Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953

  • @hakan4259 merhaba, cok onemli veriler degil bunlar, formunuzu actirmaniza bile gerek yok. Mulakat aninda belirtmeniz yeterli.


  • @koumit merhaba, EU’dan sonra 0’lar olmadan yazmaniz gerekiyor.


  • @Eren-Tuncel normal hocam. Sistemde eğer AA ile başlayan kod aldıysanız, completed yazısı varsa onay sayfasının cikttisini aldiysanjz işleminiz tamamlanmıştır. Sorun olmaz.


  • @emirhan1 Çok sevindim.Ben 2025 talihlisiyim. CN 25xx,TS2023 ile 3 yıllık çalışma iznimi aldım 5 Ocak'ta.Çocuklarimin okulları tatil olsun diye bekliyordum gitmek için,şimdi böyle bir durum oluştu.DS260'ı salı günü tamamlayacağım ve orada direk mülakat yerimi Kanada(Vancouver) olarak seçeceğim.Mülakat deneyiminizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum 😃.Bol şans 👋

  • ⭐⭐⭐

    @Serapp Yasal her yol mubah, bu sene suprizler oldu, olmakta. 😉


  • Merhabalar. DV2025 talihlisiyim. 10 Gün önce Ds260 formunu doldurdum. Nişanlım var. Temmuz ayında düğün ve nikahımızı yapıp mülakat mailinden sonra konsolosluğa medeni durumum hakkında değişiklik yapacağımı bildireceğim (araştırmalarımdan bunu yapabileceğimi öğrendim) 2 sorum olacak;
    1-Temmuz ayının 2. haftasında evlenmek bu süreçler için geç bir tarih mi yoksa mülakat mailinden önce evlenmek yeterli mi?
    2- Bu süreç (medeni durumunu mail yoluyla bilgilendirip formu açtırmak) hala eski deneyimlerde yazan arkadaşların yaptığı gibi geçerli bir durum mu? Ve bu süreç hakkında bize yardımcı olabilecek var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler.


  • @EzgiLera Cevabınız için teşekkür ederim, Ezgi hanım. Current olduktan sonra taşıma işlemi yapılamıyor heralde, anladım.


  • @emirhan1 Hocam, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim . Bu grafiği daha önce bakıp okumakta zorluk çekmiştim. Örneğin, 2023 yılı Ankara Konsolosluğu‘nun EU verilerini açtığımda, 16.000 case number’a kadar mülakat vermiş gibi görüyorum, soldaki tam olarak anlamadığım eksende (number of cases) ise rakam 180-90 arasında.
    Yani gerçekten de 16.000’e kadar kadar mülakat vermiş mi o yıl, emin değilim, grafiği tam anlayamıyorum.
    Müsait zamanınızda yardımınızı beklerim, grafik okuma ile ilgili.

  • ⭐⭐⭐

    @Senem-Yukselen Tebrikler, Kanada'da sadece Montreal bakiyor DV dosyalarina...

  • ⭐⭐⭐⭐

    @antonio, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Cevabınız için teşekkür ederim, Ezgi hanım. Current olduktan sonra taşıma işlemi yapılamıyor heralde, anladım.

    Yapılabiliyor ama o zaman konsolosluğun kararı taşıyıp taşımamak. Current olduktan sonra KCC yapmıyor taşımayı.
    Vatandaşlığınız varken KCC ile taşımak daha kolay sizin için.


  • MERHABA Excel yine karışmış düzeltebilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gorkemuz forumu okuyarak bazı bilgileri doğru edinmişsiniz ancak sorularınıza cevap alabilmek icin oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin


  • @Senem-Yukselen Aman Ankara'dan uzak durun, case numaranız çok iyi her ne kadar Ankara'da sıra gelecek olsa da güvenmeyin, zaten Kanada'da yaşıyorsanız direkt mülakat yerinizi kanada olarak belirtin fakat ben Kanada'da sadece Montreal'de dv visa randevusu veriliyor diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim araştırmanızı tavsiye ederim. Süreciniz boyunca başarı ve şans diliyorum, her şey gönlünüzce olsun. Mülakat deneyimimi tabii ki de orada mülakata girecek herkesin faydalanması için paylaşacağım.


  • @antonio Grafiklere bakarken önce konsolosluğu seçip, sadece eu yu işaretleyip her yıl için en yüksek hangi case numarasına kadar mülakat numarası verildiğini görebilirsiniz. Orada karşınıza çıkacak veriler doğru verilerdir. Ama son 10 yılı incelemenizi tavsiye ederim.


  • iyi günler iyi akşamlar ben ds260 formunu doldurmuştum ama aklıma takıldı olup olmadığını anlamak için https://ceac.state.gov/ceac/ bu siteye girip Check My Visa Application Status diyip case numberimi giriyorum invalid case number diyor sıkıntı ney acaba şimdiden teşekkürler


  • @EzgiLera Ezgi hanım, bir sorum daha vardı, müsait olduğunuzda yardımınızı beklerim. Ben esas talihliyim (Azerbaycan vatandaşı), eşim Rusya vatandaşı, acaba dosyamızı Kazakistan Abd elçiliğine taşıyabilir miyiz? Benim Kazakistan’da oturum çalışma izni vb yok, ancak Rusya vatandaşları oraya müracaat edebiliyor diye biliyorum, eşim (yedek talihli) rus vatandaşı olduğundan, dosyamızı buraya taşıyabilir miyiz diye öğrenmek istedik.

    Teşekkürler zamanınız için.


  • @ATS16 uyarınız için teşekkürler hemen düzenledim. Acaba bahsettiğim konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?


  • @emirhan1 sizin dosya numaranız yirmibinlerde ve temmuz ayı için mülakat randevusu almışsınız.Bu bizim için çok ümit verici bir durum.Bende onaltı binlerdeki 2025 talihlisiyim.Yolunuz açık olsun.


  • Merhabalar,
    Dosya taşımak için diyelim ki bir ülke konsolosluğuyla iletişime geçtim ve onlardan olumlu yanıt aldım.Onay ister mi diyelim onayladım 1 ay sonrasına mülakat tarihi belirlendi. Benden vize istedi diyelim ama vize başvurum red edildi. Mülakat tarihinde o ülkeden olamayacağım diye tekrardan dosyamı Ankara veya başka bir ülkeye taşıma talebim veya hakkım oluyor mu? Olumlu dönüşlerinin hemen ardından bana sormadan dosyamı talep edip alıyorlar mı bünyesine? Mülakat randevusu mali yıl bitmeden tekrar bir şekilde alınabilir mi tekrar taşıma yaparak?


  • @antonio grafik verilerine nereden ulasabilirim ?


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    519k Bakış
    Arthur MorganA
    İlginç, 28 Ağustos 2025'te duyurulan ve 1 Kasım 2025'te yürürlüğe giren kural yeniymiş gibi paylaşılıyor. Metinde 2026 kazananlarına uygulanacaktır diyordu, şimdi gelecekte de uygulanacak diyor ama değiştirilmediği sürece zaten böyle olacaktı. Yasa gereği yapılan küçük bir düzenleme sadece.
  • 40 Oy
    12k İleti
    678k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    918k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum