CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
-
@gucarslan nvc den vize numarası alamamak tam ne oluyor acaba ,konsolosluk onayladı yerel yönetim mi onaylamadı acaba
-
@mhmtc konsolosluğun onaylamış olması vizenizin basılacağı anlamına gelmiyor.
national visa center size vize numarası atamazsa vize alamazsınız.
sabırla sürecin sonuçlanmasını bekleyeceksiniz. -
1 saat önce issued oldu :)) cevaplarınız için çok teşekkür ederim
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
Merhabalar, 02.05.2024 sabah 8'de turist vizesi mülakatından onay aldım. Sistemde vizemin statüsü aynı gün "Approved"a döndü. Ertesi gün 03.05.2024 saat 16.17'de PTT pasaportumu teslim aldığına dair mesaj atarak takip numarası paylaştı. Ancak statüm "Issued"a dönmedi. Vize durumumun "Approved" olarak kalmasının vizemin henüz basılmadığı ve belki ekstra belge vs talep edecekleri gibi bir kesin anlamı var mı? Yoksa sistemde güncellemede sorun olmuş vizem aslında "issued" ya da "refused" olmuş şekilde bana kargolanmış ve daha sistemde güncellenmemiş olabilir mi? Teşekkürler
-
@oyku-onen göçmen olmayan vizelerde ceac bilgisi yukarıda yazdığım gibi gorunmeyebilir. pttden sms aldıysanız sorun yoktur, vizeniz hayırlı olsun.
-
@gucarslan Teşekkür ederimm, umarım bir sorun yoktur
-
@oyku-onen yoktur ;)
-
Bu ileti silindi! -
-
C cebrailoz bu başlıktan bahsetti
-
C cebrailoz bu başlıktan bahsetti
-
-
Merhabalar,
Green Card mülakatım olumlu geçmesine rağmen sağlık raporum eksik olduğu için sarı kağıt verilmişti. Tüberküloz testimin sonuçları için mülakattan sonra bir 6 hafta beklemek zorunda kaldım. Klinikten aldığım bilgiye göre test sonucum negatif ve bu hafta raporum aktarıldı. Ben de pasaportumu 22 Mayıs'ta gönderdim. Bugün itibari ile kontrol ettiğimde durumum refused olarak görünüyor. Sizce neden böyle görünüyor olabilir? Immigrant Visa Navigator üzerinden iletişim kurulabiliyor. Oradan durum hakkında bilgi almak için yazdım. Henüz kimse iletişime geçmedi. Biraz evhamlı biri olduğum için kaygılı bir şekilde bekliyorum. Refused yazısının altında uzun açıklama bulunuyor.
-
@speareandleo hangi vize türünde green card mülakatı yaptınız?
öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@gucarslan çok pardon. Şimdi güncelledim. 2024 Diversity Programı doğrultusunda görüşmeye girdim.
-
@speareandleo bakabildiniz mi bilmiyorum ama bu başlığın ilk iletisinde neden "Refused" göründüğünü yazdım.
22 mayıs'ta yolladığınız rapor için bu kadar kısa sürede vizenizin basılması zaten mümkün değil.
10 iş günü olarak düşünmelisiniz. -
M MMT bu başlıktan bahsetti
-
V Vildan 0 bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaslar merhaba, esim bugun mulakata girdi. Hersey cok guzel gecti. Vizeniz basili bi sekilde pasaportunuzu 5-6 gune teslim alirsiniz denildi. Ama suan administrative process yaziyor. Boyle olmasi normal mi? Yasayan varmi boyle bir durum? Pasaportumuzu da aldilar.
-
@ufukadiyaman ziyadesiyle normal.
yarın gün içinde issued olarak güncellenir, sabırlı olun. -
Butun gun boyunca bunu dusundum. Insallah dediginiz gibi cikar. Gercekten cok bekledik, umarim yarin issued olur ve rahatlariz. Cok tesekkurler
-
@ufukadiyaman son durum nedir acaba
-
@gucarslan merhaba CEAC resmi sitesinden vize kontrolümu yapmak istiyorum fakat casenumber i kabul etmiyor 0 lar olmadan yazdım sizin talimatlarını okuduktan sonra fakat yine olmadı nasıl bir sorun olabilir? Yardımcı olursanız memnun olurum
-
@kelebek "Çeşitlilik vizelerinde CEAC kontrolü için dosya numarasını girerken ortadaki sıfırlar -0- yazılmaz >>> örn: 2021EU000001938 = 2021EU1938" ifadesini görmüşsünüz, ama hemen üstündeki "Çeşitlilik vizelerinde (DV - Green Card) CEAC verileri her yıl 1 ocak'ta aktif olur." ifadesini görmemişsiniz.
Siz DV2025 siniz, sizin veriler 1 Ocak 2025 te aktif olacak. -
@gucarslan teşekkür ederiz
-
@Fırat-ERKAL çok teşekkür ederim bir an endişeye kapıldım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum