Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @furkansn başka ülke deneseniz

• eşim salı günü hong kongdaydı mail atmıştı, bugün olumsuz dönüş aldık bizde.

• Herkese merhaba,
    Randevu tarihim 26.08 fakat dosyamda güncelleme yapmak ve eşimi ekletmek için kimseye ulaşamıyorum. KCC Ankara ile görüşmem gerektiğini iletti. İletişim
    için bir yol var mıdır? Resmi sitelerinden talep ilettim fakat kaç gündür dönüş olmuyor. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mervc mülakata Ankara’da girecekseniz visa navigator’dan iletişime geçtiniz mi?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mervc mülakata Ankara’da girecekseniz visa navigator’dan iletişime geçtiniz mi?

Evet bir kaç kere detaylı olarak buradan ilettim fakat dönüş olmadı dosya güncellenmesi ile ilgili halen. Tedirgin oldum bende ne yapmamız gerekli diye.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mervc [email protected] bu email adresinden iletişime geçmeyi denediniz mi? Konsolosluk da 19.06.24 Çarşamba dahil resmi tatil nedeniyle kapalıydı

• Bence ümidimizi kaybetmeyelim hk daha önce direk dosya transferi kabul etmiyoruz diye cevap veriyodu sonra fiziken burda olabilirseniz kesin olmamakla birlikte taşıyabiliriz tarzında bende dahil birkaç kişiye mail attı ve bazı arkadaşlarımız hk dan mülakat aldı umudumuzu kaybetmemek lazım belki daha sonra olumsuz döndüklerine eylül için bir tarih verir belli olmaz ara ara mail üzerinden kontrol etmekte fayda var

• @Mervc Türkiye ABD Büyükelçiliği iletişim bölümünden (şuradan) subject kısmından "I want to add a family member" seçeneğini seçerek, kısa net açıklayın ve eke gerekli değişiklik için belgeleri (nikah cüzdanı ve pasaportlarınızın ilk sayfalarını) ekleyin.

• Merhaba, 2015/2017 tarihlerinde olmak üzere iki adet mahkeme kaydım var. Bir tanesi trafik cezası itiraz , bir tanesi sigara oyun makinesinin kumar makinesi olduğunu bilmemenden kaynaklı , sanık olduğum. İki davada kapalı görünüyor. Adli sicil kaydı temiz. Bu mahkeme kayıtlarını beyan etmem gerekir mi ?

• @emirhankarakoc
    2022 tarihli güncel karar için de bu sayfadaki mevzuatı paylaşabilirsiniz. Madde 1, 3.fıkrada görebilirsiniz.

Yurtdışı Çıkış Harcı / T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü

fd2c048a-ac4b-4abc-a980-807cbd87dad5-image.png

• @zge red yedikten sonra FAM yasasını ekleyerek tekrar rica ettim, cevap değişmedi maalesef,bu akşam tr ye dönüyorum

• @cemal1153 hocam bu kadar masraf yapıp buraya geleceğime faize atsaydım parayı iyi gelirim olurdu şuan daha da masrafa gerek yok bence

• ⭐⭐

@selun Hayir odemenize gerek yok daha once tecrube edinmis bir gorevliye denk gelirseniz sorgulamayacaktir fakat israrala GC gormek isteyen veya harc pulu almanizi isteyen bir gorevli olursa bilinki daha once bu durumu tecrube edinmemistir kendisinden amirine danismasini rica edin. Vizenizin alt kisminda 1 yillik oturumunuz oldugu yaziyor o kisim yeteli.

• aktarmalı uçuşlarda vize istemeyen ülkelerde aktarma sırasında havaalanından çıkış yaparak pasaportuma damga bastırabilir miyim yada ülke giriş kağıdı tarzı bir kağıt alabilir miyim ? bilgisi olan var mı? hnk dönüş uçağı güzergahını ona göre planlayıp şansımızı deneyebileceğimiz noktalara uğramak istiyoruz. ama aktarma uygun olur mu ayrı ayrı mı bilet almalıyım acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim

• @selun merhaba.
    08 haziran 2024'te bitecek olan vize süresinden dolayı, 5 haziranda eşim ve küçük oğlum newyork'a uçtular ilk girişlerini yapmak için.
    pasaportları verdiğimizde harç pulunu göremedim dedi polis memuru , IMMIGRANT vize olduğunu söyledim, hatta pasaportta,vize olan sayfada, sağ üstte yazdığı yeri gösterince ok. tamamdır dedi. bir problem olmadı.
    ( yolcu etmek için son metreye kadar yanlarındaydım :-) )

• @furkansn sağlık olsun belki Ankara çağırır dosyanız şu an Ankara da mi

• Salı günü Hong Kong’a varıp mailimi göndermiştim ancak perşembe günü mesai bitimine yakın çok fazla talep olduğunu ve dosyamı kabul edemeyeceklerini bildirdiler maalesef.

• Arkadaşlar hemen size sürecin güncel halini özet geçmek istiyorum:
    Hong Kong salı gününden beri buraya gelen dahi kimsenin mülakatını kabul etmedi. Buraya gelmek masraftan başka bir şey olmaz, taşımak istedikleri kadar kişininkini taşıdılar ve fam yasası falan dinlemezler artık.
    Daha denenmemiş yeni ülkelere gidip mail atacak arkadaşların da cesaretini kutluyorum inşallah olumlu dönen bir yer olur da herkes istediğine kavuşur, onda da burada olduğu gibi hızlı davranmak gerekir ama.
    Son olarak bana kalırsa, ben elimden gelen her şeyi yaptım ve daha fazlasını yapmaya artık gerek olduğunu düşünmüyorum. 1 senedir herkesin kafasını kurcalamış şey uğruna büyük masraflar yapıp ta başarı elde etmek için çok uçuk bir şey yaptık ama olmadı, olmasın da bu saatten sonra pek bir anlamı kalmadı. İnsanın kaldırabileceği şeylerin de bir limiti var artık, bu kadar da yıpranmaz bir insan. Ankara’yı beklerim olmazsa da hayatın sonu değil artık, kimse de vizeyi alamadığı için üzülmesin. Daha çok fırsat gelir geçer.

• @furkansn hayırlı olur inşallah

• @Esra-Siren eğer bütçeniz uygunsa hk - manila - singapur - jakarta - istanbul sıralamasını deneyebilirsiniz. Araları 2-3 saat ve direkt uçuş oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k