yıl siz bu durumla karşılaşmışmıydınız? mülakat tarihi yakındır diyebilirmiyiz?. Tampa Field Office ile ilgili hatırladığınız deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler..

• @Hasan-Bilgin-1
    Bir arkadaş (hiç ileti yazmamış off-grid bir üyemiz) geçen gün bana özelden de sormuştu.(Aos başlığını @Redbeard kardeşimle ele geçirdiğimiz için heralde, :D siz yetkili birisine benziyorsunuz edasıyla :D )
    Aynı durum onların da başına gelmiş. Çocuklu olunca demekki böyle oluyor. Bunu da deneyimlemiş olduk böylece.

• @gorkemsarkan sormayı unuttum. Kendim için değil de 2025 yılı kazananları açısından bilgi ve yollarına ışık tutması için soruyorum. (Tabii 2024 uygulamaları ile 2025 yılı fark gösterebilir. 2024 yılında mülakatsız ve/veya hızlı bir ofis , bir sonraki yıl mülakat ile verebilir hatta yavaş da olabilir, ama en azından hangi ofis nasıl davrandığını burada yazmış oluruz.) Siz işlemlere hangi eyalet ve şehirde başlattınız ve bitirdiniz? Teşekkürler...

• @Redbeard haklısınız onu yazmayı atlamışım. Biz işlemlerimizi West Palm Beach, Florida ofisinde yaptık.

• @gorkemsarkan Tekrar Tebrikler . Uzmeden germeden gecen sahane bir surecti gercekten . Darisi tum AOS cularin basina . Yeni hayatinizda bu sansiniz katlanarak devam etsin :)

• @Figen ❤️🙏🏻

• @gorkemsarkan yanıt için çok teşekkürler.. Tekrar dan hayırlısı olsun...

• @Figen Figen hanım, sizin de ellerinize ve emeklerinize sağlık...

• @Redbeard Cok tesekkurler . Darisi tum bekleyenlerin basina olsun .

• @gorkemsarkan
    Meşhur olacak yakında bu ofis. Diğer arkadaşımız da burdan halletmişti.
    Demekki çalışanları hızlı, işinde özenli.

• Merhabalar, Boston field office’ den Aos yapan arkadaşlar varmıdır ? Süreçleri nasıl gidiyor sormak istedim

• Merhaba arkadaşlar eşim ile aos yapmayı düşünüyoruz fakat eşim açık öğretim lisesi mezunu ve diplomasını bulamadık. Maalesef AOF mezunu olduğu için diplomayı tekrar çıkaramıyoruzda bunun yerine devlet Diploma Kayıp Belgesi veriyor ve Edevlet üzerinde barkodlu diploma örneği alabiliyoruz. Elimde ki bu iki diploma belgesini kabul ederler mi? AOS yapmak masraflı bir iş maalesef 3 aylık konaklama neredeyse bir araba parasına geliyor. Bu durumda aos yapılmalı mı? farklı bir konsolosluğa dosya mı taşımalıyım?

Bu konuda bir görüşünüz veya fikriniz var mıdır?

• Bir guzel haber ve mulakatsiz GC Onayi da bugun Clifton , VA dan aldik . Talihli Arkadasin kendisi bu Platformda yok fakat ben Filed Office bilgisi acisindan faydasi olur diye paylasmak istedim . Surec bekledigimizden uzun surdu . Toplamda neredeyse 6 ay gibi . 7 Subat Parmak izi , 25 Haziran mulakatsiz Onay . Darisi tum bekleyenlerin basina . Sevgiler ..

• @Map, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Merhabalar, Boston field office’ den Aos yapan arkadaşlar varmıdır ? Süreçleri nasıl gidiyor sormak istedim

ben boston ofisten başlattın işlemlerimi. 2 mayısta ellerine ulaştı dosyam, mayısın 29'unda parmak izi verdim. 25 güne yaklaştım sanırım parmak izinin üzerine. beklemedeyim. siz de mi boston'dan işlem yaptınız?

• ⭐⭐

@Figen, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

Bir guzel haber ve mulakatsiz GC Onayi da bugun Clifton , VA dan aldik . Talihli Arkadasin kendisi bu Platformda yok fakat ben Filed Office bilgisi acisindan faydasi olur diye paylasmak istedim . Surec bekledigimizden uzun surdu . Toplamda neredeyse 6 ay gibi . 7 Subat Parmak izi , 25 Haziran mulakatsiz Onay . Darisi tum bekleyenlerin basina . Sevgiler ..

Figen Hanim ben kayinvalidem icin family based green card’a basvurdum. Aos yaptim. Ocak basinda tum belgeleri gonderdim. Subat 8’de biometric randevusu vardi. Martta da ufak bi belge hatasi oldu. Notice’i aldiktan hemen sonra yanlis kismi duzeltip geri yolladim. 1 hafta icerisinde Received notice aldiktan sonra sistemde 2 aydir 5 months kaldi gozukuyor. Degismiyor. Biometricten itibaren 5 ay gecti henuz bir guncelleme yok. Kotu bir field office’e mi denk geldim acaba? Dosyamiz Missouri office de isleniyor.

• @Sini-sini evet ben de Boston dan işlem yürütuyorum.Hepimiz için güzel haberlere inşallah

• İyi günler, K-1 vizesi ile gelip evlendikten sonra aos başvurusunda ı-864 sponsorluk formunu doldurmalı mıyız ? Sadece ı-485 yeterli mi ? Zaten hali hazırda nişanlılık vizesinde eşimiz bize sponsor olduğu için bu vize türünde istiyorlar mı bilgisi olan var mı ? teşekkürler.

• @Easychamp aof burasuna gidip parasini oduyorsunuz 2 hafta icerisinde diplomaniz elinizde.👍

• @Map, içinde söyledi: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak

@Sini-sini evet ben de Boston dan işlem yürütuyorum.Hepimiz için güzel haberlere inşallah

umarım öyle olur. beklemekten ve belirsizlikten sıkıldık artık.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    245 Bakış
    Felix 0F
    @Dilara-Korkmaz ben Aralık 2025’te pasaportumun bitiş süresine 3 ay kala gittim ve girişte bu konuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
  • 9 Oy
    12 İleti
    462 Bakış
    smartcellsS
    @capon 30 gunu gecmisti. 14 yasina bastiktan 3-4 ay sonra basvurmustuk. Eger 30 gunu gecmis ise 'None of above" secenegini secip fee odeyerek basvuru yapilmasi gerekiyormus.
  • ABD'de WIC sağlık yardımı ve Green Card başvurusu

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    2
    1 Oy
    2 İleti
    556 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Abd de WIC yardımı Merhabalar,Amerikadayım 3 ay önce bebeğim oldu F1 vizesiyle geldim hala aynı statüm eşim green cardlı burda evlendik ama henüz green card için başvuramadık. Benim sorum şu şekilde şimdi ben Sağlık yardımı aldım hastane yönlendirmesiyle ve şimdide WIC den bebeğim için yardım alırsam green card başvurusunda sorun çıkar mı ? Çünkü sanırım yardım almadan yaşayabildiğini kanıtlaman gerekiyor? Çok emin değilim beni bilgilendirirseniz sevinirim. Su konuyu incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1418/mevcut-abd-yonetiminin-yasal-gocmenlerin-vatandasliga-gecmelerini-engellemek-guclestirmek-icin-uygulamaya-calistigi-yeni-politika Baslikta vatandaslik yaziyor ama aslinda o uygulamalarin tamami sadece Green Card alirken gecerli.
  • 11 Oy
    1k İleti
    206k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k