Amerika'da Alışveriş Yerleri ve Mağaza Çeşitleri
-
@damladav Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Biz ucuz olanı aldik. 2 kişiyiz ve en büyük alışverişimiz 370$ tuttu. Daha da fazla harcamayız diye düşündük.
Kenan bey 500 doları örnek vermiş ayda 250 ortalama yaparsanız d 60 dolar kazanıyorsunuz ve yine aynı parayı ödemiş oluyorsunuz diyor gönderdiği linkte :) 2 kişi 370 varsa biz 4 kişi kesin 500u buluruz. Bol çeşitli uygun fiyatlı sebze ve meyve için önerilen yer var mıdır acaba biz şuanda sadece wallmarta gidebiliyoruz :) gerçi ben baya sevdim wallmart'ı
-
@gkhanfeez
Kagit havlu, tuvalet kagidi, cocuk bezi, islak mendil, siviyag ozellikle zeytinyag, herturlu deterjan, sut yumurta tereyag , dondurulmus gidalar ucuz. Taze yiyecek konusunda, toptan sattiklari icin, 2 cocuk 2 yetiskin size uyabilir de uymayabilir de. Biz evimize 5 dakika oldugu icin ekmek de dahil butun market alisverisini costcodan yapiyorduk, ayda $1500 civari harciyorduk. Her gittigimizde benzin de aliyorduk arabaya. 2 yetiskin, 2 teenager, 1 cocuk. Etrafinizdaki diger marketlerin varligina ve yakinligina da bagli harcamalariniz tabii. -
@gkhanfeez Toptan alınacak şeyler için çok güzel. Ayrıca pek çok organik ürün çok ucuza geliyor. Et-kıyma ve yumurta gibi şeyleri de oradan alıyoruz. Ekmekleri güzel. Sebze-meyve konusunda bazı şeyleri oradan alsak da genelde HEB ve Kroger tercih ediyoruz. Üç kişilik aile için taze ürünleri büyük kasalar ile almak bize uymadı. En önemli avantajı benzin, üyelik gerektirmeyen yerlere göre daha ucuz. Denk gelirse giysiler ve ev eşyaları da uygun olabiliyor.
-
@gkhanfeez Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
@damladav Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Biz ucuz olanı aldik. 2 kişiyiz ve en büyük alışverişimiz 370$ tuttu. Daha da fazla harcamayız diye düşündük.
Kenan bey 500 doları örnek vermiş ayda 250 ortalama yaparsanız d 60 dolar kazanıyorsunuz ve yine aynı parayı ödemiş oluyorsunuz diyor gönderdiği linkte :) 2 kişi 370 varsa biz 4 kişi kesin 500u buluruz. Bol çeşitli uygun fiyatlı sebze ve meyve için önerilen yer var mıdır acaba biz şuanda sadece wallmarta gidebiliyoruz :) gerçi ben baya sevdim wallmart'ı
yalnız bunların birçoğu ev için ilk kez aldığımız ürünler. misal zeytinyagı, un, şeker, domates sosları. yani bunlara büyük ihtimal uzun bir süre daha ihtiyacımız olmayacak. öyle düşünün. mesela konserve taze fasulye aldım. 12kutu geliyor içinde. 2 kişi için 3kutu pişirsem, 4 yemekten sonra tekrar ihtiyacımız olur. ama siz 4 kişi oldugunuz için cabuk tüketebilirsiniz. diğer düşünmeniz gereken de aldıklarınızı saklayabilecek bir alanınızın olması. kutu kutu aldıgınız için kiler ya da bol dolaplı bir eviniz yoksa saklamak sıkıntı olabilir.
-
@sedef $60 telafi etmek icin yilda en az 3000$ alisveris yapmaniz gerekir
-
Geçen hafta üyeliğin yenileme zamanı gelmişti. Otomatik yenilenmesi için önceden kredi kartı bilgilerimi girmiştim zaten. Her neyse, otomatik yenileme yaptığım için 20 dolarlık alışveriş kartı yollamışlar. Geçen yıl boyunca yaptığımız alışverişler için de 91 (yapılan alışverişin %2'si) dolarlık çek yollamışlar. Yani toplamda 110 dolar oldu. Üyelik ücreti olan 120 dolar neredeyse kendini amorti etmiş oldu.
Hesaplarsak, bir yılda 4500 dolar civarında harcamamız olmuş, aylık 370 dolar ediyor. Ayda ortalama 100 dolarlık benzin alıyoruz, kalanı da market harcaması olmuş demek ki. -
@knnrn Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Geçen hafta üyeliğin yenileme zamanı gelmişti. Otomatik yenilenmesi için önceden kredi kartı bilgilerimi girmiştim zaten. Her neyse, otomatik yenileme yaptığım için 20 dolarlık alışveriş kartı yollamışlar. Geçen yıl boyunca yaptığımız alışverişler için de 91 (yapılan alışverişin %2'si) dolarlık çek yollamışlar. Yani toplamda 110 dolar oldu. Üyelik ücreti olan 120 dolar neredeyse kendini amorti etmiş oldu.
Hesaplarsak, bir yılda 4500 dolar civarında harcamamız olmuş, aylık 370 dolar ediyor. Ayda ortalama 100 dolarlık benzin alıyoruz, kalanı da market harcaması olmuş demek ki.uyelik ucreti cogunlukla, alinan urunlerdeki indirimlerden bile kendini amorti ediyor. Bu da ekstrasi :)
-
Merhabalar arkadaşlar.. newyork yada nj de elektronik ürünleri toptan temin edebilceğimiz ,piyasanın altında fiyatlarla temin edebileceğimiz yerlwr mevcut mudur ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler
-
@maranty Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
Merhabalar arkadaşlar.. newyork yada nj de elektronik ürünleri toptan temin edebilceğimiz ,piyasanın altında fiyatlarla temin edebileceğimiz yerlwr mevcut mudur ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler
2 hafta sonra Black Friday var, o aralar ozellikle elektronik aletlerde cokca indirim bulmak mumkun.
Gunumuzde artik insanlar bir urun begenip, sonra online satin aliyorlar :) ama yine de bir markete gitmek isterseniz, New York, Manhattan'da bu tur aletleri bulabileceginiz Best Buy subeleri ve B&H Store var.
-
Merhaba
ABD de market sektörünün bilenen firmalarından olan Walmart a ait bir reklam izledim. Sizlerle paylaşmak istiyorum. -
@wedofun Yok artık ilk :)))) Gerçekten emek verilmiş güzel bir reklam olmuş..
-
Bizim corum leblebisi gibi tuzlu leblebi bulacagimiz bir market zinciri var midir acaba? Buldugum cogu leblebi tatli, tuzlusuna bir turlu rastlayamadim. Marka olarak da bildiginiz bir marka varsa online'da alabilirim. Simiden Tesekkurler.
-
@freeworld
The Home Depot, motorlu bir vidalayıcı aldım, geldim eve gücü yetmedi. Geri gittim mağaza, "iade etmek istiyorum", "karta mı nakit mi istersiniz?", "Karta lütfen", "İade sebebinizi yazabilir miyim?", "Gücü yetmedi". İşlem tamam. Toplamda 1 dk bile sürmedi. -
benim videolardan izlediğim kadarı ile favorim ; Dollar Tree , Aldi ve Fİwe Below mağazaları :)
-
@caglaror Amerika'da Alisveris Yerleri ve Magaza Cesitleri içinde söyledi:
@freeworld
The Home Depot, motorlu bir vidalayıcı aldım, geldim eve gücü yetmedi. Geri gittim mağaza, "iade etmek istiyorum", "karta mı nakit mi istersiniz?", "Karta lütfen", "İade sebebinizi yazabilir miyim?", "Gücü yetmedi". İşlem tamam. Toplamda 1 dk bile sürmedi.Evet ilk başlarda nasıl yani, bu kadar mı diye bir durup düşünüyor insan :)
-
-
Bu anlatılanlar gerçekten çok güzel insan acaba bizde gidebilecekmiyiz diyor keşke bu AP süreci sonuçlansada bizde ankatabilsek deneyimlerimizi :))))
-
Kanalinizi sadece su bolumde tanitmaniz uygundur sayin @VeAmerikaHayati :
Bunun disinda ozel olarak konulara katki yapacak videolariniz varsa, sadece ilgili video'yu ilgili baslikta paylasmaniz uygundur. Forumumuzdaki genel gorus video'larin "bilgi veya kelime aramaya" acik ortamlar olmadigi icin, bilgi aktarmak icin cok da verimli olmayan bir metot oldugudur; nitekim bir konu hakkinda fikir sahibi olmak istiyorsaniz video'yu -gereksiz bir sekilde- bastan sona kadar izlemeniz gerekecek. Bu nedenle hickimsenin vaktini calmadigimiza emin olmak icin, bu video'larin halihazirda forumda yer almayan eksik konulara gercekten katki yapacak ve konuda yer almayan bilgileri iceren videolar olduguna emin olun lutfen. Aksi takdirde forumda sempati degil antipati kazanirsiniz. Zaten bu post eksilenmis, 3-4 kez ayni mesaji paylastiginiz icin bana ayrica sikayet mesajlari da ulasti.
Eger video'nuzda konuda zaten halihazirda yazilan bilgileri paylasiyorsaniz, bu video'yu paylasmak yerine sadece kanalinizin tanitimini ilgili konuda yapmaniz uygundur. Zaten dileyen kisiler sizi oradan bularak takip edebilirler.
Lutfen diger forum kullanicilarina saygi gostererek forumu kullandigimiza emin olalim.
Tesekkurler. -
Urun iade konusu gercekten cok rahat ben ayakkabi aldim buyuk numara almisim sonra gittim iade ettim hemen geri aldilar new Jersey Burlington magazasinda
-
Costco dan executive card alipta Citi credi cart Alan oldumu avantajlari nedir dun ben executive card aldim kadin illa citi kredi card basvurusu yap diye israr etti bende almadim bilgisi olan paylasirmi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

