DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • DS260 formunu doldururken evli değildim yani evli değilim diye işaretledim daha sonrasında mülakata çağırılma sürecinde nikahlandım(türk vatandaşıyla) mülakata çağırıldığımda eşimle gittiğimde eşim de göçmen vizesine sahip olabiliyor mu, green card sahibi olabiliyor mu?


  • Arkadaşlar merhabalar, DS260 formu doldururken 1 noktada hata yapmışım. Anne kızlık soyadını yanlış yazmışım bunun ne kadar önemi var?

    Not: Medeni durumum zaten değişecek o zaman düzeltsem olur mu?

  • ⭐⭐⭐

    @enginfdn Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Baska tarayicilardan da deneyin, cache bellegi silin. Belki atladiginiz bir hata var.

  • Yasaklı

    Merhaba. DV2025 greencard kazandım fakat sıralamam 19 binlerde. Danışmanlar farklı yöntemler öneriyor. Lütfen kafam çok karıştı. Henüz DS260 formunu doldurmadım. Şu dosya taşıma süreci nedir nasıl olur bilmiyorum.Süreci danışmanlar ile yürütüp memnun kalan birisi danışman önerebilirmi ??...

  • ⭐⭐⭐

    @evrentnrkl Buyuk bir hata degil, daha sonra guncellersiniz isim degisikliginiz oldugunda.


  • @enginfdn imzanizi lutfen guncelleyin, case no’yu 0’lar olmadan yazmayi es geciyor olabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐

    @maysa Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Hic yapmasaniz da olurdu, Turkce zaten yapmamaliydiniz. Buyuk bir hata degil.


  • Cevap: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba,
    Sitenize yeni üye oldum. DV2025 talihlisiyim. Öncelikle kazanan tüm arkadaşlara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.
    4 Mayısta açıklanan sonuçlardan sonra direkt olarak internet üzerinden araştırma yaparak DS260 formunu doldurdum. Daha sonra youtube gibi kaynaklardan izlediğim kadarı ile form üzerinde bazı bilgileri hatalı girdiğimi farkettim. (Örneğin: City of Birth kısmına ilçe girilmesi gerekiyor muş ben İl bilgisini girdim.) KCC ye hemen mail atıp formumu unlock etmesi için talepte bulundum. Cevap bekliyorum kendilerinden.

    1. Sorum Bu talepte bulunan herkesin formunu gerekli düzenlemeleri yapmaları için Unlock ediyorlarmı? Geri dönüş süreleri ne kadar sürüyor?
      2.Sorum yaptığım araştırmalarda hep gördüğüm şey case numarasının önemi. Benim sıralamam 12300 civarı. Bu ne anlama geliyor? Avantajlımıyım değilmiyim?
      3.Sorum Meslekler kısmında ilk Primary Occupation kısmında eğer bir mesleğimiz olsa dahi eğer işsiz isek NOT EMPLOYMENT seçeneğinimi belirtmemiz gerekiyor? Bu şekilde belirttik diyelim. Eğer konsolosluk görüşmesi öncesi işe girdiğimiz taktirde bunu tekrar nasıl beyan edeceğiz.
      4.Sorum DV2025 ile greencard vizesi USA tarafından kaç kişiye verilecek?

    Bu sorular belki daha önce sorulmuş sada kusuruma bakmayın göremediğim için yazıyorum.


  • Benim bir sorum daha olacak 2013 yılında F1 vizem ile Amerika’da okula katılamadım. 6-7 ay kaldıktan sonra Bu sebeple CIS servisi tarafından dönüşeme bir gün kala evden alındım. Onlara kendi isteğimle döneceğim bilgisini verdim. Bana gerekli olan evrakları imzalatıp vizeme de cancel yazıp serbest bıraktılar. Ve kendim bir gün sonra ülkeden ayrıldım. Bir evrakta İstanbul’da konsolosluğa teslim etmem için verdiler o dönemde onu da teslim ettim. Üzerinden 11 yıl geçmiş durumda green card sürecine çok etkisi olur mu? Ds260 formu doldururken sorularda bu durumu yazacağım


  • @lumos Peki mülakat tarihim belli olduğunda formu açtırıp medeni durumumu değiştireceğimi söylemiştim o zaman tüm form üzerinde değişiklik yapabiliyor muyum? Bu durumda yapacağım değişikler;
    Medeni durumum ve eş bilgisi
    Anne kızlık soyadı
    Pasaportum gelmiş olacak o zamana pasaport bilgilerim

  • ⭐⭐⭐

    @evrentnrkl Evet hepsini o zaman yapabilirsiniz.


  • Merhaba DS-260 ı doldururken 20 dakikadan sonra zaman aşımı oldu kaydettigim kısımlar vardı ancak forma tekrar girmek istediğimde "requested URL was rejected" şeklinde bir uyarı aldım. Sayfaya tekrar giriş sağlayabilir miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @merves, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba. DV2025 greencard kazandım fakat sıralamam 19 binlerde. Danışmanlar farklı yöntemler öneriyor. Lütfen kafam çok karıştı. Henüz DS260 formunu doldurmadım. Şu dosya taşıma süreci nedir nasıl olur bilmiyorum.Süreci danışmanlar ile yürütüp memnun kalan birisi danışman önerebilirmi ??...

    bu forumda yeriniz olmadigini dusunuyorum, biz size yardimci olamayiz maalesef. o nedenle sizi kalici olarak forumdan uzaklastiriyorum, lutfen sureciniz icin baska platform bulun... ayrica surecinizde bol sanslar... ihtiyaciniz olacak...

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Murat 4 Murat 4 

  • @1917spe size dogru cevap verebilmemiz icin oncelikle lutfen surecinizi imzaniza tasiyin. Hangi yil talihlisi oldugunuzu anlayamadim. Mulakat aldiktan sonra elcilige durumu aciklayip, formunuzu unlock ettirip, gerekli bilgileri girerek surecinizi ilerletebilirsiniz.


  • @ozlemus tabii ki saglayabilirsiniz. Gecmisinizi, cachehinizi temizleyin, farkli bir browserdan deneyin.


  • @deebee case number'ı 0lar olmadan yazdığıma eminim. nerde hata var bilmiyorum 😞


  • @deebee teşekkür ederim. Tekrar giriş saglayabildim. Eşimle alakalı kısmı doldururken mesleği ile bilgi bulamadım. Kimyager olarak bir baslık yok. Others olarak mı giris sağlamam gerekiyor?


  • @lumos google chrome'dan denemiştim sonra da microsoft edge'den denedim yine olmadı. cache belleği nasıl sıfırlıyoruz bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?


  • arkadaşlar şimdi eğer sıra bize grlmeyeceğini tahmin edip schengen vizesine başvursak ama vize sebebi olarak durumumuzu açıklasak kabul ederlermi vize başvurumuzu.


  • merhaba, ds260 formu doldurdum, gereken belgeler nelerdir diye baktım bu sayfadan https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-prepare-supporting-documents.html ama emin olamadım. belgeleri mail'den mi gönderiyoruz yoksa mülakatta mı götürmemiz gerekiyor ? çünkü şöyle anladım, mülakat tarihi alabilmek için evrakları bu maile [email protected] göndermemiz gerekiyor. yoksa yanlış mı anladım ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum