Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953

• @lumos Peki mülakat tarihim belli olduğunda formu açtırıp medeni durumumu değiştireceğimi söylemiştim o zaman tüm form üzerinde değişiklik yapabiliyor muyum? Bu durumda yapacağım değişikler;
    Medeni durumum ve eş bilgisi
    Anne kızlık soyadı
    Pasaportum gelmiş olacak o zamana pasaport bilgilerim

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl Evet hepsini o zaman yapabilirsiniz.

• Merhaba DS-260 ı doldururken 20 dakikadan sonra zaman aşımı oldu kaydettigim kısımlar vardı ancak forma tekrar girmek istediğimde "requested URL was rejected" şeklinde bir uyarı aldım. Sayfaya tekrar giriş sağlayabilir miyim?

• @merves, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. DV2025 greencard kazandım fakat sıralamam 19 binlerde. Danışmanlar farklı yöntemler öneriyor. Lütfen kafam çok karıştı. Henüz DS260 formunu doldurmadım. Şu dosya taşıma süreci nedir nasıl olur bilmiyorum.Süreci danışmanlar ile yürütüp memnun kalan birisi danışman önerebilirmi ??...

bu forumda yeriniz olmadigini dusunuyorum, biz size yardimci olamayiz maalesef. o nedenle sizi kalici olarak forumdan uzaklastiriyorum, lutfen sureciniz icin baska platform bulun... ayrica surecinizde bol sanslar... ihtiyaciniz olacak...

• Murat 4M Murat 4 bu başlıktan bahsetti

• @1917spe size dogru cevap verebilmemiz icin oncelikle lutfen surecinizi imzaniza tasiyin. Hangi yil talihlisi oldugunuzu anlayamadim. Mulakat aldiktan sonra elcilige durumu aciklayip, formunuzu unlock ettirip, gerekli bilgileri girerek surecinizi ilerletebilirsiniz.

• @ozlemus tabii ki saglayabilirsiniz. Gecmisinizi, cachehinizi temizleyin, farkli bir browserdan deneyin.

• @deebee case number'ı 0lar olmadan yazdığıma eminim. nerde hata var bilmiyorum :(

• @deebee teşekkür ederim. Tekrar giriş saglayabildim. Eşimle alakalı kısmı doldururken mesleği ile bilgi bulamadım. Kimyager olarak bir baslık yok. Others olarak mı giris sağlamam gerekiyor?

• @lumos google chrome'dan denemiştim sonra da microsoft edge'den denedim yine olmadı. cache belleği nasıl sıfırlıyoruz bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

• arkadaşlar şimdi eğer sıra bize grlmeyeceğini tahmin edip schengen vizesine başvursak ama vize sebebi olarak durumumuzu açıklasak kabul ederlermi vize başvurumuzu.

• merhaba, ds260 formu doldurdum, gereken belgeler nelerdir diye baktım bu sayfadan https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html ama emin olamadım. belgeleri mail'den mi gönderiyoruz yoksa mülakatta mı götürmemiz gerekiyor ? çünkü şöyle anladım, mülakat tarihi alabilmek için evrakları bu maile [email protected] göndermemiz gerekiyor. yoksa yanlış mı anladım ?

• @ozlemus eger yaptigi is yoksa other secip, aciklamaya yazabilirsiniz.

• btek14B btek14 bu başlıktan bahsetti

• @asli13 merhaba lutfen surecinizi imzaniza tasiyin ve bu basligin ilk iletisini dikkatlice inceleyin.

• @asli13 onlar size geri dönüş sağladığında atacaksınız

• arkadaşlar merhaba, resimde belirttiğim şekilde bir hata alıyorum acaba sebebi nedir bilgisi olan var mı ?![alt metni]Ekran görüntüsü 2024-05-07 230121.png

• Merhaba, siyasi suçlar ve sicil kaydı ile ilgili danışmak istiyorum ancak bu başlık altında mı soruları mı sormalıyım yoksa başka bir güncel başlık var mı bu konuyla alakalı, öğrenebilir miyim?

• merhaba ilettiğiniz başlıklar için teşekkür ederim. imzayı düzenledim. diğer başlığı da okudum. başka bir sorum olacak. ben ve eşim 13/04/2024 te fransaya geldik, polis belgesi dedikleri belgeyi nasıl alacağız ? ben fransızım ama eşim suriyeli ve türk vatandaş olmadığı için, türkiyedeki haklarını kaybetti, ve sicil kaydını alamıyor e-devletten, ben alabilirken.

• @ozlemus arada bir save yapıp oturumunuzu uzatmayı deneyin. Eksik bilgi olduğu için hata verir ama 20dklık süreyi uzatabilirsiniz.

• GC'ye başvurduğum adres e devlette yok. Başvurduğum adres e devlette gözükmüyor, ikametgahları da tarih tarih olan yere girdim ve hala başka adreste kaldığım gözüküyor e devlet üzerinde? 2 tane current adres gözüküyor ilk sayfayı printleyince

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 33 Oy
    11k İleti
    784k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k