Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@baran-bozdogan Hindistan tarzi bir yogurt. Biz denedik daha once ama nedense devam etmedik. Burada Hint market var. Orada hem yogurt hemde peynir cesitleri var. Bazilarini denedik ama damak tadi cok fazla bize uymadi diyelim.
-
@MySea oranın sütüyle ev yoğurdu yaptığınız da tadı alıştığımız yoğurtlara benzemez mi
-
@mesut1905 Benziyor ama hem mayalamak icin kullandiginiz yogurdun hemde sutun iyi olmasi lazim. Biz evde yapiyoruz ve belirli bir damak zevkine ve kalitesine ulastik diyebilirim.
-
@MySea, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@mesut1905 Benziyor ama hem mayalamak icin kullandiginiz yogurdun hemde sutun iyi olmasi lazim. Biz evde yapiyoruz ve belirli bir damak zevkine ve kalitesine ulastik diyebilirim.
Biz mor renkte Costco'dan %2 olani aliyoruz mayalamak icin yogurdu guzel oluyor tavsiye ederim. Galon degil 3'lu kutu sut
-
Rusya ve S. Arabistan'in petrol uretimini azaltma kararlari sonrasi benzin fiyatlari yukselmeye basladi ve daha da bu durum devam edecek gibi gorunuyor.
-
Delaware 1 gallon regular benzin = $3.25
-
New Orleans - Costco Gas Station Benzin = 2,90$
-
Boca Raton - Costco - 3.28
-
New Hampshire benzin 3.14, 6 ay önce aynı yer 3.29 a satıyordu 2 ay önce en düşük 2.9 a düştü şimdi yine yükseldi. Daha ucuza satan yerler var ama detaylı inceliyeceğim neden ucuz arabaya bir zararı var mı oradan alınan benzinin vs. Yabancıların youtube videoları var markaları kıyasladıkları
-
@MySea Türkiyeden ucuz. 😀 Reis avrupa işe eşitleyecek bizim motorin ve benzin fiyatlarını.
-
Bu sabah benzin aldim, $3.19
-
$1 = 32.30 TL
-
Merhaba,
Baslikla biraz baglantili oldugu icin buraya yazmak istedim. Baska baslikta tartisiliyorsa affola.
Amerika'da ev almak gibi bir planiniz yok ise kazancinizi nasil degerlendiriyorsunuz?
Tesekkurler.
-
@MySea Texas lokal marketi HEB Bulgar yogurdu satiyor adini tam olarak hatirlayamiyorum bizim klasik yogurtlara en yakini suan saniyorum o yogurt. Biz costco'dan organic sut alip turkiyeden getirdigimiz maya ile yogurt yapmaya devam ediyoruz bir sikinti olmasi durumunda sanirim maya icin bahsettigim yogurttan kullaniriz.
Ek olarak regular benzin 2.77$ -
@Houstonwehaveproblem Hunharca eziyoruz hocam paralari, bir daha mi gelecegiz sanki bu dunyaya dercesine 😁😁😁
-
@achillesoag Bahsettiginiz yogurt bu Whole Foods’ta daha buyugu satiliyor.
White MountainBizim yogurtlara benziyor ama bazi donemlerde bize cok eksi geliyor. O zamanlarda bu yogurdu kullaniyoruz.
Desi -
BJs alisveris
Cheddar peynir (1 lbs): $7.19
Organic yumurta (24 adet): $6.49
Organic tavuk gogus (~2.50 lbs): $12.57
Organic dana kiyma (3 lbs): $18.99
Salmon balik (~2 lbs): $16.13
Kemikli dana et (~4.50 lbs): $17.78
Sirloin steak (~3 lbs): $21.18
Top round steak (~3 lbs): $21.29
Muz (3 lbs): $1.49
Organic raspberry (400 gr): $7.99
Bella mantar (680 gr): $3.79
Avacado (5 adet): $5.49Toplam: $140.38
-
@MySea organic yazanlar tr den pahalı olabilir. Geri kalanı trden bile ucuz. Bıhtık şu yüksek enflasyondan. Çocuktum yüksek enflasyon vardı ülkede,büyüdük aile olduk,40 lı yaşlara geldik hala yüksek enflasyon yüksek kur yüksek faiz var.
-
Trader Joe's ta tam 25 yildir $0.19' satilan adet muz bu hafta $0.23 yukseldi:)
-
Farmers Marketteki Turk reyonundan birkac resim:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum