Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@hsn-kartal Ben All current bekliyorum sonraki bültene yasalara uygunsa....

• schgen reddi konusunda tecrübeli olan arkadaşlar ulaşabilir mi? Pazartesi itirazda bulunmam gerekiyor

• @selamibasaran o da olur yasayı bilmiyorum ama geçmiş yıllarda all current olmuslugu var

• @Lifepark-0 bu forumda şimdiye kadar okuduğum en detaylı ve etkileyici aşağıdaki post, okumanız yararınıza olacaktır. Her okuduğumda @sinaanyilmaz neler yaşadığını hayal edemiyorum, umarım kendisi için her şey yolundadır.

https://yesilkartforum.com/forum/post/385108

• @hsn-kartal 25K bekliyorum derken 25 K ya kadar olan numaralar mülakat alırmı yani dusunceniz

• @İsmail-Burak-Akçakaya-0 Bültende cut-off sayısını; 25.000'e kadar tüm sayıların EU bölgesinde mülakat alabileceğini belirtiyor

• @İsmail-Burak-Akçakaya-0 Avrupa içinse evet ankara için malesef ayrıca mülakat olması değil current olmasından bahsettim

• @hsn-kartal ov no çok fena sıra bizlere gelmez mi usta ya off

• @yusufalak dünden beri şu maymuna benziyor halim her numaranın zorluğu var evet ama keşke 10 k üstü olsaydım en azından ankaradan hiç ümidim olmazdı.

• @Demayfo Hangi bultende yaziyor bu acaba

• @goke98 merhabalar. Öncelikle tebrikler. Ben de dosyamı almanyaya taşıdım ve dosyamı açtırmadım. Türkiye adresim duruyordu ve mülakata gireceğim yer ankara duruyordu. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Evrakları teslim alan görevli sadece bir almanya adresi istedi ve o adresi verdim. Tabii bu dediklerim almanya için geçerli ama forumda sadece adres değiştirmek için formu açtırmak önerilmiyor. Bol şanslar.

• @İsmail-Burak-Akçakaya-0 Ankara için mi soruyorsun , zor gibi

• @selamibasaran brit simon bu sene avrupa all current imkansız diyordu.

• @Hope-Breaker geçen yıl kapıdan dönenlerden dolayı tahminde bulundu sanırım, en azindan bu current 25k olsa

• Arkadaşlar 1 yıl içinde 3 kere Yunanistan schengeni almış biri olarak Yunanistan vizesine başvurmayı düşünebileceğinizi düşünüyorum. İnanılmaz az gün veriyorlar. İlk vizemde 10 gün tek giriş, 2. ve 3. vizemde 20 gün multi vermişlerdi. 3. Vizeme başvurduğumda pasaportuma 10 yıllık amerika turist vizesi de vardı ama yine de 20 gün verdiler ama sonuçta verdiler. İlk girişinizi yunanistanda yapıp schengen bölgesi içinde istediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz ayrıca forumda okuduğum deneyimlere göre bazı konsolosluklar (romanyayı hatırlıyorum) vize durumunun kısalığına göre vize basmayı vs. de hızlandırabiliyorlar. Schengen aldığınız takdirde konsolosluğa durumunuzu da bildirebilirsiniz. Bol şanslar.

• @hsn-kartal geçen yıl türklerin kapıdan dönmesinin vize bülteni ile pek bir alakası yok aslında. Sonuçta ankara inanılmaz hızlı çalışmış olsaydı bile 30klarda cn olan ve eylülde randevuya girecek olanlar yine de kapıdan dönecekti. Ayrıca 32k üstü avrupadan hiçbir vatandaş vize alamadı. Bu current olayı cnlerin dağılımı ile alakalı. Dvchartstan baktığımızda eu cnler bayağı vize alıyorlar ve tüm dünyada da boşta vize kalma durumu düşük duruyor. Bu yüzden all current olma ihtimalini düşük görüyorum. Umarım all current olur ve tüm forum üyeleri vizelerine kavuşur.

• @Hope-Breaker sadece bizim vatandaşlarımız için söylemedim aslında sonuçta kota erken dolunca EU da farklı milletlerden dönenlerde olmuştur.Bu arada all current olacağını bende düşünmüyorum, kendi numaramdan bile endişeliyim

• Herkese merhaba. Viyana'ya Şubat ayından beri 5-6 kez mail atıp 2 ayrı red cevabı aldıktan sonra son mailimi current olduğum gece attım ve yine red cevabı aldım. Yerimiz yok dedi Viyana. Ancak üstüne 1 gün sonra onlarca kişinin dosyasını taşıdı, kabul mailleri yağdırdı. Ben neye göre aldıklarını, kabul edilmeme gerekçemi gerçekten bilmiyorum ve durum çok ama çok can sıkıcı. Benden daha sonra mail atan arkadaşlarım kolaylıkla dosyasını taşırken neden böyle bir durumla karşılaşıyor olabilirim? Dosyasını taşıyanlardan ve özellikle mümkünse @gucarslan hocamızdan fikir almak isterim. Forumu çok kişisel bir şeyle meşgul etmek istemiyorum ama benim gibi az sayıda arkadaş var ve bizler daha ne yapabiliriz bilemiyoruz :)

• merhaba arkadaşlar mülakatımı aldım çok sükür viyana'ya fakat avusturya schgen rendevusu yok baska bir schengen vizesi alıp o ülkeye gidiş cıkış yapıp baska bir schengen ülkesine girebiliyormuşuz bende o yolu düşünüyorum eksik bilgim varmıdır yoksa yanlış bir yolmudur? sizin fikirlerinizi bekliyorum

• @nazlihande belki de taşıyanlar sizden önce mail atmıştır öncesinde ve sıraya girmişlerdir.Takip ettiğim kadarıyla süreç böyle devam etti ,yeni bir kabulde muhtemel sizin dosyanizda taşınır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k