Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Arkadaşlar hemen size sürecin güncel halini özet geçmek istiyorum:
    Hong Kong salı gününden beri buraya gelen dahi kimsenin mülakatını kabul etmedi. Buraya gelmek masraftan başka bir şey olmaz, taşımak istedikleri kadar kişininkini taşıdılar ve fam yasası falan dinlemezler artık.
    Daha denenmemiş yeni ülkelere gidip mail atacak arkadaşların da cesaretini kutluyorum inşallah olumlu dönen bir yer olur da herkes istediğine kavuşur, onda da burada olduğu gibi hızlı davranmak gerekir ama.
    Son olarak bana kalırsa, ben elimden gelen her şeyi yaptım ve daha fazlasını yapmaya artık gerek olduğunu düşünmüyorum. 1 senedir herkesin kafasını kurcalamış şey uğruna büyük masraflar yapıp ta başarı elde etmek için çok uçuk bir şey yaptık ama olmadı, olmasın da bu saatten sonra pek bir anlamı kalmadı. İnsanın kaldırabileceği şeylerin de bir limiti var artık, bu kadar da yıpranmaz bir insan. Ankara’yı beklerim olmazsa da hayatın sonu değil artık, kimse de vizeyi alamadığı için üzülmesin. Daha çok fırsat gelir geçer.

• @furkansn hayırlı olur inşallah

• @Esra-Siren eğer bütçeniz uygunsa hk - manila - singapur - jakarta - istanbul sıralamasını deneyebilirsiniz. Araları 2-3 saat ve direkt uçuş oluyor.

• @Didem-G asagidaki baslik size yardimci olacaktir.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydındaki-suçlar-ve-göçmen-vize-görüşmesi/634?_=1718982273883

arsiv kayitli adli sicil formunda cikmayan cezalar icin bildirime gerek yok seklinde cevaplar mevcut. siz yine de bir okuyun karar sizin.

bir de lutfen surecinizi imza kismina yazar misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@zge Özge Hanım çok sevindim. Hayırlı olsun👏
    En önemli şey mülakat günü almaktı, bunu başarmışsınız.

Alamayanlar da ümidini yitirmesin kısmette varsa olacaktır🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Mervc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba,
    Randevu tarihim 26.08 fakat dosyamda güncelleme yapmak ve eşimi ekletmek için kimseye ulaşamıyorum. KCC Ankara ile görüşmem gerektiğini iletti. İletişim
    için bir yol var mıdır? Resmi sitelerinden talep ilettim fakat kaç gündür dönüş olmuyor. Teşekkürler

Bir de aramayı deneyin isterseniz.

• ⭐⭐⭐

@ugur07 Merhaba yaniliyorsam ve teknik bir sorun varsa bu yazacagimi dikkate almayiniz!
    Forumdan faydalanip hala imzanizin bile olmamasini anlamakta gucluk cekiyorum, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

• @btek14 teşekkür ederim, hemen inceleyeceğim. İmza eklendi.

• ummana mail atmayı deniyorum ama forma yönlendiriyolar formu dolduruyorum kabul etmiyolar bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı ? https://om.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/immigrant-visa-inquiry-form/ bu link üzerinden denedim ama olmuyo

• ⭐⭐

@anyela Merhabalar, acaba formu mu gönderemiyorsunuz, yoksa formu göndermenizin akabinde olumsuz mu dönüş yapıyorlar. Net anlaşılmadığı için sormak istedim. Formu göndermeye çalıştığınız aşamada bir sorun yaşıyorsanız bazen bu şekilde sorun yaşanabiliyor. Eğer formu gönderirken sorun yaşıyorsanız forma eklediğiniz JPG, PDF vb. eklediğiniz dökümanlardan dolayı da formun gönderilemediği durumlar olabilir. Varsa eklediğiniz döküman, dökümanı/dökümanları iptal edip tekrar deneyebilirsiniz.

• @anyela evet formda bir sorun var. [email protected] Adresine mail atmayı deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

• @Revolter merhaba formu gönderemiyorum belge yüklesemde yüklemesemde hata veriyor. Doğru yerden mi gönderiyorum emin olamadım çünkü formda işveren ismi soy ismi ve vaka numarasının (ms) harfleri ile başlaması gerektiğini belirttiği için biraz alakasız buldum.

• @Yaman-0 Evet gerekli hatta daha once bir arkadas denemis bu forumdan olmamis.

• Selamlar, Benim Kosova'da oturumum var ve dosya taşımak istiyorum. Ancak gönderdiğim maillere cevap vermiyorlar. Aradığımda da e-mail gönderin diye söylüyorlar. @Beykentli isimli arkadaşımız da daha önce çok zor cevap aldığını söylemişti. Web sitelerinde oturum olanları kabul ettikleri yazıyor. Kosova'da kazanan sayısı Ankara'ya göre hayli düşük ve mülakat sayısı 30 bin civarına kadar da randevu vermiş görünüyor. Şunu merak ediyorum, 1. olarak ben dosyamı açtırsam ve Kosova olarak çevirme ihtimalim var mı? 2. olarak dosyamı açtırarsam dosya gönderim tarihi olarak geriye düşeceğimi biliyorum ancak bu geriye düşme ülke bazlı mı oluyor yoksa tüm kazananlar içinde mi? Ülke bazında ise Kosova'da kazanan sayısı düşük olduğu için randevu gelme ihtimali vardır diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

• @anyela bende denemiştim captcha kod vermiyor ondan göndermiyor maili. bende yapamadım

• @Esra-Siren daha önce bu formdan ulaşmıştım ama bu ay bu şekilde sorun yaşadım bende

• @furkansn bende Hk'dayım aynı maili aldım

• @cemal1153 Elimizden geleni yaptık bakalım gerisine, gelirse Ankara’dan gelir

• @ReC-0 dosyanızı açtırdığınızda mülakat yerini güncelleme imkanınız olmayacak. Konsoloslukla taşıtmanız gerekiyor

Benzer Başlıklar

• Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 0 Oy
    965 İleti
    65k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
  • 17 Oy
    2k İleti
    280k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k