DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@atalardankalanbirben Cunku size gelen mulakat mailinde de goreceginiz gibi, bu talebi yerine getirmek gibi bir sorumluluklari yok ve aciklama yapmadan talep etmek sizin icin olumlu bir iletisim tecrubesi olmayabilir. Yapmazlar demiyorum ama yapmalari icin inisiyatif almalari gerekebilir o nedenle vurguladim. Siz once gerekli formlari ve belgeleri iletip durumunzu kisa ve net bicimde aciklayin ve ulkede bulunmaniza bir engel olmadigini belirtin.
-
Yokmu Gelen Giden
-
Daha önce Viyana dosya taşıma için mail atmıştım Avrupada planım olduğunu belirtip bu süre içinde vize görüşmesi talep ettiğime dair onlar da buraya geldiğinizde tekrardan ulaşın tarzında cevap yazmışlardı. O hafta Viyananın çoğu kişinin dosyasını taşıdığını gördüm ve Mayıs bülteninde de cut-off olduğum için tekrar mail attım 2 kez ve bugün malesef uygun randevu tarihi olmadığını ve daha fazla mail atmamamı ya da bu maili cevaplamamam gerektiğini aksi takdirde maillerin incelenmeden silineceğini söyleyen bi mail aldım. Aşırı umutluydum ama bilmiyorum, önceki mailime 2 farklı cevap gelmişti belki bir umut bunda da öyle olur yoksa yavaştan sürecin sonu geliyo gibi sanırım benim için.
-
@asyamayakutubik, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mervey inşallah bekliyoruz. 12. -16 nisan arasında maillerin gelmesini ümit ediyoruz
Bu ay olmasa boş geçse bile mayıs ayında kesin alırsınız hocam. Bakalım biz 63xx-65xx olanlar mayısı geçersek sıkıntı olacak gibi.
-
@geçmiştengeleceğe gerçekten durum bu kadar vahim mi bende bu ay dağıtılan mülakat sayısına göre dosya taşımayı düşünüyorum 😞
-
@qwe19, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@geçmiştengeleceğe gerçekten durum bu kadar vahim mi bende bu ay dağıtılan mülakat sayısına göre dosya taşımayı düşünüyorum 😞
Birkaç güne anlarız hocam.
-
@geçmiştengeleceğe Bu süreçlerden bir şey öğrendiysem hiç bir şeyin kesin olmadığıdır. Kişi kendi şansını yaratıyor çoğu zaman.
-
merhaba,bu yayinlanan cutt off date'te avrupa bölgesi sayisi vermiş ya listefe biz tr olarak bundan ne anlicaz,orayi çözemedim!teşekkürler..
-
@emirhankarakoc Tiblis amerikan konsoloslugu hangi hastaneleri yetkili gosterdiyse sadece o hastanelerde muayne olabilirsiniz. Bu yetkilendirme bir hastane de olabilir ,birkac hastanede.Konsolosluk sitesine girip bu hastanelerin listesine ulasabilirsiniz.
-
@escada0101 Merhabalar, size defaatle söylenmesine rağmen sürecinizi imzanıza taşımıyorsunuz. Daha önceki her 3 iletinizin 2'sinde size söylenmiş olan şeyi bir de ben söyleyeyim. Artık lütfen öncelikle Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Numara aktif olmadan da dosya taşıyabiliyor muyuz ?
-
@cetinakkaya hayırlı olsun yeni hayatınızda güzellikler diliyorum, darısı hepimize 🙏
-
@sefasonmez Merhaba, evet ben taşıdım dosyamı
-
@geçmiştengeleceğe
Merhabalar, bu sürecin hiçbir aşamasında kesinlik yoktur. Vizenizi alsanız bile Amerika’ya girişte geri çevrilme ihtimaliniz var, bunun örnekleri mevcut. Kesin mülakat alırsınız dediğiniz case numarası atlanabilir, case kesin mülakat gelecek diye beklerken mali yıl bitebilir. Lütfen bu tarz söylemlerden kaçınınız. -
merhaba arkadaşlar numaram haziran ayında aktif olacak ben şimdi karadağda çalışma izni almaya gidicem bu hafta dosyamı transfer için kcc ile mi ilerlicem yoksa belgrata mı mail atmam gerekiyor
-
@OA-OA merhaba nereye taşıdınız, ben aktif olmadan taşınamıyor sanıyordum 🫣
-
Bu Ankara ne yapıyor acaba hiç randevu vermiyor arkadaş mali yıl bitmek üzere nerdeyse hala 4700lerde gerçekten işimiz çok zor
-
@Esra-Siren Merhabalar, DV2023 mülakat deneyimlerinde birden fazla örnek var bu konuyla alakalı. Bu konuda yapacağınız mantıklı çıkarımlara göre (performans, vize prosedürleri, güvenlik koşulları gibi vb.) mail atacağınız konsoloslukları değerlendirip uygulayacağınız filtreye göre periyot takip edilerek mail atabilirsiniz. Özetle eğer dosyanızı herhangi bir sebepten dolayı taşımak istiyorsanız dosyanızın aktif olmasını beklemenize gerek yok.
-
@Hanhun merhaba. Her ülkenin konsolosluğu bulunduğu ülkenin resmi tatillerinde de tatil yapar, kendi ülkesinin resmi tatillerinde de tatil yapar. Sonuçta onlar da 9 gün bayram tatilindedirler diye düşünün, mülakat dağıtılıp dağıtılmaması bence haftaya belli olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum