USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
-
@crazycells Peki su anki adresi degistirmesem ben farkli bir eyalette yasasam bu durumda sorun olmaz diye anliyorum. Cardlari ilgili kisi teslim alip, ordan bana kargolayabilir di mi? Bu adrese sadece green card geliyor di mi? Yani diyelim cardlar geldi 5 ay sonra su evrak 1 yil sonra su evrak geliyor mu?
-
@mutlu sadece green card teslimi için bu adrese ihtiyacınız var.
-
@mutlu sorun olmaz. Size taahhütlü posta ile yollarlar.
-
benim kartım geldi bugün
Yanımızda taşımamız gereklimi? Şuan için ehliyet ya da başka bir ID sahibi değilim. -
@betfair39 Hayırlı olsun. Yasal olarak zorunlu değil. Ama ilk birkaç ay, tüm işlemleri, başvuruları halledene kadar taşımak yararlı olabilir. Daha sonra herkes kimlik olarak ehliyeti taşıyor.
-
@betfair39 ABD'ye girişinizden kaç gün sonra gelmiş oldu?
-
@mutlu USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
@betfair39 ABD'ye girişinizden kaç gün sonra gelmiş oldu?
21 inde geldim 4-5 gün sonrada ödemeyi yaptım kart için.2 hafta sürdü diyebiliriz gelmesi.
-
@betfair39 Teşekkür ederim bilgi için.
-
27 gün sonra benimde greencardım gelmiş bulunuyor. Ssn gelmedi. Telefon ile de ulaşamıyorum. Yarın ssa gidip basvuru yapmayı planlıyorum.
-
@orhanvegs USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:
27 gün sonra benimde greencardım gelmiş bulunuyor. Ssn gelmedi. Telefon ile de ulaşamıyorum. Yarın ssa gidip basvuru yapmayı planlıyorum.
SSN için başvuru yapmışmıydınız ofise gidip? Ben geldiğim gibi ofise gittim adıma başvuru olduğunu sordum yok dediler başvurumu tamamladım ertesi günde numaram oluşturulmuştu not aldım söylediler kağıda yazdım 3*5 günede eve geldi adrese.
-
@betfair39 Ben ds260 formumda ssn istediğimi belirtmiştim. Yoğunluktan heralde başvuru yapılmamış. Bu ara newyorkta tüm kaçaklar tax id veya ssn basvurusu yaptıgından yoğunluktan geçikme olabilir dediler bekledik şimdiye kadar
. -
USCIS'e üye olabilen var mı acaba? 3. adımdan sonra tamamlanmıyor
-
Buraya uye olmak ve odemeyı yapmak ıcın herhangi bir son tarıh var mı vıze basımından ıtıbaren ?
-
@sorusuvar farkli ve guncel bir web browser'dan girmeyi deneyin isterseniz.
-
@mehmet herhangi bir son tarih yok.
-
@crazycells denedim choreme, explorer ve mozilla ama ise yaramiyor

-
@sorusuvar Genelde clear cache ya da farkli bir web browser'la duzeliyordu bu tur hatalar ama isterseniz daha sonra tekrar deneyin. Belki siteyle ilgili bir problem vardir.
-
"Enter a Receipt Number" istiyor kayıt sonrası giriş yaparken. Daha ödeme yapmadım
-
Ulkeye giris yapmadan burdan bır ay onceden odesek, ulkeye gırer gırmez basılması vs yıne ıkı hafta mı surer yoksa bu surec daha gıtmeden odersek hızlanır mı ?
-
@mehmet bu nedenden dolayi hizlanmaz. Kartiniz iki hafta sonra da basilabilir, 4 ay sonra da... bu sizin sansiniza bagli biraz. Kisilerin cogunlugu ilk ayda karti aliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum