DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar herkese. Bugün mülakattan çıktım. Görevli hanımefendi ile konuşmamızdan sonra hanımefendi congratulations dedi ben de teşekkür ettim 😂. Fakat onaylandı mı vizem diye sormadım tebrikler dediği için Onaylanmıştır diye düşündüm 😂. İçimi rahatlatır mısınız lütfen 😂
-
Merhabalar,
Tüm ABD elçiliklerinin mail adreslerinin ve diğer iletişim bilgilerinin bulunduğu site ismini bilen varsa yazabilir mi? Çok teşekkür ederim. -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar bugun mulaka girdim vizeniz onaylandi denildi 3 saat sonra baktigimda visa statu AP yaziyor bu vizeyi postaya verene kadar olacak surec mi ? Yoksa eksik evrak vs gibi sey mi cevaplarsaniz sevinirim gidene kadar panik atak olucam bu gidisle
-
@BERAT-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar herkese. Bugün mülakattan çıktım. Görevli hanımefendi ile konuşmamızdan sonra hanımefendi congratulations dedi ben de teşekkür ettim 😂. Fakat onaylandı mı vizem diye sormadım tebrikler dediği için Onaylanmıştır diye düşündüm 😂. İçimi rahatlatır mısınız lütfen 😂
bence komik olan hiçbir deneyim yazmadan bu şekilde soru sormanız.
-
@LeventC forumu okumadığınız içindir, okusanız panik filan olmazdı ;)
-
@nephi lütfen forumun arama özelliğini kullanın, tamamen ücretsiz.
-
@gucarslan haklisin her detayi okumadim, işallah iyi sonuc olur... kurban kesicem 🙂
-
@LeventC mutlu olduğunuzda bir canlının hayatına son vermektense, onları canlı tutmayı ya da hali hazırda canlı olanı mutlu edin bence..
misal sokak hayvanlarına yardım edin, barınaklara bağışta bulunun filan.niyetiniz neyse kabul olsun şimdiden..
-
@gucarslan onu da yapiyorum... buda ihtiyaci olan insanlar için..çok tesekkur ederim inanin forumda verdiginiz bilgiler altin degerinde...
-
Merhabalar arkadaşlar bugün mülakatım vardı Texasa gideceğimi söyledim 11.500 doları yeterli görmeyip AP ye bıraktılar sponsor istediler bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@gucarslan sokak hayvanlarını besliyorum..:) hassasiyetinize de saygı duyarım..ama digeri de insan icin ...ikisi de lazim bana göre...ve verdiginiz bilgiler forumda altin degerinde çok teşekkur ederim..
-
@gucarslan nasıl bir kralsın sen?
-
@ismail-c, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar arkadaşlar bugün mülakatım vardı Texasa gideceğimi söyledim 11.500 doları yeterli görmeyip AP ye bıraktılar sponsor istediler bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
sponsor bulmalisiniz hocam.
-
@ismail-c https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864 ilgili başlığı okuyup gereken şartları sağlayan bir kişinin size sponsor olması gerekiyor.
-
@ismail-c geçmiş olsun.Tek kişimi girdiniz mülakata?
-
@batuhant merhaba, maili hangi adrese gönderdiniz acaba mümkünse paylaşabilir misiniz?
-
@Djordan023 merhaba, maili viyana için hangi adrese göndermiştiniz, teşekkürler, size hayırlı olsun.
-
-
@gacal yanlışlık yaptıklarını oturumunuzun orada olmadığını belgradda olduğunu tekrar anlatmaya çalışabilirsiniz bu biraz zaman alabilir ama maalesef KCC aklı başında iş yapan bir kurum değil. Hani bir noktada madagascara bilet alsam daha kolay hallederdim işlemimi bile diyebilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum