Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

  • @asli13 merhaba lutfen surecinizi imzaniza tasiyin ve bu basligin ilk iletisini dikkatlice inceleyin.


  • @asli13 onlar size geri dönüş sağladığında atacaksınız


  • arkadaşlar merhaba, resimde belirttiğim şekilde bir hata alıyorum acaba sebebi nedir bilgisi olan var mı ?![alt metni]Ekran görüntüsü 2024-05-07 230121.png


  • Merhaba, siyasi suçlar ve sicil kaydı ile ilgili danışmak istiyorum ancak bu başlık altında mı soruları mı sormalıyım yoksa başka bir güncel başlık var mı bu konuyla alakalı, öğrenebilir miyim?


  • merhaba ilettiğiniz başlıklar için teşekkür ederim. imzayı düzenledim. diğer başlığı da okudum. başka bir sorum olacak. ben ve eşim 13/04/2024 te fransaya geldik, polis belgesi dedikleri belgeyi nasıl alacağız ? ben fransızım ama eşim suriyeli ve türk vatandaş olmadığı için, türkiyedeki haklarını kaybetti, ve sicil kaydını alamıyor e-devletten, ben alabilirken.


  • @ozlemus arada bir save yapıp oturumunuzu uzatmayı deneyin. Eksik bilgi olduğu için hata verir ama 20dklık süreyi uzatabilirsiniz.


  • GC'ye başvurduğum adres e devlette yok. Başvurduğum adres e devlette gözükmüyor, ikametgahları da tarih tarih olan yere girdim ve hala başka adreste kaldığım gözüküyor e devlet üzerinde? 2 tane current adres gözüküyor ilk sayfayı printleyince


  • Bu ileti silindi!

  • Ne olur yardım edin kendim eşim ve çocuğum var
    Kendimi eşimi tam doldurmadan çocuğun bölümlerini tamamladım ve imzaladım ne yapmış oldum sadece çocuğu bilgiler mi yollandı yoksa eksik mi yollamış oldum .şimdide case numara hatası veriyor giremiyorum sisteme


  • Kendi ve eş alanını doldurmadan sadece çocuğumu doldurup formu yolladım ayrı ayrı imzalayacağım sanıyordum artık giriş yapamıyorum case numarasıyla nasıl açtırabilirim lütfen bana yardımcı olabilir misiniz



  • @Raziye-Şimşek-Öksüz cevap için önemli


  • @deebee merhaba ilettiğiniz başlıklar için teşekkür ederim. imzayı düzenledim. diğer başlığı da okudum. başka bir sorum olacak. ben ve eşim 13/04/2024 te fransaya geldik, polis belgesi dedikleri belgeyi nasıl alacağız ? ben fransızım ama eşim suriyeli ve türk vatandaş olmadığı için, türkiyedeki haklarını kaybetti, ve sicil kaydını alamıyor e-devletten, ben alabilirken.


  • Arkadaşlar merhaba. Green card bana da çıktı bu sene ve sıralamam 23k. Yani çoğu kişi imkansız olduğunu söylüyor bu durum ne olur?


  • herkese merhaba,
    Benim de eşim Dv2025 talihlisi. türkiyede başvurduk çıktı ancak biz eylül ayında ingilterede oturma iznimizi almış olacağız. O yüzden şu aşamada londra ingiltere yi mülakat yeri olarak seçip güncel adres olarak türkiyeyi girmekte bir sakınca var mıdır? daha sonra dosya değiştirmektense.

    Bir diğer sorum da, o dv talihlisi olarak güncel oturma iznine sahip olucak ancak benim uk oturma iznim bu sene sonunda biticek mülakat ocak şubat gibi uzatma sürecine denk gelirse o sıralar oturumum olmayabilir. Bu durum mülakat esnasında sorun yaşatır mı?

    Her türlü yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese bol şans!


  • @sevdemimi iş adreslerini bitirdikten sonra save a basın. Hata vermemesi için önce okul konusuna hayır seçin. Save yani iş adreslerini kaydettikten sonra okul seçeneğini evet yapın ve sonra okulları girmeye başlayın.


  • arkadaşlar merhaba, 2025 talihlisiyim ve erkek arkadaşıma değil bana çıktı. Evlilik ile ilgili süreçleri biliyor musunuz? süreç uzuyor mu? veya green card aldıktan sonra bu süreç kolay işliyor mu? durumu biliyorsanız lütfen bilgilendirir misiniz hiçbir yerde bununla ilgili pek bir bilgi yok. ds260 formunu yolladım.


  • @eray26 sizede tebrikler eray bey bir sorum vardı siz vizeyi alıpdamı başvurdunuz?


  • @gucarslan

    Dosya Numarasi: 2025EU212XX
    DS-260 Gonderimi:
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

  • ⭐⭐

    @sevdemimi merhabalar, ben su sekilde ilerledim. her ekledigim is veya okul icin islemleri bitirdikten sonra save yapiyordum sonra tekrardan devam ediyordum. ek olarak su sekilde de yapabilirsiniz. ekleyeceginiz bilgileri bir word dosyasina yazin sonrasinda kopyala yapistir ile islemlerinizi hizlandirabilirsiniz.
    surecte basarilar.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    Erdi GultekinE
    KCC den aldigim cevap bu sekilde. Saniyorum otomatik cevap aliyorum surekli. Arkadaslar daha once benzer bir durumla karsilasan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor ? Thank you for your inquiry. Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview. If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum