Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ugursway, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MMT Sizin geçerli bir vizeniz olduğu halde size schengen vizesi vermediler diye diğer kişilerin almadığı için çokta üzülmemesi mi gerekiyor?
    Burada dişini tırnağına takmış stres dolu bir süreçte olan insanları motive ettiğinizi mi düşünüyorsunuz?

@MMT yazdıklarına bakılırsa herkes gibi oda stresli bir süreçte. Aslında burada olması gereken herkesin birbirine destek olması gerekir.
    Sayın MMT'nin üzüntülü birkaç mesajı var sadece.
    Üzmeyin birbirinizi.

İnşallah mülakat bekleyen ve mücadele eden herkes vizesine kavuşur.

• @Revolter Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Dediginiz gibi Visa Navigatorda Kingston/Jamaica cikti, Amsterdam sayfasindan degistirdim, uyariniz olmasa sasirip hata yapabilirdim, cok tesekkur ediyorum.

1 hafta oldu mail yazali ama henuz geri donus olmadi. Sizce maili tekrar gondermek problem yaratir mi?

• ⭐⭐

@holdovers Merhabalar, rica ederim. Atmış olduğunuz mail'e oturum belgenizi eklemediyseniz oturum belgenizi de ekleyip bir daha deneyebilirsiniz çünkü eklenilmesi talep ediliyor belirtilen yazıda. Eğer eklemenize rağmen cevap alamadıysanız navigator üzerinden son aşamada 'other question' seçeneğini seçip çıkan yeni format üzerinden de deneyebilirsiniz. Yaklaşık 2-3 ay kadar önce ben de Amsterdam'da bulunan Amerikan Konsolosluğu ile iletişim kurmaya çalıştığım her seferde herhangi bir geri dönüş alamamıştım lakin ben navigator üzerinde belirttikleri koşulları sağlayamıyordum, sizin durumunuz belirtilen koşullar dahilinde.

Ek olarak ne sıklıkla mail atılacağı belirli bir kurala tabii olmadığı için ben dosya taşımak maksadıyla mail atarken 15 günde bir olacak şekilde mail atıyordum. Ne sıklıkla mail atacağınız sizin insiyatifinizde.

• @erene Umarim gunu gunune sorunsuzca biter ve vizenizi alirsiniz. Bol sanslar.

• @eren34 hangi aya kadar geçerli vizesi olduğunu yazmadığı için anlamadınız, cümleyi nerden tutsan elinde kalıyor zaten

• evet en hızlı red veren yunanistan bence de deneyin 1 haftada belli oluyor

• @paslanmazmühendis nisan ayı için bir bilgi var mı ? Yoksa hala mail atılmadığı için mi boş geçti yazdınız? Teşekkürler

• @zge Umarım ilerde bugünleri hatırlayıp zor oldu ama başardık diyenlerden oluruz. Selamlar.

• Surece basladigimiz donemde, gectigimiz yillarin deneyimlerini okurken hep bahsedilen ‘ bu surecin en yipratici tarafi belirsizlik ve beklemek ‘ olgusunu su an gercekten yasiyoruz. Mail attigimiz dunyanin obur ucundaki ulkelerden olumsuz cevap gelmediginde dahi umutlaniyoruz, ilginc bir surec. Hepimize bol sans diliyorum 🙏🏼

• @Biks malesef öyle beklemek bu işin büyük kısmı yaklaşık 60 ülkeye mail attım geri dönüşlerde olumsuz insan belli bir süre sonra olacaksa olsun noktasına geliyor sabır bu işin en önemli etkeni bakalım güzel yarınlara nasıl kavuşacağız

• @erczmm Merhaba ,

Your Ustraveldocs.com inquiry Case Requires Further Information diye bir mail aldım . (ustraveldosc uzantlılı emaillerden gelen bir mail forumdaki okumalardan anladığım kadarıyla ) Tiblis , Gürcistan konsolosluğuna attığım taşıma talebi maili için . Bu ekran görüntüsünden önce de our E-Mail has been received and your Case #(Case-2024- 04-15) has been created. şeklinde bir mail almıştım. Almam gereken aksiyonu tam olarak anlayamadım . Konsolosluğa sormak istediğim konular var ( çalışma vizesi ile orada bulunduğum da dosyamı taşımayı kabul etme durumları olur mu (oturum iznim olmayacak yalnızca çalışma vizesi) diye soracağım ) ama nerede nasıl kayıt açacağımdan emin olamadım . Live chat ten destek almak istediğimde de pasaport numaramı istiyorlar register edebiliriz sizi diyerek fakat yanlış bir şey yapmaktan korktum buraya danışmadan önce o sebeple ilerlemedim.

https://www.ustraveldocs.com/ge/index.html?firstTime=No buradan account mu açıp ilerlemeliyim ? Siz kaydınızı nereden açmıştınız ?

Ekran Resmi 2024-04-17 ÖS 3.05.49.png

• @erentarhangil Bu ay daha mail atılmadı. Arata 1 hafta bayram tatili girdi o yüzden bu haftaya cuma gününe kadar mail atarlar diye tahmin ediyorum. 2 ay üst üste boş geçme yapmazlar herhalde.

• Varşovaya mail attığımda aynı şekil bir e-mail geldi bana ben de pasaportumu ilettim. Daha sonra farklı bi formatta cevap geldi, dosyamın şuanda KCC de gözüktüğünü ve bu yüzden taşımaya uygun olup olmadğına karar veremediklerini söylediler. Aynı mail adresinden farklı formatta mail gelince ilk başta phishing mi diye bi korktum hatta :) ama attığım ilk mailde dosya numaramı vs yazmayı unutmuşum, sanırım o yüzden ek bilgi olarak istediler ve dediğim gibi ben bilgileri ilettikten sonra your case has been closed başlıklı cevap geldi. @pinbil

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• Bu ay yine numara vermiycek galiba Ankara en kötü dönemde greeencard kazandık herhalde :)

• ⭐⭐

@MMT Hocam yazınızın biraz karamsar olduğunu düşünüyorum umut çok daha önemli şahsen hiç yurt dışına çıkmadım hiç bir deneyimim yok schengen vizesine martta başvurada bulundum 10gün sonra vize basılı şekilde geldi italya'dan tek yaptığım güzel bir tur planı olmuştu vize almak için son gün sahte para göstermek yerine çok önceden hesaplarımı ayarlamaya başladım .

• @fyrnaa merhaba geçen hafta yazdığım maile dönüş yapmayınca bu gün tekrar yazdım. Gün içerisinde olumsuz olarak döndüler :(

• @T-C-Kubilay-Dikici Keşke konu sadece banka hesaplarındaki para hareketleriyle olsaydı.

• @paslanmazmühendis umarım güzel bi dağıtım olur inşallah asya deilde avrupa ağırlıklı bi dağıtım olursa 7k a yaklaşılır diye umuyorum🤲

• Dağıtım olmayacak galiba. Başka manası yok bu güne kadar gelmemesinin

• Bekleyeceğiz . Sabırla....

Benzer Başlıklar

• Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    392 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    916k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k