DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@incomprisa Ben düzenli olarak mail atıyorum. Malesef geri dönüş alamadım hiç.
-
@betulxk Maillerine yazınca cevap vermiyorlar hocam, iletişim bilgilerinin bulunduğu konsolosluk sayfasında bir form olması lazım oraya yazınca cevap veriyorlar. Tabi cevapları olumsuz ona diyecek bir şey yok maalesef.
-
D Demayfo bu başlıktan bahsetti
-
Vize bülteni açıklandı mı
-
@emirhankd bakmak ücretsiz diye biliyorum, kendiniz bakın bence.
-
@betulxk bende 12binlerdeyim gelmezmi sıra 5 kişilik aile için zor dosya taşıma ümitlerim tükendi
-
@adaderyaela gelirse büyük supriz olur ama gördük ki son yıllarda büyük sürprizler yapmayi istemiyorlar
-
@hsn-kartal geçen sene kaça kadar gelmişlerdi kac bine kadar gelip son buldu acaba Excel listesi varmi
-
-
@adaderyaela 14 k diye hatırlıyorum
-
Arkadaşlar merhaba, 2024 talihlilerini tebrik ederim. Bende 2025 talihlisiyim, fikir almak adına bu başlığı kontrol etmek istedim. Benim sıralamam 9xxx başlarında ve burada gördüğüm kadarı ile sizin geçen yıl talihlilerinde Türkiye için bu sıralama gelmemiş. Hatta 5xxx olanlarda gördüğüm önümüzdeki aylara mülakat tarihi verilmiş. Bu durumda önereceğiniz benim şu anda almam gereken bir aksiyon var mıdır ? Dosyayı başka ülkeye taşıma talebi ne zamandan itibaren yapılabiliyor ? Henüz ds260'ı doldurmadım, bugünlerde dolduracağım. Schengen vizem de mevcut. Teşekkürler.
-
Bu ileti silindi! -
@nvrgbck Tebrikler. En kısa surede DS-260 formunu doldurun. Bizim senemizde pek önemi yoktu fakat sizde ne olacağı bilinmez.
Ankara tam bir hayal kırıklığı. Haziran mulakatlari dagitilmis daha 5.bindeki arkadaşlar mülakat alamadı.
Dosya tasima konusuna gelirsek bunu KCC ile yapmak çoğu zaman daha kolay ve sıkıntısızmış. 100 den fazla Konsoloslukla en az 2-3 kez iletişime geçmiş biri olarak deneyimlediğim şey (işin doğası bu aslinda) oturum veya vatandaşlığın olursa bu iş sorunsuz halloluyor. Ben hep bir konsolosluk cikacak oturumsuz kabul edecek diye bekledim ne yazik ki şuan geriye dönüp baktığımda tek pişmanlığım surecin başında bu konulara odaklanmayıp kabul edecek konsolosluk aramaya çalışmak oldu..
Süreciniz Ekim'de başlıyor. Eğer taşımayı kesin düşünüyorsanız kolay oturum alabileceğiniz yerlere bakmanız yararınıza olur gibi geliyor. Bol şans -
Bu ileti silindi! -
@arse Konsolosluk sizin aile hayatınızla ilgilenmez,mülakata götürmezsiniz olur biter
-
@hsn-kartal bir yerde bildirmediğim için yalan beyan olmuş olur mu bu şekilde bir söylem duydum
-
@arse basvuruken yazdınız mı, çocuklarınızın isimlerini ,bilgilerini
-
Başvururken eşimin kızı annesi ile ve görüşmüyorlar babasıylada yazmadım ben kendi çocuğumu yazdım
-
Bu ileti silindi! -
@arse Eğer çocuğunuz var ve bildirmeydiyseniz bu tabii ki sorun, dedikodu değil.
-
@arse oncelikle 2025 talihlisiyseniz lutfen dogru basligi kullanin ve imzanizi size yardimci olabilmemiz icin ekleyin.
21 yasindan kucuk tum cocuklarin, musterek olsun olmasin ilk basvuruda bildirilmesi gerekiyordu. Bildirmediyseniz, vizenizi alamama ihtimaliniz cok yuksek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum