Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @zafery ertelemeyle ilgili daha önceki senelerde direk elçiliğe email atıp istekte bulunabiliyordu , DV2016 da mesela ablam için eylulden kasıma değiştirmişlerdi, ama bu sene ne olur bilemem, benim numaram 9xxx daha current olmadım, buyuk olasılıkla siz nisan gibi randevu alırsınız, biraz gecikme yaşanıyor gibi. Eşiniz Acil şifalar dilerim.!

• Bu ileti silindi!

• @zafery DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar, numaram büyük bir olasılıkla bu ay açıklanacak Visa Bülteni ile Current olacak. Sanırım Mart ayı içerisinde de Randevu Tarihim belli olacak. Ancak eşimin Kemoterapi ve Radyoterapi tedavilerinin sona ermesi için Sağlık Muayenesi ve Mülakat tarihini 2-3 ay kadar ertelemek istiyorum. Hangi aşamada ve nasıl bir yöntem izlemem gerekir. Numaram Current olmadan KCC ile mi irtibata geçeyim, yoksa randevu tarihi belli olduktan sonra Büyükelçilik kanalıyla mı randevu tarihi değişikliği talep etmeliyim. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlardan bilgilendirme alabilirsem memnun olurum.

Oncelikle gecmis olsun, mulakat tarihini mulakat oncesinde erteleyemiyorsunuz, benim size tavsiyem su sekilde olur:

Eger esiniz mulakata katilabiliyorsa saglik raporunu almadan mulakata diger belgelerle katilin. Saglik raporunuz eksik oldugundan pasaportlariniz geri verilecek. Daha sonra saglik raporunu alabildiginiz zaman konsolosluga pasaportla beraber gonderip vizelerinizi alabilirsiniz. Vizenin tarihini saglik raporu belirleyecegi icin, seyahat planlarinizda da bir sorun yasamazsiniz bu sekilde, ayrica ikinci kez konsolosluga gitmek zorunda kalmazsiniz.

Eger bu yontem hosunuza gitmezse soyleyin, baska bir sekilde yonlendireyim.

• @crazycells Bilgilendirme ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Ankara dışında yaşadığımızdan ve tedaviler henüz bitmemiş olacağından mülakat için yapılacak görüşmede sağlık açısından riskler görüyorum. Bu önerdiğiniz yöntemin dışında şayet var ise olabilecek başkaca diğer yöntemler hakkında da bilgilendirmede bulunabilirseniz çok memnun olacağım. Selam ve sevgiler.

• @zafery acil şifalar ve kolaylıklar dilerim. daha önce benzer durumlarda @crazycells mülakat günü gitmeyerek sonradan yeni bir tarih istenebileceğini söylemişti sanıyorum bu da bir seçenek olabilir sanırım. eğer yanlış hatırlamıyorsam

• @zafery DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Bilgilendirme ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Ankara dışında yaşadığımızdan ve tedaviler henüz bitmemiş olacağından mülakat için yapılacak görüşmede sağlık açısından riskler görüyorum. Bu önerdiğiniz yöntemin dışında şayet var ise olabilecek başkaca diğer yöntemler hakkında da bilgilendirmede bulunabilirseniz çok memnun olacağım. Selam ve sevgiler.

O durumda en mantiklisi, mulakatinizin tarihi gectikten sonra ve mulakata girmeye hazir oldugunuzda konsolosluga yazip bir mulakat tarihi istemeniz. Maalesef mulakat tarihini siz secemiyorsunuz, o nedenle surekli ertelememek icin sadece hazir oldugunuzda mulakat tarihi istemelisiniz.

Fakat surecin Eylul sonunda bitecegini unutmayin, vizenizi en gec Eylul ayinda almalisiniz.

Sizin aklinizda ne gibi bir tarih var?

• @karadenizden aldım vizemi:)

• @the-black-eagle merhaba forumda yeniyim ve cok fazla yazışma var tam olarak hepsini okuyamadım ancak size birsey sormak istiyorum, bizimde case numberimiz 18bin küsürlerde evraklarımızıda formuda 28 mayısta doldurup göndermiştik ancak bize herhangi evrak isteme maili gelmedi ki anladığım kadarıyla sırayla gidiyor, bu evrak maili ds formunu göndermeye göre mi geliyor acaba .

• @zafery Geçmiş olsun. Umarım eşiniz en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

• @mardin-le-gund süper haber

• @mardin-le-gund harika bir haber, tebrik ederim.

• @crazycells Mayıs - Haziran ayları gibi olabilir.

• @mardin-le-gund Hayırlı olsun

• @rüzgar Teşekkür ederim.

• @mardin-le-gund hayırlı olsun, mülakat deneyiminizi paylaşırsanız güzel olur.. artık nedense pek paylaşan anlatan yok.

• @lordbolton evet çok haklısın. Herkesin mülakat deneyimi birebir olmasada benzerlik gösteriyor herhalde. O yüzden anlatılmıyor olabilir.

• @bsk açıkçası nasıl bir mantıkla mail geliyor bilmiyorum. @crazycells böle durumlarda beklemek dışında bir seçenek yok diyor. Umarım en kısa zamanda size de gelir. Ancak bize gelmiş olsa da daha numaramız current olmadı. Ayrıca evraklarınız ok dir diye mail de almadık. Yani bize evrak maili geldi ama yine değişen birşey yok. Beklemedeyiz her halükarda. Asıl talihlinin ds260da mail adresi doğrumu kontrol edin. Doğru ise spam klasörünüzü muhakkak kontrol edin çünkü bazı arkadaşlar spama düştü diye belirtmişlerdi. Bunun dışında maalesef bişey söyleyemiyorum. @crazycells ile biz mail atsak diye konuşmuştuk ama gerek yok bekleyin muhakkak gelecek demişti. En sıkıntılı durum da beklemek maalesef. Buradaki herkesin bizzat yaşadığı ve empati yapabildiği konu :)

• @mardin-le-gund hayırlı olsun

• @mardin-le-gund hayırlı olsun. Case no, submit tarihi, maili aldığınız tarih, görüşme tarihi ve görüşme deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) Herkesin ihtiyacı var karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili bilgiye :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bsk DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@the-black-eagle merhaba forumda yeniyim ve cok fazla yazışma var tam olarak hepsini okuyamadım ancak size birsey sormak istiyorum, bizimde case numberimiz 18bin küsürlerde evraklarımızıda formuda 28 mayısta doldurup göndermiştik ancak bize herhangi evrak isteme maili gelmedi ki anladığım kadarıyla sırayla gidiyor, bu evrak maili ds formunu göndermeye göre mi geliyor acaba .

Eger cekilise basvuru sirasinda verdiginiz email adresine erisiminiz varsa, beklemeniz gerekiyor. Er ya da gec gelecektir. Arkadaslarin belirttigi gibi spam kutusuna dusmus de olabilir.

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • -3 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @xbeki maalesef bu sekilde toplama basliklara izin vermiyoruz :) zaten bu dediginiz konular ayri ayri ilgili basliklarda ayrintili konusuluyor, o nedenle yeni bir baslikta bilgi almak yerine ayri ayri basliklardan bilgi edinmelisiniz. Eger nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz "Bekleme Odalari"nda sorunuzu sorabilirsiniz, o basliklari sohbet basliklari olarak degerlendirdigimiz icin oradan teker teker yonlendirme yapabiliriz. su basliklari da incelemeyi unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k