DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ds260 formunu doldurdum bilgilerimi yazdığım şeyleri tekrsr gözden geçirmek istiyorum napmam gerekiyor
-
Case numberım 2025EU10xx
Tahmini mülakata ne zaman davet ediliriz öngörünüz var mı? -
@lumos Onemli olan yazdigim gibi, Belgrad’in kabul etmesi, postun is yogunluguna gore bu kabul muhakkak degisir. Kisinin kabul sansini artirmak icin de current olmadan KCC uzerinden, current olduktan sonra da post uzerinden ilerlemesi lazim. Mali yil 1 yil surdugu icin, ilk etapta 1 yillik oturum yeterli olacaktir.
Hangi postun, kimi, ne sartlarla, ne zaman kabul edip ne zaman etmeyecegini bilemeyiz. Deneyecek maddi ve manevi imkan ve istek varsa, her imkan degerlendirilmeli.
-
@pnarr merhaba, KKTC secenegi yok, bu sebeple Girne ve Cyprus yeterli.
-
@kayaomerrrr adli sicil kaydı ile ilgisi yok bu iletinin. lütfen forum kullanımına özen gösterin biraz :)
sorunuza gelince https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx buradan bilgilerinizi girerek ulaşabilirsiniz
-
@Rosaline bu linkten detaylara bakabilirsiniz.
Kabaca current olmadan once (tahminen ocak/subat 2025) KCC ile yasal oturumun olan ulkeye aldirabilirsin. Bu durumda mulakatin ilgili ulkede olacaktir siran geldiginde.
Eger boyle bir imkanin yoksa veya current olduktan sonra mulakat yeri degisikligi yapmak istersen gidebilecegin bir ulkenin konsoloslugundan rica ediyorsun mulakat icin. Bu dediklerimin hangi ulke icin olacagini ancak sen bilebilirsin. Ama bu siteden yardim alarak hangi konsoloslugun kac dosyaya baktigina islem hizina vs dair bir bilgi edinebilirsin. Mesela gecen yil bircok kisi Umman'dan almis. -
@deebee Evet ayni seyi soyluyoruz ama ben gecen sene sirket acip, KCC ile tasiyamadigimi ifade ediyorum. Kasim ayinda... Bu sene olmus ama.
-
@furqi
Sizin için düzeltmeniz gereken çok basit hatalar. Süreçle ilgili büyük bir sorun var ortada maalesef,https://yesilkartforum.com/forum/post/435647
Bu ilgili iletiyi ve DV24 ile ilgili başlıklara bir göz gezdirmeniz, sizin için alternatif bir planınız olmasını sağlayacaktır. Bol şanslar dilerim.
-
İyi geceler. Amerika’da istenen posta adresine contact person yerine o adreste yaşayan kişinin adını yazıcaz değil mi? Ve telefon numarası yerine yine kendisinin numarasını? Ayrıca bu kişiyle iletişime geçiliyor mu bilgilendirebilir misiniz?
-
Merhaba bir sorum olacaktı. Esas talihli olarak ben, Azerbaycan vatandaşıyım. Son 3 yıldır Türkiye’de ikamet ediyoruz, mülakat yerimiz Ankara. Ne yalan söyleyeyim, forumda Ankara ile ilgili umutsuzluğu görüp ileride dosya taşıma durumumuz olursa, -Azerbaycan’da yasal statü dediğiniz için merak ettim-, ben Azerbaycan vatandaşı olduğum için Gürcistan dosyamı kabul eder mi acaba? Ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler.
-
@mahogorn Sorulariniza cevap alabilmek icin oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.
-
@antonio, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba bir sorum olacaktı. Esas talihli olarak ben, Azerbaycan vatandaşıyım. Son 3 yıldır Türkiye’de ikamet ediyoruz, mülakat yerimiz Ankara. Ne yalan söyleyeyim, forumda Ankara ile ilgili umutsuzluğu görüp ileride dosya taşıma durumumuz olursa, -Azerbaycan’da yasal statü dediğiniz için merak ettim-, ben Azerbaycan vatandaşı olduğum için Gürcistan dosyamı kabul eder mi acaba? Ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler.
Vatandaş olduğunuz için kabul edecektir. Kcc aracılığı ile current olmadan önce taşıyabilirsiniz.
-
-
@Extuin öngörümüz yok, geçmiş iletileri okuyun. Hiç davet alamama ihtimaliniz var. İmkanınız varsa dosya taşıma ve AOS seçeneklerini araştırın. Bu sayfanın ilk iletilerini detaylıca okuyun
-
V Vildan 0 bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar selam,forumda yeniyim.Numaram 2XX ds260 formunu geçen hafta doldurdum.Mail gelmemesi normal mi?
-
@halteran Teşekkür ederim gerçekten. Üniversite öğrencisiyim ve böyle bir sürecin içerisine ilk defa giriyorum. Ailem ile bir avukattan ve nj de yaşayan bir tanıdığımızdan bilgiler almaya çalışıyoruz fakat çok fazla bir şey bulamadık maalesef.
-
@lumos Çok şaşırtıcı ve çok iyi haber bu Tuğba hanım👍
O zaman current olmadan önce dosya transferi için yeni bir yol açılmış oldu.
Bence vizesiz ülkeler için de KCC’ye mail yazılabilir.
Örneğin, benim Bosna Hersek’te ya da Makedonya’da şu nedenle uzun süre kalmam gerekiyor, bu yüzden mülakat yerimin transferini rica ediyorum, denilebilir😊 -
@Extuin numaranız çok iyi. Ama belirtildiği gibi soru işaretleri her daim olduğu gibi var. Maalesef şu zaman alırsınız diye kimse öngöremez. Sürecin keyfini çıkartın
-
DV2025 kazananıyım da telegram var mı acaba ayrıyetten?
-
@antonio gerçekten bu konuda benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var Ankaranın durumu hakkında yorum yapacak o yüzden yönlendirme yapmak istememekle beraber ben sizin yerinizde olsaydım buradan Ankaranın son 10 yılda en yüksek numara kaça kadar mülakat verdiğine bakar eğer bir yılda bile 5000 lere sıra gelmediğini gördüğüm takdirde dosya taşımaya yoğunlaşırdım. Eğer son 10 yıldır 5000 lere sıra geldiyse Ankarayı beklerdirm. Dosya taşıma süreci gerçekten çok yorucu stresli ve maliyetli bir süreç. Bu sadece benim fikrim siz iyice araştırıp daha tecrübeli arkadaşların fikrini alarak hareket edin derim. Sürecinizde bol şans ve başarılar diliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum