DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@evr42 başvuru formunda yapılan bazı hatalar/girilen yanlış bilgiler elenmeye sebep olabiliyor. sizin söylediğiniz türden bir hata elenme sebebi olur mu bilmiyorum. sorduğunuz diğer soruyu cevaplamış olayım, o ilk formu görme şansımız yok maalesef.
-
@talhclk87 bakarsınız seneye ankara kimseye vize vermez bakarsınız bültende cut off olan her talihliye vize verir. Bunu kimse bilemiyor maalesef. Ancak üstadın da dediği gibi Ankara’ya güvenmeyin.
-
@talhclk87 orada istenen adres zaten greencardınız postalanacağı adres. Sizden orada yaşayacağınız adresi hemen vermenizi istemiyorlar. Orada vereceğiniz adreste yaşayacaksınız diye bir şey yok. Zaten orada kalan kişinin iletişim bilgilerini de vermeniz gerekiyor. Greencardınız teslim edildiğinde zarfın üstünde o adresteki kişinin ismini de göreceksiniz.
-
@Hope-Breaker son olarak bir şey daha sormak istiyorum. ben henüz adres değişikliği yapmadım şu an e devlette yaşamadığım adres var (son adresi) diye yazıyor. Ama ben orda değilim. Formu doldurduktan sonra nüfustan halledeicem. Ordan ayrılma tarihim mayıs ayı o tarihi mi yazmam lazım? Teşekkür ederim
-
@Selin-2 eğer resmi ikametgahınız değişmediyse hâlâ taşınmadınız demektir. Ds260ı submitledikten sonra insanların hayatları değişebilir, taşınabilirsiniz. Ben yurtdışına taşınmıştım ama ikametim hâlâ istanbuldu. Pek sorun olacağını zannetmiyorum. Eğer mülakat aldıktan sonra BAŞKA bir sebeple dosyanızı açmanız gerekirse onu da düzeltirsiniz isterseniz. Ancak dediğim gibi, çok da önemli değil gibi. Yanlış bilgi varsa tecrübeli arkadaşlar beni düzeltecektir. Bol şans.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
açıktan önlisans okuyorum onu eklemelimimiyim?
eger bitirecekseniz ekleyin.
Hocam bu soru ile ilgili şu anki mevcut durum yazılmalı değil mi ? Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum ve lisans mezuniyetim için 1 ders kaldı. Bu durumda 4 yıllık lisans seçebilir miyim ? Yoksa şu anki durumu mu seçmeliyim ? Teşekkürler
-
@nvrgbck aradıkları şart lise mezunu olmanız zaten, halihazırda okuyorsanız ekleyin sorun değil, lise diploması da götürseniz kabul edecekler.
-
Merhaba, DS 260 formumu doldururken eğitim konusunda lise bilgilerimi girmeyi unutarak sadece üniversite okul bilgilerimi girdim
Sizce bir problem olur mu? Formu şimdi yeniden açtırmak gerekir mi? Yoksa mülakat tarihi belli olduktan sonra mı açtırılması gerekir? Ya da formu hiç açtırmadan mülakat esnasında eğitim bilgileri revize edilebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. -

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.